Pufusori din Ianuarie si Februarie 2010 (cap 147)
Raspunsuri - Pagina 20
simplicity spune:
Buna dimineata,
Lillo
piticul sa se face bine,sa ii scada temperatura....
Miremia si la Mara trimitem
,imi pare rau ca inca o supara tusea,sper sa ii treaca repede....acum esti langa ea si o tii de manuta?

Decenuela nici Ariana nu prea bea nimic in afara de tzitzi,rar cate un pic de apa
Ayanna ma bucur sa aud ca printesica e bine si ca cere asa multa iubire,stie ea ca are de unde primii
....sanatate sotului
de aprecieri
micki ai fost superba,ti-am lasat un comentariu la poze,chiar in ziua nuntii,cand a pus Miremia niste poze cu voi 
Dastefa,Myky multumesc 
O zi frumoasa va doresc
Mami de
Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Fericirea nu este determinata de nivelul de prosperitate, ci de caldura relatiei dintre inimi si de modul in care percepem lumea. Ambele atitudini sunt in puterea noastra … Fiecare din noi este fericit atunci cand decide sa fie fericit si nimeni nu ne poate impiedica."
simplicity spune:
Fac capitol nou,sa las fetele tehnicutze sa se iubeasca un pic cu pufuletii lor
Mami de
Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Fericirea nu este determinata de nivelul de prosperitate, ci de caldura relatiei dintre inimi si de modul in care percepem lumea. Ambele atitudini sunt in puterea noastra … Fiecare din noi este fericit atunci cand decide sa fie fericit si nimeni nu ne poate impiedica."
simplicity spune:
Va invit la un nou capitol
Mami de
Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
micki_mica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bubu_bu buna dimineata !multumim de cafea ![]() lml sebastian ![]() lml daniel ![]() la multi ani mie si sotului facem un 1 an de casnicie![]() 8 de relatie hi hi asa ca va servim cu un pahar de ce doriti sa ciocnimayanna multa sanatate sotului raul bea ceai la bibe...aproape o sticla pe noapte....nu tine suzeta si tocaie la ceai vazut poze cu mireasa cea frumoasa ![]() sondajului de pe mail is pentru da o zi frumoasa sa avem ![]() |
La multi ani tie si sotului!

sa fiti fericiti pana dupa adanci batraneti!

Mihaela, mami de
Florin Cristian (sagetator din 2009) (povestea nasterii)... cea mai fericita mamica si sotie ...

asa ca va servim cu un pahar de ce doriti sa ciocnim