Sep-Oct 2010 - Bv Clabuc, Olivia, Alecsa! (185)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorana_23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui histamina

cum pun poze?

ti-am trimis PM cu explicatii

sorana 36+ cu Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paticut spune:

fetelor, am scris mail la bebecris si s-a dovedit ca mailul nu exista, am scris si SMS si nu am primit nici un raspuns...asta e...

ma duc sa ma intind si eu putin ca ma doare spatele...va sarut pe toate fie mamici, fie burtici...

fulgutza, botosel,

paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/" target="_blank">Miron Petru si cu AMR 10 zile
dupa ochiul magic al caracatitei - AMR - 5 (Doamne Ajuta)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Esti tu draguta ca intotdeauna.
Da, acasa, singura si nelinistita. O sa incerc sa ma dezmortesc si sa fac un pic de treaba prin casuta, iar Tata Cata sa faca banuti pentru Mara.
Draguta mea, sa ai grija de tine sa nu te mai stresezi asa tare cu tensiometrele alea.

Citat:
citat din mesajul lui sorana_23

Hai ca tocmai ma pregateam sa intreb de tine ! Mai ca scosesem motatele acum doua zile .
Da' azi sa stea Mara cuminte ca are tata Catalin treaba

sorana 36+ cu Tudor

uta28 este 39+ cu Mara Elena AMR 4 zile
------------------------------------------------
www.micaevents.ro" target="_blank"> Fotografii de botez pentru puiutul tau. Enjoy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui fulguta28

Neata!

Doamnelor, se pare ca suntem in aceeasi formula.
Eu am dormit ca de, ce altceva pot face decat sa dorm pe vremea asta. Valul de meduze s-a terminat, asa ca, astept.

Ionela, dar voi nu faceti nimic ca sa fie luat copilul in evidenta, normal ca nu vine niciun pediatru la voi acasa. Din cate m-am interesat eu, te duci ori la medicul tau de familie si o inscrii, ori cauti un pediatru la oricare policlinica. Pt inscriere, iti trebuie foaia de externare, copie dupa buletin si copie act constatator al nasterii Raisei. Intereseaza-te ce iti mai trebuie. Bafta!

www.micaevents.ro" target="_blank"> Fotografii de botez pentru puiutul tau. Enjoy!

am fost la dr mea de familie, dar nu prea am incredere in ea, de aceea intreb de un dr nou.

--------------------------------------------------
Fericita mamica de Raisa Nicoleta (02.10.2010)

Minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

am fisuri la sfarcuri , de fapt la dreptul am destul de rau si doare de-mi vine sa plang cand alaptez

--------------------------------------------------
Fericita mamica de Raisa Nicoleta (02.10.2010)

Minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghiocela13 spune:

Multumesc SORANA pt incurajari!!! Am auzit ca in spital au dat drumul la caldurica si e bine, si...ai dreptate! Rotaru e super! Ar tb sa ma bucur si sa nu-mi fac griji! Multumesc!

KITI bine-ai venit acasa! Avand in vedere ca am avut acelasi DPN (la inceput!) ca si tine, sper sa am si eu parte de o nastere ca a ta!

Ghiocela 39+ cu Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Kiti, bine ati venit acasa. Ma bucur sa aud ca sunteti bine si sanatosi. Va pup si abia astept sa vad cateva poze cu Miruna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana_23 spune:

Kiti bun venit acasa!! Eu am vazut deja pozele, e o scumpa Miruna ! Dar n-am reusit sa vad daca are ochii albastri ca fratele ei care face deja furori pe aici

sorana 36+ cu Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Kiti, bine ati venit acasa. Am vazut si pozele cu Miruna (ce de par are )

Am revenit si noi de la doctor...nimic nou sub soare. Bebelina are 3400 gr +-, aceeasi circulara larga...
Marti mi s-a spus sa il sun si ca e posibil sa ma interneze pentru inducere. Acum deja sunt un pic panicata, ca preferam sa fiu luata prin surprindere...Dar, Doamne-ajuta!

Valentina40w1d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paticut spune:

bine ati revenit acasa Kitti - frumoasa nastere, mutumesc ca ai povestit despre ea...numai bine va doresc in formula 3+1.

ghiocela, sorana

paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/" target="_blank">Miron Petru si cu AMR 10 zile
dupa ochiul magic al caracatitei - AMR - 5 (Doamne Ajuta)

Mergi la inceput