INSEMINARE 70
Raspunsuri - Pagina 5

aruam spune:
Multumesc fetelor pt raspunsuri o sa incerc sa fac comanda la Sensiblu ca asa au zis ca pot sa-mi aduca, problema era ca mie imi trebuia sambata seara .
O lasam pe luna viitoare.
Am inteles ca Gonalul se face subcutanat in burta.
Voi vi l-ati facut singure sau vi l-a facut cineva calificat(asistenta)?
Felelor succes si multa rabdare cu analizele.
anul acesta o sa fiu
Doamne ajuta

sensibila spune:
aruam – din cate stiu fetele le fac singure.
Uite un video cu, www.youtube.com/watch?v=fADyj_nLKqs" target="_blank">Cum se face gonalul !
Il pun si pe prima pagina
Pentru fetele cu analize. Din experienta mea, analizele sunt mult mai ieftine la stat si rezultatul se da mult mai rapid. Si cu ceva spaga doar scapati mult mai ieftin. Adica daca aveti pe cineva pe undeva sau auziti ca ar putea mergeti bagati ceva in plic siiesiti mult mai ieftin. Eu la Uscatescu a fundeni m-am dus pur si simplu, fara trimitere, fara nimic.
Dau exemplul meu :
Dupa avort am vrut eu sa fac nsite analize da-te de Dankutza pe aici adica
- AC. ANTI-CARDIOLIPINICI IgG
- AC. ANTI-FOSFOLIPIDICI
- ANTICOAGULANT LUPIC
- T QUICK
Care la particular, cel mai ieftin costau cam 200 lei si erau gata in 15 zile. Ei bine m-am dus in Fundeni la Uscatescu si cu spaga 50 lei mi le-a facut pe toate si au fost gata in 1 zi.
Sau am ami patit in ultima luna de sarcina cand eram suspecta de trombofilie si la medlife costa 160 lei parca si am mers la floreasca si am facut programare si am platit vreo 60 lei parca, nu mai stiu exact.
Preturi f bune mai sunt iarasi la Giulesti. Daca la Babes o Beta este 55 lei (era anul trecut), la Giulesti era 20 de lei. Numai ca la Giulesti ti le da in aceeasi zi nuami daca faci marti sau joi. In celelate zile astepti sa le iei tot marti sau joi. de Steluta Norocoasa
Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

mikado spune:
Neatza fetele!
Eu sunt suparata, ieri am luat rezultatele la anticorpi antispermatozoizi iar al meu sot are rezultat pozitiv
Adresa cabinetului dr. Moisa este aceasta Str. Carol Knappe, nr.50, ap.1, sector 1....am fost asa batuta-n cap incat am uitat sa intreb.

alexa78 spune:
Aruam, mie mi-l face sotul. Nu e asa greu, mai greu a fost prima data pana l-am convins. Singura nu am avut curaj sa mi-l fac, desi nu doare.
Bafta!

danutza27 spune:
Buna, felicitari anna ai o minunatie de baiat sa iti traiasca.
Eu sunt in ziua 7 dupa inseminare si azi de diminieata am simtit o mica presiune la sani si mici dureri de burta, temperatura o am 37.2. si haideti sa ploua cu mamici cu burtici

sensibila spune:
danutza27 - Doamne ajuta sa fie cu ochisori ! de Steluta Norocoasa
Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

viss spune:
alla76- multumesc mult. si tie la fel. eu aveam o vorba: Doamne da-mi si mie un bebe in viata asta, dc se poate 2-3 ar fi excelent, si daca nu sunt prea nesimtita, da-mi-i mai repedeeee !!!
bine, in gandurile mele nu am cerut 2 odata, dar mi se pare ca Dzeu a fost chiar dragut, ptr ca nici macar eu nu am indraznit sa visez ca ar fi posibil asa ceva..
anna ivan: e frumos bebicul.e viu.. nu e oar vis..e delicios.e o poza in care se vede ca tu esti lesinata de oboseala,el sta cumintel la pieptul tau, ochii iti pica in gura, dar zambetul de pe fata spune atat de multe despre suflet, despre simtiri..ce sa zic? imi doresc sa ajung in pielea ta.iar tie iti doresc sa te refaci fizic cat mai repede, cat mai usor
celorlalte fete, "multe succesuri", multa rabdare si perseverenta.va tin pumnii 16 SA+