Floricele de Liliac mai - iun 2010 (25)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

Mary, ca am citit mesajul tau, mai raspund si fug ca ma cheama consoarta la culcare. NUUU, eu n-am zis ca aici e mai frecventa circumcizia, chiar NU E! Cand am intrebat pediatrul de la clinica despre asta, s-a uitat lung la mine si m-a intrebat de unde sunt, zic, nu sunt, nici d'aia, nici' d'aia, vream s-o facem din considerente igienice. Aceeasi reactie a avut-o si pediatra de acum a copilului, astia p'aci' sunt chiar anti-circumcizie din cate-mi dadui eu seama.
Gata, fug!

Theodora mami de Stelios
09.06.2010

BEBE STELIOS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

of, iar am pierdut mesaj, fara sa tst nimic, a disparut!!!!

Cred ca spuneam Theo - sa ne dai si noua blogul grecesc si Ale - si noi la 4 luni aveam 7600 si 65 cm, incadrati tot la 6 luni, dar cik e de bine.
Theo - noi la greutatea de mai sus incapem in 6-9 luni... voi in 9-12?

il trimit sa nu mia pierd, ca ma infurii ...offf...

Mary, mamica lui Tudor Mateo, 19.05.2010, ora 12.10

Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!

Fericita, imi alaptez puiul

Mergi la inceput

Sabina, nici o clipa nu m-am gindit ca "my first book-ul" lui Mateo este ...dedicata pentru baie!
Am primit-o cadou si nicaieri nu scria ca e pt baie... ding! Mereu mai invat cite ceva!

Vivela Sa nu uiti sa pozezi si sectiunea... dar trece pofta cu un "privit".

Bubu: succes in continuare si pofta mare si lui Alex - nu am idee daca-s recomandate asocierile de acest gen...

Mergi la inceput

Alina - imi pare rau pt noaptea ta alba... sper sa fie ok Tudor acum.
De la ce febra?

Sorana - sper sa fie mai bine cu micul Matei!

Vivela - LA MULTI ANI SI SOTULUI, SI PUIULUI TAU!!!
Experienta ta ma face sa cred ca ori decalotezi periodic si apoi faci o pauza, in ideea ca cel mic va sti cum trebuie, ori nu decalotezi deloc, tot aia e.. Ce-ai decis acum, cu Damian - mai decalotezi sa nu?
Tati nu are ce-si aminti, ca mama lui nu umbla "acolo" - mi-a spus al meu - de altfel si medicul tot asta l-a intrebat pe sot, daca lui i s-a decalotat, sau daca l-a invatat cineva cum sa se spele...
uh... deci lasam natura, bla, bla...

Bubu - nu mai editez: iata ca fetele stiau ca se poate cu LP - pofta mare!

Mergi la inceput

Vero, intreb si eu: piersicile si nectarinele la ce le folosesti la iarna? Suc, ca atare?
Conopida si celelalte la piure, cred...

Mergi la inceput

Discordia: sanatate iti doresc si inima mare, sa treci peste toate! pentru sacrificiile tale!

Roxanici: daca vei avea niste rezultate cu privire la nebulizatoare, sa ni le comunici, ne intereseaza!

Rosanne: uf, speram sa nu doara, sau ma rog, sa nu doara fff tare cind apar dintucii... chiar vreau sa pot alapta cit mai mult - e oare o faza trecatoare cu muscatul?

Theo: nici eu nu am stiut ca alaptatul este cel mai greu, si sincer, dupa toate cele traite pe pielea mea, la inceput, am declarat: cezariana a constituit 5% din suferinta post-partum; nesomnul:5% si alaptatul cu furie si ragade: 90%... extins pina spre 3 luni ale lui Mateo... acum ne-am normalizat - si-auzi: vin dintii

Bia: felicitari!!! 4 kile in 5 zile? meriti un tort!
Nu am citit inca, nu am idee despre ce e vb, dar e compatibila cu alaptatul?

Virgi: si la noi cred ca ceva nu merge ok, de aici si scaunele rare si foarte multe gaze... dar ca si tine, tragem spre 6 luni! Succes!

Mergi la inceput

T_Ioana: nu te necaji cu suspiciunea de displazie, mergi la eco linistita si vei vedea atunci!
SUper pret la nebulizator! nu are mai multe pe stoc cunostinta ta, la 160 lei? Macar pentru noi, adultii...

Gabitza1977: bun revenit! Imi amintesc si de tine, si conflictul! Iata ca nu a fost singurul si mai ales, nu cel mai important! Sa iti traiasca puiutii si sa vii des pe la noi!

Sorana, multumesc pt raspuns! Pentru mine nu te-ai repetat.
La noi inca nu trage de putza, dar la schimbat scutecul se unge tot ce smacurile pe care i le pun la fund. cind ii va iesi in cale, sigur o aresteaza, ce cauta ea acolo, in plus;)!!!???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Hello iar.

am achizitionat setul de diversificare al Sabinei

- babetica ce are "sertar"
- lingurite f moi si bune ptr manuta Sabinei (sunt termosensibile)
- canuta cu cioc moale
- farfurioara cu ventuza ca sa nu zboare imediat de pe masuta (o sa zboare destul legumele/fructele/cerealele)

acum ne jucam cu ele si le roade Sabina pe toate partile; avem timp sa ne saturam de ele ca si jucarii pana pe 3 noiembtie (ziua Z a diversificarii Sabinei).

T_Ioana, seara buna la Bistrita!
Imi pare rau ca te-a impacientat dr. Poate poti sa ai si inca o opinie inainte de radiografie. Cat despre cat dureaza o programare, stiu ca nu te ajuta cu nimic insa si aici tot asa e...
Am vazut intrebarea ta insa nu ma pricep sa iti raspund ref la steamer; eu doar ce am luat din ikea o sita speciala ptr "aburit".

Gabitza, bun revenit!!! Sigur ca te primim.

Sabina, nasol cu raceala piticei; din pacate cam asa arata "integrarea". Cat despre poezie...

Corina, am avut si eu la baieti oglinda insa nu statea lipita deloc. Sper ca modelul de acu' sa fie mai ok decat cel de acum 6 ani.

Sorana, hahahahahahahaha. Nu i se intampla nimic podoabei

Rosca, bun venit!

Ioana & Arturicii'S

Mergi la inceput

Corina, da,cred ca eu intrebam de higrometru.
Am cumparat unul de la Mr. Bricolage, care nu-mi arata corect temperatura, adica indica in plus cu vreo 2-3 grade, asa incit imi indica temperatura de pe cind era canicula, indiferent de camera:)) - si nu am putut baza pe higrometru... sa ne spui daca e ok si mai ales ce umiditate ai in casa - mie, de cind e mai cald, mi se usuca gura cumplit, iar Mateo suge mai des - deci scade si umiditatea. Putem rezolva, doar ca nu avem cu ce masura.
Multam de ponturi! Ia fa tu calculele si ne spune cum sta treaba, pe grafic!:) Apoi si noi!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ioana5255

eu stau si pazesc fata, abia respira mititica. Of urasc sistemul asta. Daca o tine tot asa o sa o retrag. Nu sunt dispusa sa platesc pe 3 zile la gradi si 3 acasa. Cel mai tare m-a distrat ca mi-au cerut aviz epidemiologic cu toate cele, dar acolo in prima zi se tusea si mucea la greu de la educatoare la copii si vice versa

Sorana e o gradi particulara in coltul strazii. Deja ma gandesc serios sa imi deschid eu o gradi. Acum sunt in faza de documentare. Sa vad daca ma tin balamalele.

Sabina, mamica fericita a gemenelor Ekaterina si Iustina (03.04.2010) si a Alexandrei (27.06.2006)

Multumim Doamne pentru cele 3 minuni sanatoase.

Imi pare sincer rau!
Ii doresc multa sanatate Alexandrei si bafta voua, cu gradinita!

Mergi la inceput