Floricele de Liliac mai - iun 2010 (25)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona80 spune:

Ioana da Doamne sa fie vorba doar de niste supozitii ale dr si fetita sa fie bine. Sanatate multa.

Discordia iti doresc sa ai multa putere sa treci peste asta.

Gabitza1977 bine ai revenit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maribell spune:

[red LA MULTE LUNITE VESELE:
MATEI SEBASTIAN DE VERONICAH !!!!
SURYA DE BILICA!!!!
MAIA SOFIA DE ANCUTZICAB!!!
BEATRICE DE MAMANATI !!!

][/red]

SA CRESTETI MARI, SANATOSI, VESELI, DESTEPTI SI FRUMOSI......ASA INCAT SA VA FACETI PARINTII CEI MAI FERICITI DIN LUME !!!!

MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010

GALERIA ZAMBETELOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Neatza!

Nana, Artu multumesc de raspunsuri, cred ca o sa-mi iau si eu scaun Bumbo, vad eu cum il indes acolo pe Tudoras Doar ca el vrea peste tot pe unde suntem noi (si mai ales Matei) si decat sa-l tin in brate..Ca in sling nu sta neam..

Tudor e sociabil, rade cu gingiile la vedere la cine-l baga in seama si este innebunit dupa Matei, rade in hohote si chiuie cand il vede ce face, cum sare, alearga, etc..Si el ca si Sabinuta, cel mai mult il distreaza fra-su.. Nici noi nu avem "trafic" in casa, dar de umblat umblam cu el.

Aseara am comandat pe net o multime de carti pt copii de la Teora, pt Matei in special, dar sa mai fac si cadouri, asa ca pt cine e interesat este reducere 20% la comenzi on-line. Si pt copii au o multime, carticele cu jocuri, cu puzzle, cu plastilina chiar, multe si dragute, ai ce alege!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubu30

Citat:
citat din mesajul lui T_Ioana
Mai intreb si eu poate de data asta ma vede cineva: fetelor care folositi steamer-ul pt diversificare, folositi zeama care se strange in vasul special pe post de supa/lungit piureul?

Ioanaluiwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan-Gabriel (03.12.2005) si Sonia-Alexandra(06.05.2010)
Pozici: www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1 , www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2 ,www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank"> 3 , www.dropshots.com/T_Ioana6" target="_blank">4(NOU) , Filmulete serbare

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri ce nu le vom vedea"

As raspunde cu drag dar nu stiu la ce te referi cand spui vasul special .
Eu am steamerul de la Avent si dupa ce fierb legumele in abur doar intorc vasul cu capul in jos si ii dau pe functia de blender si imi amesteca legumele + apa care rezulta din abur si care ramane in vasul cu legume.
M-am exprimat ca o
nu stiu daca s-a inteles ceva

Ruxi super fericita de Alexandra Maria si Alexandru Andrei - 2 mai 2010

hehe azi ne uitam ca prostii la jucarie pana a citit Silviu ca trebe intors. Oricum sunt f multumita de el, un pic cam scump, dar e f f bun. Sa vedem acum daca mananca piticele.

Mergi la inceput

MARILENAC....THEO

GALERIA ZAMBETELOR

Mergi la inceput

ALESICOOOO
VERONICAH

GALERIA ZAMBETELOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Sabina, stiu ca ai mai zis, dar n-am tinut minte, de unde ai luat steamerul Avent? Si cu cat? Ca inteleg ca esti multumita de el. Mercic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Onana

Sabina, stiu ca ai mai zis, dar n-am tinut minte, de unde ai luat steamerul Avent? Si cu cat? Ca inteleg ca esti multumita de el. Mercic

Sorana
Matei (21.02.2008) si Tudor (24.04.2010)

de pe babycomfort cu 650 parca.

Mergi la inceput

NANA O SUPERBA DOMNISOARA IUBIRICEA LA BOTEZ.....
am vazut ca are lant de suzeta la fel ca ANTONIA mea....iar de hello kity ce sa mai spun....sunt inebunita
avem o gramada de lucrusoare si accesorii cu pisicuta asta care este mandria japonezilor.am gasit multe in h&m in spania, aici nu m-am uitat sa vad daca au. tu de unde le cumperi?????
vis-a-vis de socrela, o las in pace....imi cresc copilul cum vreau.bine ca sotu nu zice nimi, el nu se baga.asta ar mai fi lipsit...ca el sa o sustina pe ma-sa....ii multumesc lui DUMNEZEU ca am un sot ''cuminte''

O DUMINICA PLACUTA TUTUROR !!!!!

GALERIA ZAMBETELOR

Mergi la inceput

'NEATZA FETELE CUCUIETELE......

URATA VREME......si am o durere de cap babau rau.

asa fericita eram azi dimi ca azi noapte fata a papat un bibe de cereale iar cand sa trezit unul cu laptic ( cate 150ml).....dar cand i-am dat vigantoletenul ( pastiluta)si-a facut scarba si a vomitat in jet, absolut tot.....saracuta de ea ce fata avea....era asa de speriata''m-i s-a rupt sufletul cand i-am vazut ochisorii aia mari plini de spaima''
offffff....prin ce sentimente trecem si noi mamele.....
II PLAC FOARTE MULT CEREALELE , SPER SA I-A SI-N GREUTATE CU OCAZIA ASTA....

DISCORDIA ....MULTA PUTERE ITI DORESC SI DOAMNE DOAMNE FIE CU TINE IN TOATE DECIZIILE PE CARE LE AI DE LUAT...

GALERIA ZAMBETELOR

Mergi la inceput