Floricele de Liliac mai - iun 2010 (25)
Raspunsuri - Pagina 7
cris_09 spune:
www.jollyclub.ro/poze/tort.JPG" target="_blank">LA MULTI ANI
Stelios de Theophillina
Patricia Andreea de Crissy_C
Bianca Maria de lenabum
Eliza de aly_
Raluca de siminoc
Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)
veronicach spune:
la multi ani floricelelor de mai sus
eu nu ma prind Corinacum e facuta aceasta prognoza
daca ma uitam in 13 septembrie, de exemplu, bebe al meu avea 17 saptamani
daca calculez pt o prietena astazi, bebe al ei are acum 17 sapt
la amandoua ne-ar fi spus ca e o perioada agitata, nu?
mie acum 4 saptamani, ei astazi...dar la aceeasi nr de saptamani
sau mai e un parametru in afara de data probabila a nasterii si nu m-am prins eu?
mamica fericita de cuminte Matei Sebastian
10.05.2010
maribell spune:
buna gagici.....
wow cat ati scris de cand am plecat la bucuresti.....iar am de recuperat, noroc cu vremea urata ca pot sta in casa si citi, ca altfel....eram in curte cu gheunoaia la aer....
am fost si noi la dr. in buc, ca sa vedem cum evoluam..............FOARTE RAU!!!!...................avem greutatea unu bebel de 2 luni jumate( sunt tare mahnita ca bebe a luat ce a fost mai rau de la mine...adica, lipsa poftei de mancare...)
avem 5.300kg la 4 luni fix
ne-a dat trimitere cu urina la analize, dar cum cu pungile babau pe care le-am cumparat pt recoltat pipi nu am facut nimik....doar a udat patul de 2 ori in 2 nopti consecutiv....o sa incercam sa mergem la o clinica din slobozia sa vedem poate avem noroc, sau daca nu...peste 2 sapt cand ne ducem iar la buc pt nunta....recoltam atunci cu borcanelul direct.am incercat acasa si merge.....am stat eu cam 40 de min, cu borcanelul in mana si gadiland fata ca sa faca pip, dar a mers....
dr crede ca ar fii infectie urinara, si de asta nu castiga in greutate....vedem dupa analize.
pana una alta, ne-a trecut pe cereale nestle, de 3 ori pe zi, cate 2 masuri cereale la 5 masuri de lapte, si ne-a pus sa incepem diversificarea...adica schema clasica cu suculet de morcov si mar, apoi dupa cateva zile si piureul de la ele, progresiv portocala...si tot asa.
asa ca la a 2 a masa din zi am sa-i dau suculet de fructe iar la a 4 a supa de legume.
nasa-mea mi-a spus sa-i bag si carnita de pui....
dulci......rvin dupa citit....
MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010
GALERIA ZAMBETELOR
maribell spune:
LA MULTI ANI BEBELUSI DULCI !!!!
ELIZA DE ALY
STELIOS DE TEHEO
BIANCA MARIA DE LENA
PATRICIA ANDREEA DE CRISSY_C
RALUCA DE SIMINOC
.
GALERIA ZAMBETELOR
maribell spune:
ALY ....MULTUMIM PT COMPLIMENTE !!!!!
SA CREASCA MARE SI FRUMOASA SI SANATOASA BEBELUSA TA SCUMPA !!!!
GALERIA ZAMBETELOR
maribell spune:
MONYCA_C din pacate pitzirika mea nu mai papa laptic de la mine de mult.....oricum merci de raspuns
GALERIA ZAMBETELOR
maribell spune:
SABINA spune-mi si mie cum prepari supitele printeselor ( dar cu amanunte) pt ca eu sunt varza la capitolul asta....MERCI !!!
GALERIA ZAMBETELOR
ioana1234 spune:
buna dimi...
La multi ani floricelelor aniversate astazi!!!
Am si eu o intrebare, de vreo 2 zile , dupa ce alte 2 nu a facut nik , Vic face kk de o consistenta pastoasa...asa ca nutela,si inchisa la culoare ...e normal? pana acum facea asa mai lichide , si grunjoase.....aaa ii dau bonisan, sa fie de la el?
maribell spune:
ASA...SA VA POVESTESC......
daca tot am fost la cumparaturi in buc....am facut comanda la sacii de dormit polonezi cu lana 100% naturala.
SUNT SUPER !!!!
i-am luat puiutei un sac pt landou/carut sport si un combinezon....sunt foarte incantata de ei....o sa pun pozici de indata ce o sa o imbrac....RECOMAND CU CALDURA !!!
ps. cei care administreaza site-ul sunt super....au venit sa se intalneasca cu mine unde i-am chemat, si mi-au adus si mai multe modele/masuri ca sa incerc/vad........si asa am facut cea mai buna alegere....
GALERIA ZAMBETELOR
veronicach spune:
Maria nu mai trimiti o data adresa site-ului...ca nu am salvat-o
mamica fericita de cuminte Matei Sebastian
10.05.2010