Fulgusorii de nov.dec2009 fac un anisor!LMA!(84*)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna dimineata mamici si fulgusori. Unele sigur ma mai stiu altele nu. Scuzati-ma ca nu am mai intrat efectiv de un secol.e tare greu.chiar foarte greu sa urmaresc multe subiecte. Va multumesc celor care ne-au urat La multi ani, de asemenea si eu urez tuturor fulgusorilor La multi ani si multa sanatate. Mattia e un copil foarte dulce. Frumos, dragostos, mamos. Stam cam rau cu somnul dar am inceput sa-i dau un siropel care il mai ajuta sa aiba ceva ore legate de somn. Eu sunt obosita rau. Acum ca astept al treilea copil....tot baiat si el , sunt tare obosita ca micii astia "teroristi" ma epuizeaza. Am mari probleme cu spatele, nervii siatici, soldurile....dar cu ajutorul lui D-zeu o scoatem noi la capat. Sanatate multa va doresc si numai bine.

Mami de Alessio Michele(2 ani si 4luni) si Mattia Gabriel(11 luni).......si in martie barza ne va vizita.

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Pupam curajoasa mamica care va fi in curand cu trei baietei, viitoare soacra cu trei nurori!

Poze Rares

"Diferenta dintre rai si iad este una de perceptie si de adaptare"
_
Magda, mami de Liviu-Rares (Andrei) 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

danangie..eu una te stiu, ti-am citit toata povestea Viata mea.....de pe vremea cand eram insarcinata..si mai citesc si acum cand am timp...
bine ai revenit printre noi..si ma bucur ca ai vazut topicul " pentru fulgusorii de 2009".sper sa ne mai vizitezi.sanatate dana.dar nu ne-ai spus cum ati sarbatorit la petrecerea de un an!unde putem vedea poze?
geta..sanatate si tie cat si Arianei!
lauriciu cand ne mai pui poze noi cu nazdravana de Sophy?
a_driana..l-am vazut pe Davidut cum sta mandru in picioare!pupam piciul..cred ca ti-e greu cu spatiul in garsoniera voastra..mi-e greu mie intr-un apartament cu doua camere, nedecomandatsi cu o bucatarie cutie de chibrit..si mi-e si mai greu cand stiu cum am stat la maica-mea si ce conditii aveam..de fiecare data cand o vizitez imi vine sa plang!
alexxa..ai iesit dintocul?
magda...nimic nou sub soare?
cameliaaaaaaaaaa????
si restul mamicilor...where are you???scoubydooooooooooooo??

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Buna dimineata !
Eu sunt pe aici,alaturi de voi,asteptam sa va " dezghetzti "
My Lady - nu a iesit dintisorul,temperatura nu a mai facut de ieri dimineata .Sper macar ca asta s-a oprit,gingia este f umflata ,se vede bine dintele,dar nu a spart inca.

http://community.webshots.com/user/allexa06

allexa,mami de baietei Razvan Ioan si Stefan Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Rares s-a facut papacios, vesel, jucaus... se pare ca i-a priit raceala

Poze Rares

"Diferenta dintre rai si iad este una de perceptie si de adaptare"
_
Magda, mami de Liviu-Rares (Andrei) 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

buna fetele
am venit si noi sa va salutam, suntem mai bine amandoua, ary vb toata ziua caca pa,pa si bate din palme cand ii cant, ma trage de par si imi baga mana in ochi ori de cate ori are ocazia, a inceput sa isi dea drumu la manute sa stea singurica in patut vad ca din ce in ce mai des.
o supara rau o maseluta, dar care mai are pana iese deabia sa umflat gingiuta si este maraita,
fetelor ceva poze nu ne aratatii pe aicii??
poop mamicile si fulgusorii

getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy

poze nunta
am produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Danangie, felicitari si sarcina usoara in continuare.

Allexa, bine ca cel putin ati scapat de febra.

Lady, nu am mai prea facut poze in ultima vreme. Sa vad insa ce mai am in aparat nedescarcat...
Dar mai zi-ne si tu despre Becca. Parca spuneai ca ai trecut-o pe lapte de vaca. Cum i l-ai introdus- dintr-o data sau ai inlocuit pe rand cate o masa? Cum ii merge? Ii dai cumva suplimente de vitamine si fier?

Getik, maseluta zici? Cati dinti are fetita ta?

Camy, Tiusca, fetele cu petrecerile de 1 an... nu ne povestiti si noua cum a fost?

Cate ceva si despre noi: de cateva zile, Diana, Andrei si cu mine suntem raciti, dar raciti bine! Desi perioada cea mai rea la Diana pare sa fi trecut, am hotarat sa nu o trimit azi la scoala.
Sophia cred ca a scapat de data asta (de fapt asta sper eu, ca pericolul nu a trecut). Saptamana care tocmai s-a incheiat, a fost si ea agitata si maraita, dar tocmai am aflat cauza: i-a spart primul dintisor de sus. Ea merge deja binisor nesustinuta; norocul meu ca a venit mama la noi, si are acum cine sa se tina dupa exploratoarea mica

_

Bucataria lui mami ***********************************************************Puterea din noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Buna dimineata !
Iar nu mai sunteti de gasit ?
Eu cu cine beau cafeaua ?

http://community.webshots.com/user/allexa06

allexa,mami de baietei Razvan Ioan si Stefan Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

Buna, fetele

Mai imi e tare ca nu am mai scris... am mai intrat, am mai citit, dar nu am mai avut timp sa scriu...

In primul rand LA MULTI ANI! fulgusorilor care au implinit un an

In al doilea rand, sa va povestesc ce facem noi:
1. Vlad: mananca doar mancare gatita, bate din palme, merge cu antemergatorul, sta singur in picioare si merge nesustinut in patut, face 2-3 pasi singurel.
2. Andi: a luat locul 1 la concursul de dans de la scoala lui de dansuri (cu vals vienez) si a luat 9,66 la olimpiada prescolarilor
Amandoi au fost raciti o saptamana cu muci si tuse, fara febra... dar s-a terminat.
3. Eu: sunt f.f.f ocupata... O sa fiu plecata din tara (departe de familie) asa: 1-3 noiembrie (si pe 6 am motzul), 8-10 noiembrie (ma intorc special pt ziua lui Vlad) si 14-17 noiembrie (imi fac ziua singurica, fara familie si prieteni)
4. Sotu: ma incurajeaza si se incurajeaza ca va rezista in ritmul asta

Hai va pup si chiar daca nu scriu... sunt aici si va citesc

de Vlad - 11.11.2009 si Andi - 5 ani.

POZE NOI si POVESTEA LUI VLAD

www.prichindelulmeu.ro/site/index.php?menuId=438" target="_blank"> VOTATI-NE AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

salutare am venit la o ff tarzie alexa ma primesti sa o savurez in compania ta??
laura ary are 7 dinti, dar are intr-o parte in locul maselutelor gingia inflamata.
bussy stai linistita ca o sa treci usor peste

getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy

poze nunta
am produse la bazar

Mergi la inceput