**Buburuze de 2009 in actiune (30)**

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elena_adina spune:

Buna dimineata!

Mai frate la noi e un friguroi si bate un vant de nu iti vine sa scoti nasul afara.Cred ca inebunesc azi cu Razvan in casa.

Picky da,la noi inca se mai pastreaza traditiile astea de sarbatori,dar nu asa cum ar trebui.Merg copii cu colinda,dar pentru bani.Cel mai frumos e de Anul Nou cand se fac benzi de mascati;dimineata danseaza in centrul satului,iar dupa amiaza merg din casa-n casa.

Gata,am fugit repede la treburi!

Razvan si mamy va

Poze Razvanel
Happy-mamy
Adinadewww.totsites.com/tot/razvanmic" target="_blank">Razvan mic si frumos(14.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

NEATZAAAAAAAAAAAAAAA
EVA MERGE SINGURICA DE PE 6 OCTOMBRIE 2010...ALEARGA PE AFARA ALEARGA IN CASA SARE TOPAIE,SE CATARA...IN SFARSITTTTTTTTTTT
Dau de baut si prajituri.......A si vorbeste de rupe..cere la oala cand face kk..mama,kk oala...zice sau da-i papa ,mulca(muzica)uiti muta(uite musca)..caltea calte popo...cartea de povesti...calculalul.....caun,ela lutu,asta e numale ei.eva hutu..mama bulta,buba .haidi usa...hai afara...si multe altele de ma inteleg cu ea....si stie tot..face curat cuaspiratorul,spala vasele,danseaza stie sa numere pana la cinci arata palma degetele partile corpului...Are un eritrem fesier foarte urat miucutza mea...a facut candida si e plina...nu stiu de la ce ca-i sterilizez si dezinfectez, si i-am dat niste antibiotic...si abia dupa doua zile i-am dat biotics...si zice singura...puta buba doare mama...de s-a speriat si bunica-sa si eu..ca ne-a luat pe neasteptate cu vorbitul...cand iese afara zice haide hai-na patofii hai hai...ma topesc...sunt atre fericita ca merge singura.

Nu am avut net doua zile ca i-am facut camera ei....altfel si da-i si carav si sparge ca in Caragiale.

puo si promit sa citesc din urma dara am si de invatata...de saptamana viitoare scap.

Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009 http://picasaweb.google.com/lhmadalina/EvaUnAn?authkey=Gv1sRgCJ669MzNktGsCw#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

neata
mai aici e asa de fainnnn....soare si caldt, ieri au fost 21 grade
picky am gasit iartel pt pitic...dupa ce m degutat o gramada....pro natur, e super super bun...lidl si aldi uite ca nu am vz in zona aici, oricum am descoperit ieri si o smantana super buna dela polonezi....buna rau. si si shoppinguista
cris ce sarbatoreala fata???
getik formula ii dai??? poti sa faci si in felul urmator ca sa ii mai suplimentezi portia de lapte....in piureul de legume adauga o masurica lapte sau 2 chiar
va pup, deocamdata....creca ne ducem la Paradisio...un zoo park adica, super misto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Buna,

Fetelor, nu va las in ceata, am primit un super mini notebook rosu cu touch screen ... prea mult pt mine, imi place, dar m-am ca suparat ca-i prea scump

Nu pot sa scriu acum mai multe, Vladut e cam bolnavior si trebuie sa-i tin companie, dar incerc sa revin cand il culc.

Va pup si recuperez curand

PS: scriu tot de pe jaful vechi acum ca inca nu am avut timp sa ma obijnuiesc cu cel nou

de baietel nazdravan (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Am venit si eu rapid la cafeluta lui Cris care este f delicioasa ca de obicei. Azi am program de smotru , piciu mi-e la soacra asa ca bag tare.Plus ca mi s-a facut si mucegai in casa de la condens si azi vreau sa-l rezolv.Ceva idei cum se indeparteaza mucegaiul aveti?
Picky multumim, va avea finuta haine destule, ce tari sunt fazele cu Stefi o dulceata de fetita
Emadistractie placuta la zoo, ce bine ca aveti vreme buna[pup
Annasuper cadoul, sa-l folosesti sanatoasa.Imi pare rau ca Vladut e bolnavior, sanatate multa sa aveti.
Gata merg si eu treburi ne mai auzim cand mai fac o pauza!

Mami fericita de pitic campion Rares Florin---te iubesc mult piticanie mica
Asa creste iubirea vietii mele 23.mai.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Citat:
citat din mesajul lui getik1

Citat:
citat din mesajul lui Picky_toto

Getik aici pediatri spun ca daca bebe papa laptic/san suficient, lactatele nu-si au rostul pana la 1 anisor. Eu am inceput sa-i dau fetei pe la 11 luni astfel de lactate dar am cautat sa fie fara conservanti si e-uri.. Asa ca parerea mea e sa-i pregatesti mai mult piureuri de legume/fructe, mancarica si lasa lactatele ptr mai tarziu. Exista si o explicatie ..surplusul de proteine ingreuneaza rinichii bebelusului.
Pai sa vezi cand va incepe sa mearga cat o sa se joace cu catelusa

Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 15+
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Stefaniei

ary nu bea lapte suficient pt varsta ei bea dimineata 200mlsi seara maxim 150ml in total 350ml pe zi, mie mi se pare ca este putim rauuuuuuu asa ca vreau sa compensez cu ceva

getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy

poze nunta
am produse la bazar

Scrisesem dar Stefi a apasat pe esc si mi-a disparut tot asa ca incerc sa reiau..

Getik eu nu inteleg ce vrei sa spui prin "nu bea suficient laptic ptr varsta ei.." atata timp cat Ari papa pe langa laptic si mancarica din legume si fructe(sper) nu inteleg unde-i buba, Daca copilul nu simte nevoie de mai mult nu vad de ce te agiti? cate kg are?
Uite o mamica de la albinute isi facea si ea griji ca de cand copilul ei a inceput sa pape mancarica nu mai vroia laptic asa ca i-a dat iaurtel, branzica si laptic ii punea cand ii prepara unele piureuri...iar copiul se dezvolta normal fara probleme de sanatate.
Unii copii beau laptic pana la varste mai mari alti renunta mult mai devreme...Daca nu papa nici mancarica, at iti inteleg ingrijorarea, dar consider ca trebuie sa pape si legumite/fructe nu doar lactate...

Povestea Stefaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

intre piramida 3 si 4 bga si eu o postare

picky cica pentru vaccinare e prea micuta,dar o baie cu saponel si o deparazitare externa e relativ ok..urat??e graoaznic de urat afara,asa ca sa-ti faci o idee,nu sunt decat 8 grade acuma ..brrrrrrrrrrrr
adina aicea nu a mai ramas nici un obicei frumos umbla in haite si cer bani pentru 2 randuri de tentativa de cantecel
ana sa folosesti cu placere mini notebook-ul si sa nu fi suparata pe soata,pentru ca el ti l-a cumparat pentru ca te iubeste hai aratani-l si noua si multa sanatate lui vladut,sa se faca bine repede ca sa iasa din nou la joaca in curand
lavi singura solutie ca sa scapi de muncegai,in prima faza e sa cumperi savo-antimuncegai(costa 18 ron recipientul de 0,5l care are si pulverizator),lasi sa se aeriseasca bine de tot acolo unde ai dat,si apoi caldura constanta mama ca altfel e egal cu zero..izoleaza peretii cu poliester de 2 cm interior macar ca sa se pastreze caldura ca altfel nu scapi de muncegaidar izolatul in faci vara tarziu cand peretii sunt calzi si nu e umezealaP.S. respecti cu sfiintenie indicatiile de pe tubul ala si spor la treaba

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Mersi mult de sfat Cris, am mai auzit de Savo ca e foarte bun, mi-a zis cuscra, dar am zis sa va mai intreb si pe voi poate mai imi dati idei. Am sunat soata si tre sa apara cu Savo. ma intorc la smotru!

Mami fericita de pitic campion Rares Florin---te iubesc mult piticanie mica
Asa creste iubirea vietii mele 23.mai.2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui eumada

NEATZAAAAAAAAAAAAAAA
EVA MERGE SINGURICA DE PE 6 OCTOMBRIE 2010...ALEARGA PE AFARA ALEARGA IN CASA SARE TOPAIE,SE CATARA...IN SFARSITTTTTTTTTTT
Dau de baut si prajituri.......A si vorbeste de rupe..cere la oala cand face kk..mama,kk oala...zice sau da-i papa ,mulca(muzica)uiti muta(uite musca)..caltea calte popo...cartea de povesti...calculalul.....caun,ela lutu,asta e numale ei.eva hutu..mama bulta,buba .haidi usa...hai afara...si multe altele de ma inteleg cu ea....si stie tot..face curat cuaspiratorul,spala vasele,danseaza stie sa numere pana la cinci arata palma degetele partile corpului...Are un eritrem fesier foarte urat miucutza mea...a facut candida si e plina...nu stiu de la ce ca-i sterilizez si dezinfectez, si i-am dat niste antibiotic...si abia dupa doua zile i-am dat biotics...si zice singura...puta buba doare mama...de s-a speriat si bunica-sa si eu..ca ne-a luat pe neasteptate cu vorbitul...cand iese afara zice haide hai-na patofii hai hai...ma topesc...sunt atre fericita ca merge singura.

Nu am avut net doua zile ca i-am facut camera ei....altfel si da-i si carav si sparge ca in Caragiale.

puo si promit sa citesc din urma dara am si de invatata...de saptamana viitoare scap.

Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009 http://picasaweb.google.com/lhmadalina/EvaUnAn?authkey=Gv1sRgCJ669MzNktGsCw#

FELICITARI !!!! BRAVO EVA esti deja fetita mare si oaau cate cuvinte stie si vorbeste..felicitari
Si sa treaca buba de la puta..de la ce o fi luat oare? Ca sincer imi e frica ca si Stefi sa nu aiba ca eu faceam baita cu ea.si eu am avut..deocamdata nu e rosie jos ..deci sper sa nu aiba..tu cum ai descoperit ca e candida? la pediatru?

Povestea Stefaniei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anna-mama

Buna,

Fetelor, nu va las in ceata, am primit un super mini notebook rosu cu touch screen ... prea mult pt mine, imi place, dar m-am ca suparat ca-i prea scump

Nu pot sa scriu acum mai multe, Vladut e cam bolnavior si trebuie sa-i tin companie, dar incerc sa revin cand il culc.

Va pup si recuperez curand

PS: scriu tot de pe jaful vechi acum ca inca nu am avut timp sa ma obijnuiesc cu cel nou

de baietel nazdravan (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Sa-l stapanesti sanatoasa si sa te bucuri de el. E, las ca o data faci 28 ani...se vede ca sotul tau te iubeste is te respecta mult..felicitari

Povestea Stefaniei

Mergi la inceput