Gradinita Guguta

Gradinita Guguta | Autor: sascha

Link direct la acest mesaj

Are careva dintre voi copilul la gradinita Guguta?

Am urmarit o discutie pe un sit pe care-si face reclama, dar toate posturile au fost sterse de moderator.

Nu stiu ce sa mai cred!
Acum trei saptamani am vizitat-o si parea o gradinita normala. Doamna directoare mi-a spus ca tocmai avusesera un control si au felicitat-o pentru conditiile pe care le are si pentru meniu. Mi s-a spus ca pot veni oricand sa vad ce face copilul si daca totul corespunde asteptarilor. Nu mi-a trecut prin minte sa cer actele gradinitei ( autorizatii etc.), dar mi s-a spus ca totul e ok.
Oferta educationala era cam in ceata, dar spunea ca se ocupa de asta. Totusi, copilul meu are aproape 3 ani si cred ca ar trebui sa-l invete una alta.

As vrea sa aflu parerile celor care au intrat in contact cu aceasta gradi.
Nu am nevoie de dovezi solide ( poze, certificate etc.)

Va multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eusunteuasa spune:

Poate e ok acea gradi,dar nu mi-as duce copilul la o gradi care sa se numeasca Guguta.
Meniul mi se pare foarte saracacios si cu destule puncte slabe, dar poate e destul pentru copiii de acolo,iar parintii sunt multumiti asa.
Pe una dintre educatoare o cunosc. Din pacate si-a lasat balta grupa de copii in timpul anului scolar pentru a se angaja in alta parte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana1968 spune:

Simpatic raspuns. Si mie mi-a trecut prin cap de cand a aparut radinita asta. Ce nume...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns educatie22 spune:

ne se merita la guguta, nus e poate numi gradinita,

Mergi la inceput