Sep-Oct 2010 - Bv Clabuc, Olivia, Alecsa! (185)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tutz spune:

Felicitari Alecsa
FElicitari Olivia!!! sa stii ca si eu am avut contractii ieri - din solidaritate, cum am visat

Citat:
citat din mesajul lui paticut

am uitat sa schimb semnatura....

paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/" target="_blank">Miron Petru si cu AMR 10 zile
dupa ochiul magic al caracatitei - AMR - 5 (Doamne Ajuta)

Paticut, ce semnatura bestiala ai
"dupa ochiul magic al caracatitei"

Fistiq - ma bucur ca a iesit ok operatoa lui tati. Doamne ajuta.

Nici eu nu sunt in stare sa cronometrez contractii. Dupa jumate de noapte de travaliu ... fals !!!!... am ajuns la concluzia ca in continuare trebuie sa astept. Pana la ora 2 am incercat sa cronometrez contractiile (de data asta dureroase) dar dupa 2 am ajuns la concluzia ca nu sunt regulate si m-am enervat, m-am intors pe cealalta parte si am dormit tun pana la 5. La cinci inca cateva contractii, si dupa aia iarasi pauza.
Si da, 10.10.10 suna foarte frumos

Tutz 39w4d cu Julia

http://picasaweb.google.com/lantostunde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

ionela poate bea ceai din prima zi insa tu fiind pe tzatza exclusiv nu e nevoie sa ii dai. isi ia apa de acolo. formula in schimb e mai grasa si au nevoie de lichide suplimentar.

-----

O poveste cu Minuni - o roza si un fluturas dragalas

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paticut spune:

tutz - merci !

tu esti de coma: "am vazut ca nu sunt regulate, m-am enervat si m-am intors pe partea cealalta si am dormit pana la 5" - esti suuuper haioasa.... si eu tot zic ca dr. aia a ta a zis total aiurea ca esti la 4 cm dilatatie...acu pe bune... greu de crezut. pai asa cred ca maine ajungi la 10 si mai astepti putin...poate s-o face de 11-12 si iese singur...dar nu in lift si nici in curte!! te si muulte pentru felul tau de-a fi...

wow nike.. felicitari pentru greutate - este exceptional.. vezi astea sunt minunile adevarate...sa va traiasca bb sebastian.. si poate mai pui si tu o poza doua..

KAT - dormi?? cum mai esti cu odihna??
BebeCriiisss??? ce e mai fata cu tine de nu ai mai scris nimic de atat vreme?? are cineva telefonul ei??

paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/" target="_blank">Miron Petru si cu AMR 10 zile
dupa ochiul magic al caracatitei - AMR - 5 (Doamne Ajuta)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

cum pun poze?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghiocela13 spune:

Salutare mamici si burtici pe ultima suta!!!

Mai suntem asa putiiineee . Maine fac 40 sapt si ar fi DPN-ul meu, dar nimic, niciun semn.
Va rog sa ma treceti si pe mine pe listuta din fata pe data de 12 octombrie cu....inducere sau cezariana!!! Nu se stie, dar medicul a spus ca nu ma lasa mai mult. Poate daca ma vad acolo imi mai creste si mie moralul!
Si in casa e friiiggg, dormitorul nostru are 2 pereti afara, cercelusi nu am cumparat si nici chef de iesit afara nu am, bani schimbati pt spital nu mai avem ca i-am cheltuit. avem doar de 1 mil pregatiti si nu putem sa mergem la spital asa si bancile cred ca sunt inchise la ora asta...aaaaaaaaaaa...imi vine sa plang iar

Ghiocela 39+ cu Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Neata!

Doamnelor, se pare ca suntem in aceeasi formula.
Eu am dormit ca de, ce altceva pot face decat sa dorm pe vremea asta. Valul de meduze s-a terminat, asa ca, astept.

Ionela, dar voi nu faceti nimic ca sa fie luat copilul in evidenta, normal ca nu vine niciun pediatru la voi acasa. Din cate m-am interesat eu, te duci ori la medicul tau de familie si o inscrii, ori cauti un pediatru la oricare policlinica. Pt inscriere, iti trebuie foaia de externare, copie dupa buletin si copie act constatator al nasterii Raisei. Intereseaza-te ce iti mai trebuie. Bafta!

uta28 este 39+ cu Mara Elena AMR 4 zile
------------------------------------------------
www.micaevents.ro" target="_blank"> Fotografii de botez pentru puiutul tau. Enjoy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana_23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ghiocela13

Salutare mamici si burtici pe ultima suta!!!

Mai suntem asa putiiineee . Maine fac 40 sapt si ar fi DPN-ul meu, dar nimic, niciun semn.
Va rog sa ma treceti si pe mine pe listuta din fata pe data de 12 octombrie cu....inducere sau cezariana!!! Nu se stie, dar medicul a spus ca nu ma lasa mai mult. Poate daca ma vad acolo imi mai creste si mie moralul!
Si in casa e friiiggg, dormitorul nostru are 2 pereti afara, cercelusi nu am cumparat si nici chef de iesit afara nu am, bani schimbati pt spital nu mai avem ca i-am cheltuit. avem doar de 1 mil pregatiti si nu putem sa mergem la spital asa si bancile cred ca sunt inchise la ora asta...aaaaaaaaaaa...imi vine sa plang iar

Ghiocela 39+ cu Irina Maria

Pai vorbeste cu Irina sa se grabeasca. Eu am stat noaptea asta vreo 2 ore pe la Elias si era super placut si cald. Asistentele sunt dragutze, dr. Rotaru e super ok. Nu e medicul meu, dar mi-a facut una dintre morfologii, cred ca pe cea de trim I.

Cat despre banci, sunt deschise cele care au si agentii in centrele comerciale.

Hai capul sus ca nu e nimic grav !! Eu ce sa mai zic, ca sunt ultima de pe lista ?? Ieri urla portarul de la Elias dupa mine, ca de ce nu raman sa nasc . Apoi s-a oferit sa vina cu mine la masina sa-mi aduc bagajul...

sorana 36+ cu Tudor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui fulguta28

Neata!

Doamnelor, se pare ca suntem in aceeasi formula.
Eu am dormit ca de, ce altceva pot face decat sa dorm pe vremea asta. Valul de meduze s-a terminat, asa ca, astept.

Ionela, dar voi nu faceti nimic ca sa fie luat copilul in evidenta, normal ca nu vine niciun pediatru la voi acasa. Din cate m-am interesat eu, te duci ori la medicul tau de familie si o inscrii, ori cauti un pediatru la oricare policlinica. Pt inscriere, iti trebuie foaia de externare, copie dupa buletin si copie act constatator al nasterii Raisei. Intereseaza-te ce iti mai trebuie. Bafta!

uta28 este 39+ cu Mara Elena AMR 4 zile
------------------------------------------------
www.micaevents.ro" target="_blank"> Fotografii de botez pentru puiutul tau. Enjoy!

Hai ca tocmai ma pregateam sa intreb de tine ! Mai ca scosesem motatele acum doua zile .
Da' azi sa stea Mara cuminte ca are tata Catalin treaba

sorana 36+ cu Tudor

Mergi la inceput

Vroiam sa intreb si eu cu ce sa curata / spala bebelusii pe fata ?

Am un spray din ala de la Vichy de apa termala si ma gandeam ca pot sa pun pe o discheta de vata si sa-l sterg ..Si apoi n-ar trebui ceva crema de fata speciala ?

sorana 36+ cu Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Helloooo!!
Ce mai faceti? Nu am lipsit mult, nu
Suntem acasa de ieri. Ma tot uit la Vlad si la Miruna si inca nu imi vine sa cred ce minuni am .
O sa pun si cateva poze in album.
De data asta am avut parte de o nastere super usoara si rapida, inca nu imi revin din soc . La 10 aveam intalnire cu dr, in masina spre spital contractii dureroase la 6 minute, m-a suit pe cal, col deschis, dar dilatatie 0. Mi-a zis ca ma intereaza, ca la a doua nastere pot aparea surprize si in oras e aglomerat. La 14 situatia era la fel, col deschis, dilatatie 0, mi-au zis ca nasc seara sau a doua zi. Am iesit pe culoar si am mai trancanit cu Dragos, contractiile erau la 3 minute si dureau al naibii. La 15 m-au chemat sa imi iau patul in primire si cand m-am aplecat sa imi iau ceva din geanta, mi s-a rupt apa (asta ca tot sufeream eu ca nu am niciun semn evident ). M-au suit iar pe masa, dilatatie 5, dar bebe este inca sus cocotata, nu da semne ca vrea sa coboare, cica nasc sigur in seara aia. Si dupa asta s-a cam rupt firul. M-am intors in salon si au incept Contractiile. Cu C mare. M-am ghemuit intr-un colt si strageam bara patului de mi-era ca o rup. Ma gandeam ca abia a inceput spectacolul, si, dc ma mai tine asa vreo 4-5 ore, eu ma impusc. De epidurala nu mai putea fi vorba. La un moment dat, simt ca imi cam vine sa imping, vine moasa, controleaza - dilatatie 8, dar bebe e tot sus, vine dr, hotarasc sa imi puna o perfuzie sa ajute, dr pleaca sa ia o parafa, moasa sa faca perfuzia, eu o iau razna de durere, simt cum coboara puiul din coaste. Noroc ca intra alta moasa in salon, ii zic ca eu imping ACUM, saraca se panicheaza, incepe sa strige dupa cealalta asistenta, cu o mana ma ajuta pe mine sa ma ridic, cu cealalta suna dupa dr, urla la o infirmiera sa o scoata pe doctorita de undeva, sa aduca un scaun pentru mine, apoi urla sa il lase naiba de scaun ca nu e timp. Toate astea in timp ce eu o strangeam de gat cu mare pasiune, de se cam inverzise saraca . Tot imi zicea sa respir, sa nu mai imping, dar de unde...ca daca trebuie, pai TREBUIE sa impingi. Vine si cealalta moasa, ma cara mai mult pe sus in sala, ma suie pe masa, eu incerc sa respir, apare si dr gafaind saraca dupa fuga trasa si minunandu-se - Pai acum 5 minute am vazut-o, avea 8 si copilul sus. Apoi, cum se stransesera toti spectatorii, am continuat sa imping. Si a aparut Miruna mea. Cu circulara de cordon, ca s-a gandit ea ca unei doamne ii trebuie margele, dar a chitait imediat. Mi-au pus-o pe burta si m-am indragostit din nou. Iremediabil.
A urmat lucrul manual - cusatura, dar a trecut si aia repede, apoi m-au dus in sala cu gravide, a aparut Dragos buimac, ca il lasasem cu o ora jumatate acolo tatic x1 si acum era tatic x2, mi-au adus-o si pe bebelina jumatate de ora, am studiat-o, m-am minunat cat e de perfecta si frumoasa, apoi m-au mutat in salonul de lauze, au adus si puiul si acum uite-ne acasa. Papam doar de la mami, se pare ca avem destul laptic, desi doareeee cand se logheaza de imi vine sa plang. Dormim bine, mai avem cate o durere de burtica, dar trece dc stam pe burtica lu' mami. Vlad a fost foarte incantat de ea, o mangaie si o iubeste si tot zice "ce mica eeeee.."
Asta a fost pe scurt. Trebuie sa zic ca am avut o dr si o moasa de nota 10+. A fost o experienta aproape placuta, dc nu ar fi existat ora de dureri cumplite .

M-am intins cam mult, dar mi-a fost dor de voi. Va multumesc pentru sustinere si felicitari tuturor celor care au nascut intre timp.

Pupam si revenim cat de des o sa putem

Kiti, 39+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput