AMENOREE SECUNDARA
Fetelor, ajutati - ma.
Ce pot sa iau ca sa -mi vina in vizita nenorocitii de rusi?
Sigur nu e bebita pentru ca luna asta nu am avut ovulatie, si in consecinta doctorul mi-a spus ca pot sa nu vina nici rusii.
Ce pot sa iau naturist ca sa- mi declanseze sosirea lor.
Daca v-ati confruntat cu asemenea probleme, va implor ajutati -ma.
Ariela
Raspunsuri
crinuta spune:
Spalaturi vaginale cu ceai de musetel. Bei ceai de codita sorilceului si cretisoara. De asemenea mai poti face ceai de patrunjel, asta numai daca esti sigura ca nu esti insarcinata.
pupici
Crinuta
anis spune:
Se pot utiliza ca adjuvante plantele in urmatoarea formula :
1.
- Coaja de crusin ( CORTEX FRANGULAE) – 30g
- Tintaura (HERBA CENTAURI) - 10g
- Coada Soricelului (HERBA MILLEFOLII) - 20G
- Sunatoare (HERBA HYPERICI) -10g
- Cimbru (HERBA THYMI ) - 20g
- Fenicul (FRUCTUS FOENICULI) -10g
* Se face infuzie din o lingura de amestec la o cana de apa, se beau 2-3 ceaiuri calde /zi.Tratamentul nu trebuie sa depaseasca 7 zile lunar.
Infuzie :peste plante se toarna apa clocotita (250ml ,la 1-2 lingurita planta maruntita) si se lasa la infuzat circa 15 minute, dupa care se filtreaza prin presare pe o strecuratoare.
SAU
2.
- Veninarita (GRATIOLA OFFICINALIS ) -25G
- Frunze de Virnant ( RUTA GRAVEOLENS) -25g
-Frunze de Sena ( CASSIA ANGUSTIFOLIA ) -25g
-Seminte de Fenicul ( FOENICULUM VULGARE) -25g
*Peste o lingura de amestec se toarna 500ml de apa clocotita si se lasa sa stea 20 minute ; se bea intreaga cantitate dimineata pe stomacul gol,in decurs de o ora.
Alege-l pe care ti se pare mai simplu si sper sa ai succes!
AniS
roxy spune:
eu cand am avut aceasta problema (o data cei drept),deci intr-o luna intarziau nepoftitii ,dar nu era bebe ,am luat cinci zile la rand o pastiluta de vitamina E ,fix a cincea zi mi-au venit.Deci e posibil sa fie un deficit de vitamina E in organism.
Sanatate maxima.
Roxy
huianur
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=366&page=1
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=roxy
Ariela spune:
Multumesc frumos colegelor mele de suferinta.
Am sa incerc de azi toate aceste tratamente.Dr. m-a prevenit ca s-ar putea sa nu vina nenorocitii de rusi datorita faptului ca luna asta nu am avut ovulatie dar eu speram sa nu aiba dreptate, sa se insele.
Acum , cum , necum trebuie sa - i declansez ca sa incep sa iau Ova - mit din a 2- a zi.
Va multumesc inca o data pentru ajutor si va doresc ce - mi doresc si mie cat mai repede.
Va pup
Ariela
anis spune:
Crinule.....offff cand ne mai vedem si noi??
Ca sa-ti raspund..eu am luat-o iar pe calea naturista,inclusiv iarasi tratamentul Liviei, o parte din el.
Eu am mai zis mai demult, am tot folosit niste retete naturiste dintr-o carte, pt mine a mers, dar am testat doar lucruri minore.
Cartea se cheama "terapie naturista", nu are un autor ,fiind o culegere de retete, dar editura e "ALEX-ALEX& Leti Pres", a aparut in anul 2002, dar cred ca se mai gaseste.
AniS