Fulgusorii de nov.dec2009 fac un anisor!LMA!(84*)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui sunshine2009

'neata si de la noi,
f buna cafeaua, multumesc!
Camy: superbe poze!!!! Am "rasfoit" un picut si albumul de cand a fost mic Flavius, ce frumos a fost inca de nou nascut!!!
Laura: ce frumosi sunteti toti si ce costume frumoase aveti! Diana e asa de frumoasa iar Sophia cu pasii ei e mortala!!!!
Magda: felicitari tie si surioarei pentru noua membra familiei voastre!!!
Ne mandrim si noi cu ceva:

harnici la de 10 luni
Cresterea in greutate

eeeeeeeee...cebaiat mare avem!!! Bravo pt pasii frumoasi!!!

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 28061982 spune:

Buna fetelor

Frumos Falvius, micul sarbatorit
Imi place ca au avut loc unde sa se joace :)

Noua ne iese primul dintisor In sfarsit problema e ca ma roade de nu mai pot. Am cumparat lapte formula azi, dar o sa-l folosesc doar daca nu o sa mai rezist, altfel incerc sa continui sa o alaptez. Oare dupa ce iese de tot tot asa o sa ma doara? Ea e ok se joaca si nu da semne ca ar deranja-o cine stie ce,
Cu raceala stam binisor, am fost ieri la dr si ne-a zis doar curatat nasucu si picaturi, altceva nimic

Pupici la bebici

Poze http://www.flickr.com/photos/54580501@N03/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine2009 spune:

Alina, decat sa-i dai LP mai bine mulge si dai cu Bibe. Pentru ca "rontaitul" este numai o faza, in mod normal la un supt corect nu mai apare. Acuma saracuta dintr-o data are ceva in plus in gurita, ca la noi cand primim o plomba noua si parca ceva nu-i la locul lui, si nu stie ce sa faca cu dintisorii,trebuie sa reinvete tehnica suptului.
Cand au inceput sa-i apara dintisorii la jr, asa am patit si eu, fie l-am "impins" de la san si "tipat" "au o doare pe mami", fie afundat usor in san, cat sa fie nevoit sa lase sanul, ca nu primeste aer asa bine. Dupa cateva exercitii din astea a functionat perfect. Si inca functioneaza, cu toti cei 6 dinti

harnici la de 10 luni
Cresterea in greutate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

in timp ce eu stau pe net...Flavius mi-a desfacut cutia cu bijuterii

distractie mare...ce sa mai la vale si la del...pt unul ca imprastie..pt ltul ca strange

Ia mai dati-mi si mie va rog idei de mancaruri...ca sunt cam 0 barat!!!

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Camy, bucura-te ca adesfacut-o pe cea de acasa si nu penibilitatea noastra...AM fost de curand la plimbare cu o prietena, si am intrat intr-un magazin de bijuterii, destul de mic. La un moment dat, aud ca domnul din spatele meu rade si poveste cu Jr, dar cum asta e destul de des, nu am bagat prea tare de seama. Dar cum nu inceta, si incepe si vanzatoarea si prietena mea sa rada, ma intorc si albesc instant, ca puiutul meu se juca linistit cu un colier de 600 de euro, care si-l servise singur de pe raft, ca era la indemana. Si prietena mea mai face si glume ca l-am antrenat bine..
Azi la noi a fost de papa asa:
6:30 tzitzi
8:30 paine prajita cu unt si branza, mar ras cu paine integrala uscata (Zwieback) si faramitata (in loc de biscuite)
9:00 tzitzi, inainte de somnic
12:30 pireu cu spanac si piept de curcan, iaurt amestecat cu mango, inainte de somnic tzitzi
mai incolo inca nu stiu, probabil ca restul de iaurt si seara ca de obicei, cereale cu banana.
Am uitat sa va zic, ca dupa ce a inceput sa-i treaca raceala, ne-a revenit si buna dispozitie si somnul continuu peste noapte! Adica cu o singura intrerupere pe la 4, dar tot din cauza nasucului infundat, ma gandesc cand o fi sanatos complet, ca dispare cu timpul si asta.

harnici la de 10 luni
Cresterea in greutate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

se cunoaste ca a revenit cami a venit cu buna dispozitie,frumos baiatu la mot si m-ia placut ff mult tortu cat a costat??
alina lasa ca este o perioada trecatoare cu picea
ary mie ieri m-ia mancat asa: la
7.30:210ml lapte formula,
11: o jumatate de banana
12,30: un iaurt cu fructe si biscuiti,
17: un castron cu ciorbita de legume si pui cu bors facut incasa. si o jumatate de catron cu pilaf
19 :pufuletii si o jumatate de banana
iar la 21: 80 ml lapte formula
azi nu prea a vrut nic papa nici nani decat sa ma muste si sa ma ciufuleasca
lady cf becca cum mai este cu alergia??
sunyy super tare baiatu se da la lucruri scumpe iiii bv lui baiat cu stil de mikdulce
magda sa va traiasca noua membra a familiei sa fie sanatoasa si fericia si in special sanatoasa

getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy

poze nunta
am produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 28061982 spune:

Buna
sunshine... sincer nu vreau sa ma mulg ca parca imi aduc aminte de inceputuri si tare stresant mai era cand ma chinuiam si abia iesea ceva. O sa incerc tot cu alaptataul, problema e ca nu musca din cand in cand ci pur i simplu roade tot timpul cu zgaiba aia mica care abia daca a iesit putin.
ary Adela a mancat azi e la 5 si ceva dimineata laptic si s-a culcat la loc pana pe la 8 jumate cand i-am dat tot laptic si nu am mai lasat-o sa se culce, dar daca era dupa ea, dormea cam pana pe la 10 jumate
Si abia la 12 si ceva i-am mai dat legume pasate cu galbenus de ou, apoi mar ras cu biscuiti si apoi a mancat singuriga 3 sferturi de banana si 2 biscuiti (partea care ii place cel mai mult ca papa singura)
apoi a mancat la 5 iaurt cu gutuie (i-am fiert-o inainte ca sa pot sa i-o pasez cu furculita) si cu cereale
Si acum ii fierb un morcov intreg sa il manance diseara in loc de banana pe care o poate rontai si sa vedem cu ce inainte ori iaurt, ori cereale, vedem disera sau poate ii fac fidea cu lapte

La noi ca sa manance bine trebuie sa fie mesele f rare altfel ea nu mananca si eu ma enervez

;)

Poze http://www.flickr.com/photos/54580501@N03/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

buna seara,
aparem si noi de la plimbare

camy f frumoase pozele...m-ai inspirat tare cu pinguinii si cu sandviciurile cu model...si eu fac ...tare fain tortul...
magda felicitari pt noua membra a familiei si multa sanatate
shine felicitari pt feciorul umblaret...ce scump ii cum face pasi...
mai vroiam sa spun cuiva ceva, dar nu mai stiu cui

David azi a mancat asa:
7:30 lapte, 10 fructe cu biscuiti, 13:30 dovleac umplut la cuptor (era un dovleac intreg, jumate azi jumate maine...dar el l-a mancat azi pe tot ), 17 un iaurt cu o banana, si la 21:30 va bea laptic
maine are in meniu la amiaza ficatel cu sos de marar si cus-cus...
si noutati: ne stim si noi da jos din pat...uraa...asa dragut ii...

va pup si va doresc noapte buna

A_driana , de minunea mea David-Andrei

Mergi la inceput

Fetele, numai feciorul meu sforaie la ora 19:00?

harnici la de 10 luni
Cresterea in greutate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

shine cred ca da ....al meu doarme de pe la 22 pana dimineata la 7-8-9 depinde de zi...

A_driana , de minunea mea David-Andrei

Mergi la inceput