Floricele de Liliac mai - iun 2010 (25)
Raspunsuri - Pagina 8
Madamar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui arturicii am reusit sa mai pun si eu cateva poze Mary, ce raspunsuri faine ai dat; eu tocmai le citisem o parte de poveste baietilor si cand am dat de postarile tale am gasit acelasi ton. Super. Ioana & Arturicii'S |
Multu Ioana
Si ca tot ai adus vorba de poveste, intreb:
de pe la ce virsta incepe "povestea" cu "povestea" dinainte de somnic, sa ma pun pe adunat material didactic, sa fac o comanda pe la Adevarul - aveau o colectie pe care nu am cumparat-o la timp (ehe, nu stiu daca macar gravi eram atunci)!
este ora 11:20: Mateo doarme de la 12 noaptea, cu o singura pauza de tzitzileala la ora 7.00: nici nu imi vine sa cred!
Daca-si pastreaza obiceiul pentru seara urmatoare e super, imi pot vedea si eu de ale mele, la nunta!!!
alta faza faina e ca am dormit si eu pin' la ora asta - uh, ce bine e!!!
Mary, mamica lui Tudor Mateo, 19.05.2010, ora 12.10
Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!
Fericita, imi alaptez puiul
biajitaru spune:
Neata ploaie :)
LA MULTI ANI sarbatoritilor de zi
Mary nuuuu toooorrtttt ca abia ma abtin. Legat de alaptat nu stiu cum e.
Bia
Madamar spune:
La multi ani si de la noi sarbatoritilor zilei!
Pofta mare la tortulet Theo!
harnicuta Cris - ieri "te laudai" ca nu stii bucatari si azi anunti ca faci praji! Vezi ca merge?
Felicitari prietenei tale! Asa ma bucur cind aud de gravidutze, mai ales ca si eu am o prietena care a dat drumul liniei de productie si in citeva zile se testeaza - acum doar inventeaza" simptome (zice ea) si sper mult sa-i iasa din prima, pentru ca eu stiu ca e destul de stresant sa vezi ca nu a fot pozitiv nici luna asta...
n_a_n_a spune:
Salutare mamici si bebici !
Azi intru pe fuga sa va spun ca am incarcat poze de la botez, cu olita bumbo si inca vre-o doua. In biserica baby a plans (a se citi urlat) non stop pana a ajuns in bratele mele; atat nasica cat si parintele au fost praf la sfarsitul slujbei (de mine nu mai zic nimic ). Pe filmare nu se aude nimic din slujba(exceptie cantorul pe alocuri) doar vocea inconfundabila a don'soarei Adelina Bubulina. Rocsy, parca tin minte ca si Sofia a plans la botez, dar macar voi ati reusit sa ii faceti cateva poze frumoase , fetei mele i se vad amigdalele in toate!
Admirat Scufita Verde Sabinuta si transmis de la Scufita Galbena .
Sorana, Tudor mai are un pic si-l ajunge pe Matei ! Frumosi foc amandoi !
Maria, bratarica Adelinei am primit-o cadou de la o prietena care lucreaza la o bijuterie in oras. E un cauciuc rosu moale, cilindric, cu inchizatoare de aur galben, si mai are insirate niste ineluse (mici cilindri, de fapt) de aur galben si alb. Cauciucul l-am schimbat deja, ca ramasese mic. Cred ca se poate face la comanda oriunde; daca vrei, pe langa descrierea anterioara, o sa iti trimit o poza mai detaliata pe mail.
Discordia
Revin saptamana viitoare, cu mai multa vreme, ca am multe de povestit
Nana, mamica de ubirice dulce , Adelina Ioana - 11 mai 2010
theophillina spune:
Fetelor, n-am mai apucat sa citesc ultimele doua pagini, insa vreau sa va spun sa va uitati acum pe PROTV daca cititi mesajul in timp real. E un documentar HALF TON DAD ii zice cu cel mai gras barbat caruia i s-a facut operatie de bypass gastric, avea saracul 486 de kg si cat s-a mai chinuit, iar fiica-sa are o bebelusa de 4 luni si ii da hamburger la 4 luni (ma rog, ii dadea ca nu stiu de cand o fi documentarul).
Theodora mami de Stelios
09.06.2010
BEBE STELIOS
maribell spune:
eu tot off topik .....
VIVELA .....SUPER M-AM AMUZAT CU DAVIDISMELE....
MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010
GALERIA ZAMBETELOR
Madamar spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui veronicach
tot piure mai ales ca piersicile,se pare, nu stau f bine asa ca vreau sa le "blenduiesc" si sa le pun in forma de cuburi si apoi, dupa ce ingheata in pungute suc...nu cred ca iese din alim congelate mamica fericita de cuminte Matei Sebastian 10.05.2010 |
Ergonomica idee, insa nu vreau sa desfiintez nici un mit eu, au facut-o altii: citeam undeva despre cuburile de gheata care nu-s facute in pungi (ci in dispozitivul acela din plastic) ca ar fi mai "bogate" in bacterii decit apa din WC - "adunind" bacteriile din congelator, nu stiu pe ce sistem... Mai vezi, poate gasesti undeva ceea ce spun!
Sau poate folosesti pungi - dar iti trebuie presiune, nu?
Reallaura spune:
Buna
Nu am mai iesit afara pe motiv de ploaie. Of! sper sa vina vremea frumoasa sapt viitoare.
Gabitza bine ai revenit!
Rosca bine ai venit
Artu, Sorana frumoase poze! Sabina cu basmaluta verde e superba, iar voinicii Soranei sunt asa frumosi! la fiecare
Bia mama ce vointa ai! felicitari pt kg pierdute!
Cris_09 nu e mare scofala...legumele le fierbi si pasezi impreuna cu putin din supa aia in functie de cum ii place puiului tau: mai subtire, mai gros. Branza calcica o fac cu lapte si iaurt. Asa am facut si la Mirci. Se pune laptele la fiert si cand e gata sa fiarba pui un iaurtel de 125g. Se branzeste imediat si o strecori prin sita.
Of, iar plange
nu ma mai lasa deloc deloc
Madamar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ioana1234 buna dimi... La multi ani floricelelor aniversate astazi!!! Am si eu o intrebare, de vreo 2 zile , dupa ce alte 2 nu a facut nik , Vic face kk de o consistenta pastoasa...asa ca nutela,si inchisa la culoare ...e normal? pana acum facea asa mai lichide , si grunjoase.....aaa ii dau bonisan, sa fie de la el? Cea mai fericita mami de Victor Andrei ( 15.06.2010) |
SI la noi e mai pastos de vreo 2 saptamini!:)
Eu am concluzionat ca se intimpla cu ...virsta!
Madamar spune:
Nana, welcome, ne lipsesti!!!!
Maribell, soryy pt problemele cu greutatea la micuta Antonia, sper sa identificati cauza!
La infectie urinara apare si febra, sau ma insel eu?
Plec si azi nu mai intru: la 3 sunt la coafor (sa coafez 3 nitze) si sa fac o manichiura.