INSEMINARE 70
Raspunsuri - Pagina 6
alla76 spune:
viss, ai fost mult incercata, dar si rasplata a fost pe masura.
danutza27, tinem pumnii
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
mikado spune:
Am revenit
si eu de la dr. Moisa ...mi-a placut tare mult de dansa,in sfarsit mi-am gasit medicul potrivit
mi-a dat sa refac FSH, LH, Estradiol in Z2-3 si in plus Listeria, ca nu o aveam facuta, am facut si eco azi in Z10, pe OS am un folicul de 16,6 mm dar endometrul este tare mic 4,3 mm, mi-a dat sa fac si AMH si inhibina B, sa vedem ce foloseste la stimulare si se pare ca la IA nu conteaza asa mult anticorpii aia nesuferiti.
Acum sper sa-mi aduca Mos Craciun un test + .
Danutza 27, 
temperatura ta anunta o mare surpriza ! Doamne ajuta sa fie cu ochisori.
Viss, succes si tie pe viitor...ce-mi place semnatura ta , sa ai o sarcina usoara si bebei sanatosi !
Succes fetele...mie imi ia ceva timp pana ajung sava cunosc pe toate , dar recuperez eu.![]()
crisstal_18 spune:
Succes Danuta27..cred ca e timpul sa mai apara un bebel pe aici 

Mikado,de sarbatori dorintele de obicei se implinesc ![]()
Hai sa speram si poate minunea va veni!!!!! 
Vreau si eu sa traiesc acea clipa minunata...sa fiu mamica 
CRISSTAL
elenus26 spune:
Anna, Viss m-ati facut sa plang... de bucurie pentru voi!

Anna e minunat Tibilica si mami si tati sunt fericiti. Sa va traiasca si sa-i dea Doamne Doamne mult bine!
Viss v-ati facut mari! Ce frumos...o pereche! Sa-ti dea Dumnezeu sa va fie bine si sa-i aduci pe lume sanatosi!
Sensibila te pupic
mikado spune:
Cristal, eu sper ca toate sa primim cadou de sarbatori 2 liniutze ![]()
Danutza 

hai da tu startul la
si sa ne tragi si pe noi dupa tine ![]()
aristica spune:
elenush, alla, mire uite ca v-am prins! Cochetati cu IA...
Hai ca ma tin si eu dupa voi
Salutare tuturor fetelor. Am sa incep cu o
si acum va spun sincer ca am venit aici din interes![]()
Noi am luat-o invers, adica FIV-IA-si natural forever. De fiv-uri am trecut, bebeii n-au aparut si acum ce-i de facut? IA...ma gandeam eu, dar cu OATS severa avem nevoie de o prelucrare a spermei. Pe mine ma intereseaza cam pe unde, prin Bucuresti se aleg spermatozoizii "normali" ochiometric, apoi sunt pusi in contact cu acidul hialuronic ca sa se vada daca ar reusi natural sa strapunga ovulul si se elimina si defectele ADN? Sper ca in afara de rima de mai sus a inteles cineva-ceva si n-am fost total aiurita![]()
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
ramyy spune:
buna fetelor :)
nu am mai intrat pe acest forum de mai bine de un an si jumatate , am intrat azi si am constatat cu placere ca sunt inca trecuta la aspirante.
de ce zic cu placere pt ca maine fac iar inseminare, m-am hotarat tare greu pt ca am suferit foarte mult cand am pierdut ultima sarcina dar sper sa fie cu noroc de data asta.
bafta multa la toate :)
elenus26 spune:
Acum umbli tu dupa mine Ari da sa vezi cum o sa fie cand te-oi alerga io sa-mi dai covrigii ![]()
Pai io aici am radacinile...si mai trec pe la fete s vad ce fac ca mi-au ramas tare dragi :)

Bafta multa Ari!
crisstal_18 spune:
Bine ai revenit Ramyy!!!!! 
Bafta la IA si fii optimista ca de data asta sigur va fi mai bine 
Vreau si eu sa traiesc acea clipa minunata...sa fiu mamica 
CRISSTAL
Oanamares spune:
Dupa cum stiti,luna trecuta am facut o IA nereusita.Singura parte buna a fost ca macar nu m-a mai durut burta atat de tare cand mi-a venit ciclul.Luna asta cred ca m-am dereglat.Sunt in Z27 si inca nu ma doare burta,nu stiu de ce.Sper sa imi vina la timp la 29-30 zile. Voi v-ati dereglat de la IA? Stiu pe cineva care a facut Fiv nereusit si dupa 2 luni inca nu ii venise ciclul.