Fulgusorii de nov.dec2009 fac un anisor!LMA!(84*)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

fetelor vad ca ati cam intrat pe ultima suta de metri cu pregatirile de an
lady nu este abuna cu depresia de care zici iei tratament ceva??
ary a inceput sa ma imite si ce spun spune si ea, pis, caca, mama papa, ache, si multe altele in bebeliceasca ei mor de ea cand borbeste si apaluda.am cu cine ma juca acu
am avut si sambata si duminica spectacol si ari a fost deliciul tuturor i se spume mascotica ansamblului deabia astept sa merga singurica in picioare sa fie tot timpu in picioarele noastre.
fetelor voi aveti idee de unde sa fac rost de piese de costum national?? mai mult donatie, sau preturi micute ca ansamblul nu are bani de unele noi sa cumpere?

getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy

poze nunta
am produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Lady, mea culpa . Am zis eu ca nu sunt mamica talentata cu margele dar nici prea des nu am intrat, sa ne puteti tine minte .
Rares s-a nascut cu malformatie cardiaca critica, a fost operat pe cord deschis la 5 saptamani si in afara inimii la 6 saptamani. Acum are tratament medicamentos si urmeaza sa i se faca o noua operatie.
Drept pt. care, ne mentinem super silueta si super bebiciosi.

POZE RARES

"Diferenta dintre rai si iad este una de perceptie si de adaptare"
_
Magda, mami de Liviu-Rares (Andrei) 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Nu mai stiu ce bubite a avut Beca; Rares al meu a avut unele pe fata care au evoluat in pete in doar cateva zile dar apoi au trecut cu Lamisil in 10 zile...

POZE RARES

"Diferenta dintre rai si iad este una de perceptie si de adaptare"
_
Magda, mami de Liviu-Rares (Andrei) 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Hop si noi, sa vedem ce mai fac fetele si nazdravanii.

Eu sunt de azi oficial inapoi la serviciu practic am intrat in prima bucata de concediu de odihna pe anul asta. Incepand cu 1 Noiembrie o sa merg efectiv la birou. Am sunat azi o colega (una din sefele din departament) si am aflat ca inca nu se stie unde voi lucra, in ultimul an jumatate au fost schimbari majore pe la noi si ce e clar e ca nu ma voi intoarce exact la ce faceam inainte.

Am inceput sa simt cu adevarat presiunea si sa realizez ca mai am inca o multime de probleme de rezolvat in perioada imediat urmatoare: vizite la doctori, de rezolvat cu parcarea la serviciu, de organizat petrecerea de 1 anisor a Sophiei, s.a.m.d. Apropos de meniu (inca nu e batut in cuie) eu ma gandesc la ceva "clasic"- salata de icre, salata de vinete, salata de boef, platou cu mezeluri, platou cu branzici si rosii, castraveti, ardei gras, placinta cu spanac, mici si frigarui facute pe grill cu ceva alaturi (cartofi? salata? amandoua? altceva?), fructe. Tortul cred ca-l voi face tiramisu, ca tocmai ce am facut pentru prima oara, dupa reteta sora-mii, o portie marisoara de tiramisu, si a iesit suuper.

Va , va dorim sanatate la toata lumea, si spor la treburi.

_

Bucataria lui mami ***********************************************************Puterea din noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 28061982 spune:

Ma bucur ca ai adus vb de serbarea unui anisor Camy-pus.Eu am intrebat pe aici, dar nu m-a bagat nimeni in seama
F buna ideea cu pestele pane My Lady.
Noi nu stim cum sa facem pt ca pitica e pe 23 dec, adica cu doua zile inainte de Craciun. Cred ca o sa facem ori chiar pe 23, adica joi, ori in weekendul dinainte.
Asteptam idei de la voi ca sunteti inaintea noastra la sarbatorit Ce decoratiuni ati luat, ce cadouri a primit si mai ales cum s-a simtit sarbatoritul
Buna si ideea cu exersatul la suflat in lumanari
Oare merge ceva gen bufet suedez?...nu m-as incumeta la masa intinsa cu friptura si alte chestii in ap de 2 cam.

Ma duc sa culc picea

Poze http://www.flickr.com/photos/54580501@N03/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Si afara ploua,ploua ,
Si-i trecut de ora 9
........................

Ce faceti fetelor ?
Ce ocupate mai sunteti! Nu va mai arde de forumit ?
Nimeni nu a dat cafeaua azi...haideti ca o pregatesc eu

http://community.webshots.com/user/allexa06

allexa,mami de baietei Razvan Ioan si Stefan Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

nashpa vreme....

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

idei meniu petrecere un an:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=120868
http://www.culinar.ro/forum/continut/Meniuri-speciale-pentru-ocazii-deosebite/17845/Petrecere-de-mot-/
sper sa va fie de folos!

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

fetelor cf ? fulgusori cf? se pregatesc de un anisor alina noi capatam experienta de fete ca doar incheiem fulgusori
poop toti fulgusori si mamicile dulce de tot.
dar chiar ce se intampla ca este asa liniste pe aici??

getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy

poze nunta
am produse la bazar

Mergi la inceput

paaaaaai e liniste....
camy lucreaza, lauriciu la fel, busydoc si ea..
lui roxaly..iar nu-i merge calculatorul..
tiusca, mada si alexxa au doi copii, deci sunt ocupate tot timpul..
sunshine, pishko..cat si cryss_oana sunt in afara RO..deci au cu ce se delecta..
katy, romanitza|_31..andrutza. luciaandrea si pirelia au uitat de tot de noi!
a_driana si lorelix...se iubesc de zor cu feciorii..
gabitza si magda sunt pe la prietene..
dienutze...habar n-am!
lavinia nu mai intra ca de...o.. prietenele..
ragapie..nu stiu...
rebebe..la fel..
rony e tot pe la prietene..
betty..iar habar n-am..
lauragarner..nu ne-a mai scris demult..
danaflor..a intrat o data sau de doua ori si pas..
cam asta e...somnic pufos!

Citat:

Mergi la inceput