Fulgusorii de nov.dec2009 fac un anisor!LMA!(84*)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Salutare !
Uf, ce aglomerati am mai fost,acum am ajuns si noi acasa,sambata am fost la taierea dde mot a nepotelei si am venit foarte tarziu acasa ,astazi dimineata am mers din nou la ei ,am luat-o de la capat si apoi am plecat la tara,la niste rude si ne-am intors acum , suntem franti...dar bucurosi, ca a fost f frumos.
My Lady - multumesc , da , a fost ziua mea
Katy - ma bucur ca ai reusit sa ne mai scrii
Camy - asteptam si noi vesti de la tine...
O seara placuta urez la toata lumea

http://community.webshots.com/user/allexa06

allexa,mami de baietei Razvan Ioan si Stefan Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

buna fetelor ce fcaetii va poop dulce si pe voi si in special pe fulgusorii

getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy

poze nunta
am produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Buna dimineata, fetelor!

Katy, ma bucur sa va revad. Se pare ca ati avut o petrecere frumoasa la gradinita

Eu am fost intr-o agitatie toata ziua: ba sa o pregatesc pe Diana pentru inca o saptamana de scoala, ba pe mine ca incep de maine serviciul, ba pe mama ca va sta ziua cu Sophia.
Azi s-a serbat de fapt aici Halloween-ul- cateva poze cu noi.

_

Bucataria lui mami ***********************************************************Puterea din noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

buna dimineat fetelor!!!!
V-a fost dor de noi???

Ne-am intors din plimbari, a fost super moul copilului, o sa pun si poze!!!
A fost super si nunta..care a fost exact de ziua lui Flavius si a mai primit acolo un tort!!!
Mai spre seara o sa povestesc mai multe...si tot!!!! acum m casa plina d bagaje, am mizerie, plus ca trebuie sa merg cu Flavius la vaccinul de 1 an si sa trag o fuga si pana la servivi!

Va pup, revin pe seara cu poze si povesti!!!
u am citit nimic, promit sa recuperez!!!

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADALINA_T spune:

Buna dimi la pranz!
Camy ma bucur ca a fost frumos la nunta si in special la ziua lui Flavius.Asteptam pozeeeeeeeee!
Fetelor eu nu prea mai stiu ce sa-i fac Sofiei de mancare,am ramas in pana de idei.Vreti sa scriem meniul pe zi al picilor?Asa ne mai inspiram si noi una de la alta.
In concluzie Sofia a avut asa azi:
8.15-lapte cu cereale
9.30-para cu cereale
10-11.15-1,1/2 biscuti,o coaja de cozonac
12.20-ciorbita de vacuta acrita bors,felul 2 pilaf cu legume(ardei,morcov,dovlecel,suc de rosii si patrunjel)
Urmeaza la:
16.30-branzica de casa cu o juma de banana sau un iaurt cu biscuiti
Intre timp mai rontaim cate ceva,iar la 20-20.30 lapte cu cereale si apoi nani.
Pup fetele.

http://www.flickr.com/photos/38427435@N02/3533794256/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

lauriciule super pozele dar cred ca distractia a fost super mare si costumele belea. dar cel mai belea este fulgusoru care merge singurell

getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy

poze nunta
am produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

bon...si acum sa va raspund...am lucrat inclusiv vineri...22 oct atat la serviciu cat si acasa..ca sa terminam renovarile pt marea petrecere din 23...
Pe 23 oct a fost mare chef mare....Flavius a ales :carti de joc , carte si pix....desi am alergt dupa el cu banii..nimic frate...nu se lasa prins..si cand cineva a incercat sa-i puna in mana...s-a enervat si i-a aruncat

ASTA ERA SAMBATA...duminica dimineata am facut bagaje si am plecat la C de ASrges la parintii mei...unde nu am avut net..pt ca pe 30 oct..exact de ziua lui Flavius am cununat..d.ar eu va anuntasem dinainte..asa ca nu am prea simtit ziua lui Flavius pe 30 oct..decat putin asa....cand una dintre nasicile lui Flavius (cea care nu fusese la noi pe 23 oct) a venit cu un super tort...cu lumanari si toata lumea de la nunta i-a cantat nasicului La multi ani!!!! impreuna cu lautarii...

O sa pun cateva poze din 23 oct de acasa...
Celelalte de la nunta cred ca abia la sf saptamanii!!

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Vine bebelina surioarei mele!!!Hai, Mihaela si bebita Adina!!!

_
*Diferenta dintre rai si iad este una de perceptie si de adaptare*
Magda,mami detopmodel categoria pana Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Buna seara !
Ooooo si-a facut aparitia Camy .Ma bucur ca a fost bine si ca v-a placut, ati tinut-o numai in petreceri,foarte fain.Sa va traiasca strumfelul,dar sa va traiasca si finii, este prima data cand cucunati ?Cum va simtiti ca nasi ?
PS. dar cine ia pus dom'le carti de joc pe tava ?

V-am spus ca si noi am fost la nepotica noastra cand i-a luat din mot,pe 30. Ea a ales un pix, o carticica de rugaciuni micuta si o iconita.Abia asteptam sa ne vina si noua randul

http://community.webshots.com/user/allexa06

allexa,mami de baietei Razvan Ioan si Stefan Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

HAI MIHAELLA!!!

HAI ADINA!!!

..bine ai revenit camy!!!
bebitza de shunshine...alias Dominic tocmai a facut primii pasi
.vazut pe facebook!bv Domi!!!!!!!
nb fete

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput