Floricele de Liliac mai - iun 2010 (25)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancutzicab spune:

Buna, dragi mamici si bebici!
Maribel, multumim de urari, toate cele bune si voua si celorlalte floricele nascute pe 10 mai si iunie!

Pe Maya o inscriu si eu in grupul fotomodelelor (mai aveti loc? ) - are, la patru luni, 61 de cm, 5,800 kg si in jur de 39,5 circumferinta craniana. Tot inainte! Sunt curioasa ce va zice MF maine cand o duc sa o vada.

In rest, multa sanatate bebelusilor si mamicilor cu probleme (nu mai nominalizez ca mi-e frica sa nu uit pe cineva). Incerc sa pun si cateva poze si revin. Va pup pe toate.

Anca, mamina fericita a lui Luca 04.03.2008 si a Mayei Sofia 10.06.10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

La multi ani sanatosi floricelelor nostre sarbatorite azi, sa cresteti mari, cu sanatate si noroc![flo]

Azi sunt baietii la bunici si nu-mi gasesc locul De fapt, am uitat ce sa fac cu timpul liber, tanjesc dupa el si cand am cateva ore libere (ca dupa-masa ii iau acasa) nu stiu ce sa fac. Harababura prin dulapuri, prin casa numai jucarii peste tot, vase de spalat, cumparaturi de facut...si eu stau in varful canapelei si frec internetul. barbata-miu trage la aghioase..halal distractie!

Si la 4 vreau sa plec la sala si incep sa-mi fac curaj

Un we fain sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Artu, zici ca intra si baietii in scaunelul Bumbo? As vrea sa-l comand, n-am cum sa-l probez inainte si ma tem ca grasunul meu nu incape acolo. Are niste pulpane (din alea cu cute multe) si un fund dolofan si nu-mi dau seama daca il pot baga in scaun. Si sa stea si confortabil, cat de cat Ah, si inca ceva, Sabina nu pica in nas in scaunel? Ca Tudor daca il pun in sezut pica in nas si nu-mi dau seama cum e cu echilibrul in scaunel.
Mersi mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzicab spune:

Uff, am reusit in sfarsit sa pun si eu o poza cu cuifilina mea , mi-a luat ceva timp sa pricep de ce nu voia sa faca upload (extensia era scrisa cu majuscule ), dar i-am dat eu de capat!
Cu aceasta ocazie am mai admirat si eu din floricele - daca acum sunt asa scumpe(i), mai tarziu cum vor fi?
O seara faina!

Edit: Corina, ai ajuns ieri? Cum a fost?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancutzicab

Uff, am reusit in sfarsit sa pun si eu o poza cu cuifilina mea , mi-a luat ceva timp sa pricep de ce nu voia sa faca upload (extensia era scrisa cu majuscule ), dar i-am dat eu de capat!
Cu aceasta ocazie am mai admirat si eu din floricele - daca acum sunt asa scumpe(i), mai tarziu cum vor fi?
O seara faina!

Edit: Corina, ai ajuns ieri? Cum a fost?

N-am ajuns, ca ploua la ora aia
Mi-a frica sa scot copilul afara pe ploaie..

Corina, mami de Maria (14.06.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

Maria
multumim tuturor pt urari. le intoarcem cu multa dragoste sarbatoritilor, numai unul si unul

azi implineste 5 lunite..nici nu-mi vine sa cred...mai tarziu ii cantam multi ani traiasca
vroiam sa mai spun ceva..dar am uitat
somnic usor dc nu revin

mamica fericita de cuminte Matei Sebastian
10.05.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

La multe lunite sarbatoritilor/sarbatoritelor de azi!!
Sa cresteti mari,frumosi si voiosi!

Ma alatur si eu bebelusilor bonlaviori..mi-a dat Sebi bebi mie raceala(ca sa ramana in familie) si sunt rupta...dezastru,leguma..ma simt groaznicDe parca nu era de ajuns ma doare si burtica,cred ca vin uratii,prima oara
Insa tot raul spre bine,a facut sotul o curatenie de dimineata,ca de Craciun,a frecat de la gresie pana la ultimul maner de la mobila.E luna,cred ca mi-ar fi luat cateva zile sa smotruiesc atata

Gata,ma duc sa zac,chatuim maine

Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana1234 spune:

La multi ani sarbatoritilor!! La multe multe lunite si la fel si pt toate floricelele va doresc sa va numarati printre cei mai fericiti bebelusi din lume!!

De maine ma apuc de cura de slabire. Prima saptamana imi propun sa ma trisez...sa ma obisnuiesc si sa am timp sa ma gandesc ce si cum mananc...dar incep..gata ...o sa o tin pe asta http://www.scribd.com/doc/14709678/TraiescdeciMaabtin-Mihaela-Bilic ..va zic ce si cum ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Seara buna,

Ekaterina se ridica in picioruse, daca sta in sezut la mine in brate sare in picioare si incepe sa faca ca toate alea. Daca sora-sa se maimutareste la ea, face si ea cu burtica si rade cu gura pana la urechi. Am ras cu lacrimi in seara asta. Maine trebuie neaparat sa le filmez. Un lucru e cert, trebuie sa ii cobor patutul. Ce precoce e, cred ca acest copil va scoate untul din noi, va face cat 3.

Cris waw ce sot harnic. super. Si noi suntem raciti cu totii, gradi lui Ale ne-a dat pe toti peste cap de la mic la mare.

Urez si eu inca o data La multi ani sarbatoritilor.

Ma bag la somn.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

hello

azi am profitat de vremea faina si am colindat din parc in magazin, de la ferma (sa luam puiu' bio) prin padure.

Sunt rupta. Ce sala Sorana, azi am lucrat cot la cot cu tine. Cat despre bumbo, nu pica in fata; el are o mica "panta". Eu recomand si masuta, asta dupa ce vezi daca vi se potriveste au ba; tu nu ai unde sa il incerci inainte sa-l cumperi?

Cris, ce tare cu curatenia , merita un premiu

Corina, de ce ti-e frica sa o scoti pe ploaie? Eu stiam ca pe ceata nu e ok si nici pe vant (pe asta aici insa chiar nu am cum sa il evit)

Sabina, felicitari ptr evolutii!

Sanatate tuturor bolnaviorilor

Ioana & Arturicii'S

Mergi la inceput