Pufusori din Ianuarie si Februarie 2010 (cap 147)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

LML Alena si Natalia!
LML Maia Teodora!
LML Arya-Miruna!

Mihaela, mami de Florin Cristian (sagetator din 2009) (povestea nasterii)

... cea mai fericita mamica si sotie ...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui larisel

Azi fac cinste cu ce vreti voi...mancarica, dulcica si bauturica... Am 2 pufuletze mari...de 10 luni...uau...

din 09.12.2009 mami de gemanutze

sa iti traiasca printesele, mamico!
, cate unul ptr ficare!

Mergi la inceput

Hop si noi pe aici!

Acum putem, acum intram. facem parte din gasca muciosilor, dar pe trecute, ca sa zic asa. A trecut cu rabdare, ser fiziologic, scos muci, oscilo si humex. Maine proba de foc, ptr ca iesim la aer. De nevoie. La biserica. Ne scot nasii.

Aaa! Am pus poze in album si o sa va povestesc pe scurt despre . A fost micuta, in total 30 persoane din care 3 fotografi si 1 DJ. Fara formatie, fara lautari. Luat de mana, mers la biserica la ora 18, cununat de catre , apoi mers la restaurant, la ora 19, si dantuit pana dimineata(4-5). A fost minunat sa am familia si prietenii aproape! Oameni dragi sufletului meu carora le multumesc pt ca au fost langa mine!

Totul a fost de vis , ne-am simtit f bine si am dansat de m-au durut picioarele 2 zile . Am avut un super DJ, care a stiut sa tina oamenii pe ring. Eu m-am bucurat de rochita facuta de o prietena de-a mea, tanara creatoare de moda, fooooaaaarte priceputa, daca a reusit sa ma faca sa ma simt asa bine in rochita si sa arat asa de bine, ca o ! Dl Kiti a stat cu noi pana la 10 seara si apoi la nani ca deja era f marait. Cu mamai-sa, careia i-a facut capul calendar, ptr ca stiu ca greu adoarme fara . Oricum si-a luat o portie si la restaurant. Am pus poze in album, o sa le las un timp, dar le voi scoate la un mom dat, ptr ca nu vreau sa ocup mult spatiu.

Maine, adica azi, mergem la biserica si apoi ne vom imbuiba cu bunatati si desigur ca vom gusta tortul facut de manutele mele!

Gata cu destrabalarea!

Pup miciosii pe nasuc sa scape de uratii aia si mamicilor cate un brat de sa va insenineze zilele astea umede si reci!

NB!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Saliu saliu!!!

Scot si eu nasul de dupa cortina…
Va citesc noaptea, ca acum, dar de obicei pic la somn inainte sa apuc sa raspund….si capitolele se aduna, se aduna…si mi-e din ce in ce mai greu sa ma integrez in discutii. Ma simt si aiurea ca nu reusesc sa va raspund nominal…asta e!...daca va suparati o trimit pe zgubi cu un pupic de impacare sa vedeti ce repede va inmoi inima!!!

Noi suntem bine…sa zicem. Ne-am luptat si noi cu o viroza, dar acum suntem mai bine. Barbat-meu a scapat atunci, dar e impushcat acum, sper sa nu ne reintoarca si pe noi raceala ca e jale.
Am facut (in sfarsit!!!) si vaccinul de 6 luni…am scapat usor, fara febra sau alte neplaceri, dar avem in fiecare seara program de maraieli si nush de la ce, ca semne de dinti nu sunt de nici un fel.

In rest ne laudam cu mofturi si alintaturi…e o smechera fii-mea, ne joaca pe degete, face cu noi ce vrea…si noi suntem constienti de asta si ii si permitem…Of, Iubirea asta!!! Toata teoria lu’ peshte e vax...greu, dom’le, greu sa te tii de reguli. Fii-mea inca doarme cu mine in pat, desi imi tot propun de ceva vreme s-o invat sa doarma in patut nu pot…adoarme cu tzitza-n gura si peste noapte mai cere cate-o dusca asa de sanchi, doar ca sa ma tina langa ea.
Nu sta singura deloc, permanent tre’ sa stau cu ea la joaca sau macar sa-i cant, sa-i vorbesc in caz ca-s ocupata cu altceva…
Merge in patru…si are boala pe cabluri, papuci, flori…sare din tarcul de joaca, inoata printre jucarii si directia ‚aiurea’ unde i se pare ei interesant. Nu pot s-o las singura doua secunde ca o gasesc molfaind cate ceva…sireturi, cabluri etc. Si stie ca nu are voie si cand ma vede ca vin spre ea rade si fuge si baga cate-o vitezaaaa...si eu o prind si-o pap!

Olita avem, un fotoliu ursulet, dar pe post de palarie, jucarie pentru dinti, loc de dat cu capul etc…orice…dar in nici un caz pentru scopul adecvat. Bine, ca nici n-am insistat…acum ne obisnuim cu ea. Am incercat s-o pun odata si bineinteles ca nu a stat, intr-o secunda era cu nasu-n pamant si fundu-n sus cu olita cu tot.

Cu papica ne descurcam binisor…prefera legumele...in general papa aproape cate un borcanel din ala de 190 de grame, iar fructe cam 100-120…dar nu tot timpul, depinde…sunt si zile in care nu mananca mai mult de 60-70 de grame, in functie de combinatii. Am inceput sa introducem si a treia masa, dar aici e cam greu ca nush ce sa-i mai dau sa pape, ca lactate nu avem voie deloc si nush cum sa-i combin alimentele in asa fel incat sa fie altceva decat ce-a avut dimineata sau la pranz. Mie imi ocupa foarte mult timp pregatirea mesei pentru ea…asta e unul dintre lucrurile care mi se par grele in ingrijirea ei.
Voi cum faceti? Cat timp petreceti gatind? Cum va planificati menu-ul? Din timp sau atunci pe loc?
Fetele care va confruntati cu problema cu alergia la produsele din LV ce le mai dati sa pape? Ce program de masa aveti si ce meniu? Eu tot caut retete pentru bebi, dar toate contin ba lapte, ba iaurt, ba smantana, ba unt, ba branza….nush cu ce sa inlocuiesc.
Se gaseste in comert lapte de capra? Dar produse gen unt, branza, iaurt etc??? De la ce firma? Eu am cautat aici la noi dar nu exista decat din lapte de vaca…singura branza care am gasit-o din lapte de capra e Feta…dar e prea sarata…uuuufff!!!
Inca nu mananca din mancarea noastra pentru ca noi mancam numai prostii, adica in sensul ca mancam multe chestii nesanatoase…cu legume si carne din comert sau chestii rapide gen fast-food. Pentru ea incerc sa folosesc cat de cat alimente de calitate foarte buna…ce avem bio din productie proprie pastram pentru ea…pui de curte, oua, legume. Am ocupat in congelator 2 sertare numai pentru papica ei. Sper ca odata cu papatul impreuna sa mancam si noi mai cu grija, ca acum e jaleee…barbat-meu are boala cu cartofii prajiti sau combinatii ciudate de alimente…el mananca orice, in orice combinatie si la orice ora (adica mai ales seara sau noaptea), iar eu sunt de aia de uita sa manance si ma mir ca ma ia ameteala peste zi …tre sa ne autoeducam neaparat din punct de vedere al alimentatiei ca suntem un exemplu taaare prost .

Sa ma mai laud cu faptul ca in sfarsit s-a apucat si fii-mea de gangurit…chiar incepusem sa ma ingrijorez ca era cam muta, doar cateva silabe si atat…acum insa se cearta toata ziua cu jucariile…i-a venit cheful de palavrageala brusc, instantaneu, deodata...si acum turuie toata ziua …zice barbat-meu ca ma intrece si pe mine la capitolul asta [

Hai ca v-am zis suficiente despre noi…

Am vazut pozici noi de pufuleti…yamiiiii……trasaturile lor incep sa capete expresivitate mai multa, se transforma in copilasi, se diferentiaza si se individualizeaza din ce in ce mai mult. Daca la nastere si cand sunt nou-nascuti cam toti par sa semene acum deja capata unicitate. Sunt deliciosi!!!!!!!
O intalnire a tuturor pufuletilor mai incolo cred ca ar fi suuuper…desi pare putin probabila, dar cine stie…

LML tuturor pufuletilor sarbatoriti zilele astea si LMA mamicilor, taticilor, bunicilor care s-au serbat…

Trimit asta si incerc sa mai citesc ultimile pagini ca n-am apucat! Apoi somn…ca deja mi se inchid ochii…

Va …s-aveti somnic pufos!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui micki_mica

Hop si noi pe aici!

Acum putem, acum intram. facem parte din gasca muciosilor, dar pe trecute, ca sa zic asa. A trecut cu rabdare, ser fiziologic, scos muci, oscilo si humex. Maine proba de foc, ptr ca iesim la aer. De nevoie. La biserica. Ne scot nasii.

Aaa! Am pus poze in album si o sa va povestesc pe scurt despre . A fost micuta, in total 30 persoane din care 3 fotografi si 1 DJ. Fara formatie, fara lautari. Luat de mana, mers la biserica la ora 18, cununat de catre , apoi mers la restaurant, la ora 19, si dantuit pana dimineata(4-5). A fost minunat sa am familia si prietenii aproape! Oameni dragi sufletului meu carora le multumesc pt ca au fost langa mine!

Totul a fost de vis , ne-am simtit f bine si am dansat de m-au durut picioarele 2 zile . Am avut un super DJ, care a stiut sa tina oamenii pe ring. Eu m-am bucurat de rochita facuta de o prietena de-a mea, tanara creatoare de moda, fooooaaaarte priceputa, daca a reusit sa ma faca sa ma simt asa bine in rochita si sa arat asa de bine, ca o ! Dl Kiti a stat cu noi pana la 10 seara si apoi la nani ca deja era f marait. Cu mamai-sa, careia i-a facut capul calendar, ptr ca stiu ca greu adoarme fara . Oricum si-a luat o portie si la restaurant. Am pus poze in album, o sa le las un timp, dar le voi scoate la un mom dat, ptr ca nu vreau sa ocup mult spatiu.

Maine, adica azi, mergem la biserica si apoi ne vom imbuiba cu bunatati si desigur ca vom gusta tortul facut de manutele mele!

Gata cu destrabalarea!

Pup miciosii pe nasuc sa scape de uratii aia si mamicilor cate un brat de sa va insenineze zilele astea umede si reci!

NB!

Ai fost o mireasa superba!!!
Si ce ideea ca ai dansat cu Kiti... mmmm, cred ca erai in al noualea cer sa te vezi acolo in cea mai fericita zi cu cei mai iubiti oameni langa tine!
Fericito!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui micki_mica

LML Alena si Natalia!
LML Maia Teodora!
LML Arya-Miruna!

Subscriu si eu urarilor!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

asa pt ca io recuperez de la coada la cap....sa nu uit..

simpli....motto-ul de azi...m-a cam nimerit...sunt un pic supi...dar...sper ca usa celalta nu e tocmai iadul ...

algocalminul....nu mai am informatiile calde asa ca...din ce-mi amintesc stiu ca in strainatate e interzis...si ca afecteaza f tare inima...nu mai stiu in ce fel...asa ca...ma lipsesc de ac medicament ( desi jj mare ia cate 2 pt durere de cap)

olitza....hm....macar atata face si jiji..se kk....unde trebuie...io am luat-o ca si jucarie...sa se distreze...e ca o motocicleta...si l-am pus canbd se scrmea...ei, se pare ca s-a prins ca e mult mai placut sa-ti lasi ...umplutura in oala decat in pampersi....asa ca pot sa ma laud ca intr-o proportie f mare...jiji face kk la oala...n-as fi zis..la ce putoare e...dar....

a....avem prb si cu pasatul...daca simte bucati mai maricele...e jaleeeee.....singurele chestii pe care le serveste cu placere sunt pufuletii....

ma reintorc la recuperat

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Cred ca ti-am mai zis asta, dar nu ma deranjeaza sa repet...
Dece, imi plac de mor mesajele tale...ma binedispun! Ai un simt al umorului fenomenal...mai rar in ziua de azi! Totdeauna imi face placere sa te citesc!

Mergi la inceput

Hai sa incerc sa scriu un singur mesaj, ca altfel umplu capitolul cu citate si nu ma simt in stare sa fac capitol nou…

LARISEL…e vorba de FastStone Photo Resizer…ti-am lasat si PM, dar mai zic o data in caz ca mai interesa pe cineva.
Felicitari pentru primii pasi…poooop gemanutele harnicutele…
Sper sa ai o noapte linistita!
…si eu sunt curioasa de ce a murit Monti…am intrebat si eu o data, dar n-a raspuns nimeni…

LILLO…multa sanatate puiului si tie putere si rabdare! Sa vii cu vesti bune cat mai repede!!!

XELA… multi de la D pentru deliciosul C…am vazut pozele si …ne mandrim cu ginerica!!!!!
Titulatura…

SIMPLY (suflet fericit!)…imi plac tare mult motto-urile…putine cuvinte, dar mult adevar…am si eu caiete intregi cu citate…si celebre, dar si luate de prin carti fraze intregi care mi-au placut…dar n-am mai apucat de mult sa le recitesc, poate imi fac timp intr-o zi…
Am admirat si pozele cu pufuleata mica…o dulceata! Si mami la fel!!!

DASTEFA…pupici la fete…sa fie bine si sa scapati de toate grijile….si bafta la sotul fotograf!!! Cand mai vii prin zona sa ma anunti…imi pare tare rau ca n-am apucat sa ne vedem si nici macar sa mai vorbim…eu tare greu reusesc sa-mi organizez timpul asta…

MIREMIA…vazut poze si cu delfinitza……domnisorica in toata regula!!!
Daca mai e valabil sondajul, raspunsul meu e DA.

MYKY…eu ii dau pufuleti lu fii-mea, dar mai mult se joaca cu ei si face firimituri, iar de mancat doar asa cate unul, cand si cand. Totusi vroiam sa zic ca pediatra a zis sa nu-I dau pufuleti ca nu-s buni…contin nush ce, n-am fost pe faza cand a zis ce pentru ca eram concentrata pe o intrebare pe care vroiam sa i-o adresez…desi eu pe punga am vazut ca scrie 100% natural…faina, apa si sare…oare la ce s-o fi referit? La sare?

CARMITA…bafta in noul inceput! Sa fie asa cum iti doresti! Esti tanara, ai toata viata inainte…traieste-o si bucura-te de ea, mai ales ca ai cel mai frumos motiv din lume…Lorena…care apropos e o scumpeteeee

LOREX…bafta la master! Sa fie usor, sa inveti multe, dar sa nu te solicite prea intens ca sa poti sa te bucuri in voie de bobita ta…Oricum startul pare bun…daca poti chiuli ca sa mergi la coafor, ioiiii …la noi, daca pierdeam o ora trebuia sa repetam tot modulul…

Fetele…v-as mai scrie, dar m-am bagat in pat langa strumfi ca mi-era frig si se cam foieste, cred c-o deranjeaza sunetul tastelor…

Poate mai reusesc maine sa intru ca-i duminica si e si tati acasa…desi vad ca se cam agraveaza starea lui…zice ca nu poate respire si a inceput sa-l doara si gatul foarte tare. Of! Am 2 copii de ingrijit acum…ca stiti cum sunt barbatii cand sunt bolnavi…trebe cocolositi mai ceva ca un copil!!!

Noapte buna!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lillo spune:

Eu bantui la ore mici si va las in termos o cafea calda.
S-a trezit piticul de foame, a papat si somn de voie, dar eu astept inca o jumatate de ora sa ii dau medicamentul.

Ayanna felicitari pentru gangurit.
Ratusca si eu stiam ca paracetamolul e hepato-toxic.
Miki felicitari pentru nunta.
Trimit ca se face ora de medicament si raman la somn langa piticut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza fetile....evident vin si cu o cafelutza fierbinte...asa , sa va dezmeticeasca....

aseara....normal...ca, am aj la pag in care miremia zicea sa intram pe mail...am intrat si ..gata, jiji isi cerea drepturile...

acu am citit ultima pag....asa ca multam ayanna..de rezumat..daca nu mai apuc sa recuperez....
m-a distrat dorinta ta de a o culca pe printesa in patutz....si tt asa de sanchi....parca as fi scris io de jiji.....numai ca nebunul...vrea de sanchi....de cum se culca...

a....fetili...mai sunt pufuleti care nu beau apa, ceai? sau jiji a ramas ultimul....nu m-ar mira....de asta sunt streSAta si-l las ca tt cat vrea...sa nu se deshidrateze....

cu meniul...uneori nu mai stiu...oricum ieri am fc chiftelutze de curcan ( piept, cartof, ceapa, paine, galbenush) le-am fc bile si lea-m pus la fiert cu cepa si am adaugat si o gulie...si la final smantana ingrosata cu putina faina...i-a placut f tare (asta dupa ce am pasat chiftelutele cu blenderul.....le fc cu furculitza si....nu bune)

dar....nu am fc o prb din asta, nu vreau sa se invete mofturos sau fitzos ( stiu unele femei care gatesc in fiecare zi ei....ma gandesc la nora-mea...sa nu ma injure....) ii dau ce am prin frigider...incerc supica zilnic..dar daca nu am...nu-i dau sau daca manaca 2 zile aceiasi supa, nu moare...in fine....jiji nu sta flamand....are 3 mese.....si tt la cerere...pufuleti asa de sanchi (gusto se cheama cik ar fi mai ok)....m-ai pus pe ganduri ayanna...de ce nu pufuleti?

ma duc pe mail....si daca nu se trez la recuperat

sa aveti o zi superbaaaaaaaa

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput