Pufusori din Ianuarie si Februarie 2010 (cap 147)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Buna seara!

Vin si eu din urma ca melcul...

Miremia, cel mai probabil faptul e consumat deja, insa sa-ti spun cum spal eu covorul copilului: cu sapun sau cu detergentul lui (celebrul Persil sensitive) pe marginea cazii. Il mai bag si in cada cu apa si detergent si il calc bine sa iasa una alta si apoi il clatesc cat pot eu de bine... cam atat.

BF, tu parca intrebai de cosmonaut. Noi am luat astazi din pavilionul H. Nu e firma, e ceva chinezesc, insa are botosii detasabili, e moale, pufos etc... cica asta cu botosii detasabili e importanta pt ca la un moment dat ii pui ghetute sa mearga pe jos si astfel nu trebuie sa cumperi alta haina

I-am luat si ghetute din Cora, foarte simpatice, imblanite etc. Doar ca nu reusesc sa ii bag piciorul in ele, sta cu labuta intr-o pozitie extrem de aiurea!

Mai citesc din urma...

Ratusca mami de Andrei Ioan (2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Lillo, of, sanatate multa puiului, sa nu mai faca febra!

xela, si mie imi place titulatura ta!

ratusca

Noapte buna va doresc!

Mergi la inceput

Nikole, saltutare! si multumesc de informatia cu algocalminul Habar nu aveam, of!

Si ca sa pun paie pe foc, parca auzisem ca si paracetamolul e nociv, insa in stilul asta nu mai folosim nici un medicament

Miremia, ma bucur ca ai incheiat operatiunea Monstrul (a se citi "covorul" )

Larisel, felicitari pentru primii pasi!

Ma bag sa ma uit la poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Decenuela de ce nu ne mai scrie?e bine jiji mic?

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
"Oricand D-zeu inchide o usa, intotdeauna iti deschide o alta usa, chiar daca uneori pare ca e iadul pe pamant."

vroaim sa caut emoticonul ala...de dupa canapea...de stres ca pierd timpul in loc sa scriu ( se va trezi jiji) il pun pe asta ca e la indemana

buna seara....si mi-e tare dor de voi

nu am o scuza anume..efectiv nu m-am mai ajuns cu timpul....rutina zilnnica...noptile...din ce in ce mai albe....am av de inchiriat gars aia...si m-am tot dus cu vizionari...cu jiji dupa mine..etc....mai nou mi s-a stricat si laptopul meu...iar asta ( a lui jj mare) merge ca o troaca.....sa mai continui?

noi suntem bine...sau de faplt la fel...jiji tot infundat seara...dar nu mai suporta sa ma ating de nasul lui...io cu nasul iritat de la uscaciune....si ca sa ma laud....

- de mers...nici pomeneala
- dintzi....pe la 40
- dormit mai mult....vise soro

in schimb....il iubesc de sunt terminta toata....e soarele meu....si luna si stelele...ma solicita f mult...

fetili sunt exasperata cu imbracatul asta....si vremea asta ...imi vine s-o iau la sanatoasa...dar...speram....

ma duc sa recuperez....pana nu se trezeste...soarele..si pana nu arunc cu troaca de pamant

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

asa pt ca io recuperez de la coada la cap....sa nu uit..

simpli....motto-ul de azi...m-a cam nimerit...sunt un pic supi...dar...sper ca usa celalta nu e tocmai iadul ...

algocalminul....nu mai am informatiile calde asa ca...din ce-mi amintesc stiu ca in strainatate e interzis...si ca afecteaza f tare inima...nu mai stiu in ce fel...asa ca...ma lipsesc de ac medicament ( desi jj mare ia cate 2 pt durere de cap)

olitza....hm....macar atata face si jiji..se kk....unde trebuie...io am luat-o ca si jucarie...sa se distreze...e ca o motocicleta...si l-am pus canbd se scrmea...ei, se pare ca s-a prins ca e mult mai placut sa-ti lasi ...umplutura in oala decat in pampersi....asa ca pot sa ma laud ca intr-o proportie f mare...jiji face kk la oala...n-as fi zis..la ce putoare e...dar....

a....avem prb si cu pasatul...daca simte bucati mai maricele...e jaleeeee.....singurele chestii pe care le serveste cu placere sunt pufuletii....

ma reintorc la recuperat

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Tare Jiji cu olita!

Eu ma retrag, m-a luat frigul la computer...

Somn usor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Referitor la faza cu mailul...am primit 6 rasp, toate pozitive....mai astept.

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

AMR 5 kg

buna!

am ratat ceva?

Mihaela, mami de Florin Cristian (sagetator din 2009) (povestea nasterii)

... cea mai fericita mamica si sotie ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Vroiam sa mai incarc nishte poze, dar m-a luat un somnnn...o las pe alta data... NB!

din 09.12.2009 mami de gemanutze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carmita_baby

Buna fete dragi, dau de baut Baileys, bere, vin, tot ce vreti din belsug!!! Am schimbat prefixul, nu-mi vine sa cred! 30 de ani!!!

va multumesc din inima pentru urari si mai ales pentru faptul ca nu m-ati uitat, adevarul e ca ar trebui sa primesc cateva la fund ca nu am mai intrat deloc pe forum. Sa va spun cate ceva despre noi.
M-am despartit de tatal Lorenei, am crezut foarte mult in relatia noastra la inceput, dar pe masura ce trecea timpul imi dadeam seama ca ma schimbasem foarte mult, nu mai eram eu fata vesela si optimista de odionioara, asa ca am decis sa pun punct. El inca spera ca oadata si odata sa fim din nou impreuna, insa eu am incetat sa sper intr-un viitor comun, asa ca am venit impreuna cu Lorena in Belgia. Suntem bine aici, Lorena desi la inceput era confuza, se agata de mine non stop, incet, incet vad ca s-a obisnuit e vesela si totul este bine.

Am vazut ca scriati de nasuc infundat. Si Lorena are problema asta. Daca am observat eu bine, se intampla cand sunt schimbari de temperatura, cand s-a incalzit afara a avut mai tot timpul infundat si acum in toamna din nou. A fost o vreme in care foloseam pompita, apoi batista bebelusului, insa de la o vreme incoace folosesc numai serul fiziologic, ii pompez in jet, iar dupa aceea ii bag un colt de servetel in nasuc si de obicei reusesc sa scot muculetul. Pe mine asa m-au invatat in Spania, numai serul fiziologic si atat, fara pompita.

aaaa uitam sa va intreb, voi ati incercat sa va vopsiti in timp ce alaptati? Adica nu chiar in acelasi timp.. in perioada alaptatului vreau sa zic, ca eu m-am vopsit de vreo 6 ori pana acum si tot am juma de par nevopsit Inca mai alaptez, nu am de gand sa renunt pana pe la 1 an, 1 an jumate, deci probabil ca in cazul in care imi reuseste pasenta mai am de asteptat vreun an...

Va pup mult pe toate

LML printul zapezii Arthur

LML Dragos

LMA socru' (zic bine?) de Cris.m

de Lorena 03.03.2010

www.youtube.com/watch?v=c084hiyrgqs" target="_blank">In centrul de activitati
www.youtube.com/watch?v=Kw4qfVSVRJE" target="_blank"> In parc cu mami
www.youtube.com/watch?v=4ABn6JJ7oi8" target="_blank">Lorena vorbeste
www.youtube.com/watch?v=vMR8Vn-ctSk" target="_blank">Suzeta buclucasa

Mello motanelul iubit

la multi ani!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Carmita wb! Ce varsta frumoasa!
Imi pare rau ca nu a mers cu tatal micutei, felicitari pt taria de caracter, sper sa va fie mult mai bine de acum inainte!
Am vazut pozele....esti o frumoasa!

Azi asa i-am rezolvat si eu nasucul Marei, cu ser fiziologic si atat. Eu degeaba trag cu batista bebelusului, nu iese nimic. Am observat ca dupa ce-i bag ser scoate ea mucisorii singura.

Am adormit-o in sfarsit dar tot tuseste rau. A trebuit sa schimb copil, mama, pat pt ca a varsat in jet lapticul din cauza tusei.

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

AMR 5 kg

ptr mara bolnavioara!

si mamica ptr incurajare!

Mergi la inceput