INSEMINARE 70

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

oana, faptul ca ti s-a diminuat PMS-ul nu e deloc rau, e chiar de dorit. poate de la stimulare organismul tau si-a intrat "in mana" si s-a recalibrat, si ai parte de o faza luateala mai normala (fara mari dureri de sani, balonari si nervozitate)
de disconfortul la nivel vaginal nu stiu ce sa-ti zic... recolteaza pentru o lama

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oanamares spune:

Offf,fetelor... si urina e foarte tulbure,galben-aramie.
Lama mi-am facut acum 2 saptamani si mi-a iesit totlul in regula.Poate m-am imbolnavit intre timp. Si asa sunt pe punctul de a avea o depresie din alte cauze,iar acum chiar ma simt oribil.
Toate relele au facut coada la mine la usa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sibiandreea spune:

buna fetelor
astazi am inceput tratamentul pentru cea de a 2 a inseminare ,un tratament diferit fata de primul sper ca de data aceasta sa fiu mai norocoasa.Eu sunt din Arad si fac inseminarea la szeget sunt foarte multumita de serviciile de acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sibiandreea spune:

sper din tot sufletu sa ne dai o veste buna.As prinde si eu mai mari sperante.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza27 spune:

Mult noroc sibiandreea si sa auzim vesti bune la sfarsit :)

Mergi la inceput

Dragele mele,am fost la dr. Datorita stimularii pe care am facut-o s-a modificat PH-ul vaginal,de aici si usturimile si toate cele pe care le aveam.Mi-a dat ovule aciclovil parca si spalaturi cu tantum rosa. Am facut si un eco intravaginal si,slava Domnului nu am chisturi pe ovare. Acum nu stiu de ce nu mi-a venit ciclul si nici nu da semne ca ar intentiona.Dr mi-a zis sa mai stau cateva zile si,daca nu vine sa imi dea pastilutze.
Endometrul arata bine,nu e foarte gros.
Toate bine,doar ciclul nu vine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyy spune:

buna fetelor,
azi sunt a 5-a zi de la inseminare mi-e un somn teribil dorm pe mine si la birou :) poate de la medicamente sau .. nu stiu mi-e si frica sa mai sper.

vesti cu 2 liniute nu are nimeni?

Mergi la inceput

Ramyy,nu cred sa fie de la medicamente!Cr oei?Poate e cu ochisori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyy spune:

Acum iau utrogestan ovule am cerut eu sa imi dea orice altceva in afara de dufaston ca mi-a fost tare rau de la el data trecuta...oricum suntem ca teleghidati si eu si sotul meu numai acolo ne e mintea oare din sange daca imi fac analize din a catea zi se vede ? :)

nici nu mai stiu cum se chema analiza aia si data trecuta am facut-o 2 luni din 3 in 3 zile de imi aratau bratele ca la drogati:)

Mergi la inceput

Mi-am facut si eu un test azi. O SINGURA linie rosie se uita la mine si parca imi striga in fata : nu esti insarcinata! ha,ha,ha! A nu stiu cat-a dezamagire.... cred ca,daca strangeam toate testele cu o singura liniuta aveam un sac!

Mergi la inceput