INSEMINARE 70
Raspunsuri - Pagina 8
jasmine30 spune:
www.salvatiuncopil.blogspot.com" target="_blank">http://www.salvatiuncopil.blogspot.com
Va rog sa ajutati cum puteti aceasta fetita care are mare nevoie de voi ! Mai sus aveti link-ul catre blog-ul care descrie trista ei poveste, iar mai jos aveti cateva numere de telefon unde puteti dona fiecare cat poate!
Donatii prin Romtelecom
09 00 90 08 50 - 2 Euro
09 00 90 08 52 - 5 Euro
09 00 90 08 54 - 10 Euro
danutza27 spune:
Buna fetele- azi e ziua 10 de la IA , temp este de 37,2 , sani umflati si durerosi ,nu vreau sa imi fac test deocamdata astept ziua 14- sper sa mai am rabdare.
aristica spune:
bravo danuta, esti pe drumul cel bun, cel de mamica![]()
mikado - eu am ridicat mereu endometrul cu multimaca. Ultima data mi l-a prescris chiar ginecologul. gasesti la Dona.
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
Oanamares spune:
Va rog,ajutati-ma cu o parere.De cateva zile am o usoara mancarime,usturime si uscaciune a vaginului.Oare m-am molipsit cu vreo candidoza? Mi-am facut analizele vaginale acum 2 sapt si totul era ok. Ce o mai fi si asta?
aristica spune:
Nu-i musai sa fie candidoza, poate fi o usoara raceala. De ce nu incerci sa faci niste spalaturi cu irigatorul, folosind musetel? Eu nu prea cred ca in 2 saptamani te-ai pricopsit cu vreo infectie/ciuperca, fiindca perioada de incubatie ar fi trebuit sa fie in perioada in care ai facut testele. Daca nu trece cu spalaturi, mai recolteaza o data secretiile si culturi din col, pentru siguranta, dar nu uita ca e si perioada asta in care poti raci jos destul de usor.
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
mikado spune:
aristica multumesc , am citit si eu despre maca, cred ca am sa iau luna viitoare, dupa ce fac analizele de Z2-3
danutza eu zic ca sigur vine

alla76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aristica elenush, alla, mire uite ca v-am prins! Cochetati cu IA... ![]() Salutare tuturor fetelor. Am sa incep cu o si acum va spun sincer ca am venit aici din interesNoi am luat-o invers, adica FIV-IA-si natural forever. De fiv-uri am trecut, bebeii n-au aparut si acum ce-i de facut? IA...ma gandeam eu, dar cu OATS severa avem nevoie de o prelucrare a spermei. Pe mine ma intereseaza cam pe unde, prin Bucuresti se aleg spermatozoizii "normali" ochiometric, apoi sunt pusi in contact cu acidul hialuronic ca sa se vada daca ar reusi natural sa strapunga ovulul si se elimina si defectele ADN? Sper ca in afara de rima de mai sus a inteles cineva-ceva si n-am fost total aiurita MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA |
aristica, la Bucuresti poate gasesti OZN-uri d'astea cu prepararea si punerea in contact cu acid hialuronic...da pe la noi prin provincie...doar dincolo granita
Tu FIV-urile le-ai facut tot cu ICSI?
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
alla76 spune:
ramyy
tinem pumnii pentru inseminarea asta, sa fie cu reusita si cu scutece schimbate si somnul de noapte intrerupt pentru biberoane
Oanamares un ciclu la 29-30 de zile nu e deloc o dereglare...
mikado felicitari pentru rezultatele de la testul postcoital
danutza27! hai cu testul pozitiv!!! 

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
mikado spune:
pupici pentru voi toate 
ramyY
sa fie cu ochisori de data asta
alla76 multumesc
eu ma asteptam sa iasa negativ, acum astept sa fac si restul analizelor si sper ca in decembrie sa fac IA...am un ceas care tot ticaie
. succes si tie !
Oanamares spune:
Alla, intr-adevar nu e dereglare un ciclu de 29-30zile. Eu ma refer strict la mine.Cu o sapt inainte de a imi veni aveam sanii cat pepenii,dureri mari de burta,scurgeri maronii,balonari,ma umflam si aveam mereu 2 kg in plus.Acum nu am NICI unul din toate aceste simptome.Sunt ca la o sapt dupa ciclu.In plus nu am nici starea e nervozitate pe care o aveam inainte de a imi veni. In schim am vaginul f uscat ,cu usoare mancarimi si rare momente cand ustura f putin.
Sunt foarte ingrijorata! In perioada asta am mai mers si la un salon de rmodelare corporala si am facut tratament cu un aparat cu ultrasunete.Acum am gandesc la toate prostiile,sa nu ma fi dereglat si uiltrasunetele alea... Cu toate ca e un aparat cu care au slabi multe femei,fara efct secundare si e si omologat, nu e vreo fantoma.Dar ma gamdesc la toate prostiile acum.

si acum va spun sincer ca am venit aici din interes