Floricele de Liliac mai - iun 2010 (25)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana1234 spune:

..ce tare...eu mi-am scos acuma la imprimanta repede si am calulat si chair sunt in perioada in care scrie acolo...poate e coincidenta sau nu...dar daca merge mai am putin de tras pana sa rasara si soarele pe strada mea...si apoi vad ca orice minune tine 3 zile ( 3 sapt) si o luam de la capat...:))

Am noroc ca al meu eu marait ziua si seara, dar noaptea doarme si mananca ...pfiu..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana1234 spune:

cori...scuze... acuma daca m-ai pornit sa imi dai si mie toata cartea..sa citesc si eu ce solutii ne propun. si sa inteleg mecanismul lor...:) te rog bineinteles..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

eu stau si pazesc fata, abia respira mititica. Of urasc sistemul asta. Daca o tine tot asa o sa o retrag. Nu sunt dispusa sa platesc pe 3 zile la gradi si 3 acasa. Cel mai tare m-a distrat ca mi-au cerut aviz epidemiologic cu toate cele, dar acolo in prima zi se tusea si mucea la greu de la educatoare la copii si vice versa

Sorana e o gradi particulara in coltul strazii. Deja ma gandesc serios sa imi deschid eu o gradi. Acum sunt in faza de documentare. Sa vad daca ma tin balamalele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana1234 spune:

...se vede ca m-am grabit si am uitat sa zic ca pe site-ul acela ...prodieta ...scrie si despre diversificare , la prima vedere mie imi suna bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana1234 spune:

sabina ...ma uit si eu la nepotu meu ..de cand inceput gradinita e tot racit..si cand crede ca a scapat ..il duce si peste o zi, doua iar muceste si din ce in ce mai rau..., dar cica ii explicase la sora mea dr ca e mai bine sa raceasca acuma la gradi, ca asa isi fac imunitate , decat sa nu treaca prin racelile astea, pt ca la scoala tot la fel va fi, inconjurat de copii raciti si de virusi si atunci va face forme mai urate. Habar nu am ...e greu, cred sa tot iti vezi copilasul racit si sa nu stii ce sa facci...il duc , nu-l duc..

oricum ...multa sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rosca spune:

BUNA!
Ma numesc Gabriela ,mamica fericita de George un copilas care a venit dupa ani de asteptari,tratamente ,sarcini pierdute FIV-uri....
George s-a nascut in 07.06.2010,Gine I Cluj,Dr. Cruciat,4.500 kg,55 cm,Apgar 10,operatie cezariana.
Poate ma primiti si pe mine ,cu toate ca nu am scris la odisee,deoarece am avut o sarcina cu probleme si nu cutezam sa gandesc mai mult decat la ziua de maine.Am mai postat la subiecte legate de trombofilie (sunt diagnosticata cu trombofilie ereditara)si FIV in Ungaria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TEUTA2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioana1234

salutare la ceas de seara....



Teuta ...da cu 5-8 cm ..pe mine una nu m-ar fi deranjat sa am o coada mai lunga ...dar stiu ca pana sa ma obisnuiesc sa-l pun nu reuseam sa-l leg deloc. oricum eu prefer sa il pun sub geaca , deoamdata...poate la iarna o sa ma chinui peste .
Am pus pozele..sunt ultimele la Victor in album.

va pup

Cea mai fericita mami de Victor Andrei ( 15.06.2010)




Multumesc vazut poze,admirat Victoras elegant si simpatic!

Cred ca ni se potriveste si noua wrap-tai-ul.Pare ok.



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rosca spune:

Legat de fimoza,interventia s-a facut la Cluj .baietelul a fost nascut la Tm (de aici incurcatura),iar asistentele i-au aratat mamei cum sa decaloteze.Cu tot decalotatul copilasul s-a trezit cu fimoza ,nu stiu amanunte,dar cert este ca a avut loc inteventia si erau foarte multumiti.Daca vreti date de contact pot sa obtin,parintii baietelului sunt prietenii nostrii.
Cat priveste mulsul in sticluta,asta fac de 2 luni de zile fiindca George nu mai vrea sa ia sanul,dar cu amanunte am sa revin maine in functie de timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Theo - bine ai revenit!
Eu nu mai stiam cit dureaza concediul vostru si era sa iau catalogul (Ioanei - Artu) sa te strig! Prea absentasei!:)BUn revenit cu baterii incarcate, cu tot!
Oh, in problema cu fimoza, bine ca ne-am linistit pentru moment! Se pare ca "politica" de a lasa natura sa lucreze nu e "trend" american, insa e imbratisata de cei mai multi medici - daca si la voi, unde circumcizia este mai frecventa, medicii-s mai potoliti, as spune ca e o alegere buna! cel putin sa mai asteptam...

Virgi, pe principiul enuntat de fete, ca bb2 e in general mai cuminte ca bb1 - si eu sincer ii cer lui Dumnezeu sa nu care cumva sa fie invers - pentru ca eu am senzatia ca acest prim pui daruit noua este cit se poate de cumintel - sa vedem cum va fi pina la capat, ca din cite spun fetele pe aici se intimpla si copiilor cuminti sa mai aiba perioade nasoale. Doamne Apara somnul si sanatatea copilasilor nostri!


Mary, mamica lui Tudor Mateo, 19.05.2010, ora 12.10

Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!

Fericita, imi alaptez puiul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

Cris, unde esti? Te suparasi? A punctat f bine Artu, impaca-te tu cu tine ref. la aceasta problema si n-o sa ti se mai para ca se refera cineva la tine cand zice "alta, altele". Io maine astept cafeaua de la tine, in noua formula prezentata de cateva zile incoa'.

Gabitza, bine ai revenit! Eu nu-mi amintesc de cearta cu politica, ca nu cred ca eram pe atunci la odisee, dar imi amintesc ca a anuntat Sabina ca ai nascut, ca aveati aceeasi dr. Nu? Sau fac vreo confuzie? A, si uita-te pe prima pagina ca iti lipsesc multe date, poate ni le dai sa le trecem in listuta si data ta de nastere.

Sabina, esti itr-o forma de zile mari, spumoasa de n-ai aer. Acum, lasand gluma la o parte, sanatate multa Alexandrei!

Gabi, bine ai venit! Tu esti Gabi de la Cluj de care ne-a povestit Vero? Noi te primim, dar vezi ca mai si muscam cateodata. Glumesc, desigur. Trebuie sa fi trecut prin f multe, FELICITARI pentru copilul mult-dorit, am vazut ca s-a nascut grasunel tare, cred ca e cel mai mare de la odiseea noastra, sa fie sanatos, si FELICITARI pentru ca "alaptezi cu biberonul" (cum f bine a apreciat Vero si s-a gandit sa zica asa) de 2 luni, asta asa ca stiu si eu cum e sa "dai la pompa".

Ioana, ma uitai si eu pe site-ul de zisesi. La diversificare, ca la diete sunt o cauza pierduta.Deocamdata. Si chiar ma bucuram ca zic, ia uite, ce organizat scrie, peste tot gasesc o alandala (vorba blog-ului Vivelei), si cand colo, cand ma pusei pe citit, ce vazui: "neste" alea copiate de nu stiu unde si nici macar corectate, o data zice ca sa dam la inceputul diversificarii (6-8 luni, adica) ca si fructe printre altele, pepene galben, prune si legume (printre altele) conopida, broccoli si p'orma zice ca sunt interzise pana la un an. Deci, ma dezumflai repede, la figurat doar, din pacate.

Va pup si va doresc o noapte linistita mamici si bebici.

Theodora mami de Stelios
09.06.2010

BEBE STELIOS

Mergi la inceput