Piersicutze de iulie-august 2006 (1)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Intram si noi in clubul asta cu raceli care nu se mai termina,Alex si Eva aduc mereu acasa microbi noi de la gradii si Sara e mai tot timpul racita, ba cu nasul, ba cu tuse de am ajuns sa avem 6 luni si .. si nu am reusit sa facem nici vaccinul de 4 luni macar ca de cel de 6 luni ce sa mai zicem.
De doua nopti face febra 39 si 39,5 C ziua pare ok da' noaptea o apuca muci si febra .Se mai chinuie si cu eruptia a vreo 2 dintisori si e cam nervoasa.
Imi vine si mie sa zic la naiba cu gradii de o mie de ori da' nu ma descurc cu ei toti trei acasa si uite continuam asa la infinit......ar trebui sa zica astia "pepiniere de raceli" la gradii si nu "gradinite de copii".

Bulinutza sanatate lui Bulinel si la fel pentru toti cei care sunt raciti.

Emilia mamii de Sara Natalie(13.04.2010)
Eveline Mihaela (05.02.2008) si Alexandru Paul (16.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

buli, donirio, mada sa treceti cu bine peste problemele de sanatate!
si eu sunt cu nervii cam prastie, ufff ....
sa va spun de germana, e foarte incantata, ii place foarte mult de profesoara. merge o data pe saptamana si tot timpul ma intreaba "cand vine vineri sa mergem la doamna care ne invata cantecele".

michella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Emilia, iti "vanez" si savurez mesajele; esti erou pt mine. E cumplit cu gradinita, asa e. Noi tot oscilam intre "o ducem/nu o ducem" pe Daria de luni. Eram hotarati sa o ducem de la 1nov, dar sotul azi a zis "mai vedem", ceea ce inseamna "nu o ducem". Pe undeva e mai bine ca evitam un pic racelile, pe de alta parte e greu cu amandoi acasa, iar ea sufera ca nu merge... nu stiu!
Victor e mai bine, nu mai tuseste decat rar, dar continuam tratamenul ca avem doar o zi de antibiotic.
Alina, ce faceti?

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

noi suntem mai bine ...mi-e si frica sa spun asta
se pare ca rares a avut gripa noua...asta a fost rezultatul de marti de la dr...acum nu ii mai dau nimic decat ptr imunitate: vit C, esbetirox si catina...sper sa fie bine

emilia va urez sanatate multa multa
doniro noi gradi...nu stiu daca o mai incepem anul asta
michelle de ce esti cu nervii prastie? tot bolnaviori?...e super ca ii place la cursul de germana

va pup

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Alina, ma bucur. Ca e mai bine, adica. Gripa noua??
Ref gradi, sincer te sfatuiesc sa il dai macar din primavara, sau chiar in toamna lui 2011... Daca ai cu cine sa il lasi, e pacat sa inceapa acum, iarna, pt ca intra in plin in viroze de tot felul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

buna dimineata!
mamanati LA MULTI ANI!
buli ma bucur ca sunteti mai bine! eu am muuult de munca, de aia ma plang! si ajung tarziu, mor de oftica pe zilele astea cand de-abia apuc sa o spal si sa ii citesc o poveste .... sau nici macar atat

michella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Buna dimineata si de la noi,

si noi tusim toate 3 in cor. Eu am retras-o pe Alex de la gradi,vb mamei astea nu sunt gradinite, ci spitale. M-am chinuit crunt cu Alexandra sambata seara. A luat-o o tuse de nu o lasa deloc, pana la urma a cedat la aerosoli cu adrenalina si antibiotic la indic pediatrei bineinteles, evident ca au luat din nou cele mici, la fel ca si Emilia suntem in urma cu vaccinul de 6 luni, sunt vesnic mucioase, nu stiu ce sa le mai fac sa treaca.

Un lucru stiu sigur, ca imi voi deschide eu propria gradinita sper de la anul sa am copiii sub control si voi face totul ca la carte, nu primesc copii bolnavi, cu riscul sa mi se suie parinti inconstienti in cap. Sunt foarte suparata pe astia de la gradi, am platit f multi bani pe o luna iar Alex dintr-o luna a mers fix 6 zile si alea trase de par. Eu am adus copil sanatos, chiar si dupa prima viroza, ca dupa nici a treia zi sa o luam de la capat. Este inadmisibil. Si eu am fost copil si am fost la gradi, dar nu imi aduc aminte sa fii stat numai acasa de muci, tuse, pneumonii si alte porcarii. Iar normalitatea asta ca asa e la gradi si asa e in colectivitate ma scoate din sarite. Nu au nici o norma de igiena, dezinsectie, lampi uV, nu stiu, orice, care ar putea sa mai reduca din toate virozele astea. Toti virusii cresc bine mersi sub divesre forme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Nati La multi ani, safii santoasa, sa iti traiasca bebelinele

Mergi la inceput

Sabina, mare dreptate ai. Daca parintii ar avea ceva mai mult bun simt si responsabilitate, cu siguranta nu ne-am tine copiii acasa 3 saptamani din 4...
Si noi ne gandim sa o mai lasam pe Daria acasa macar pana in primavara. Ma tot sucesc si ma razgandesc si tot asa... Noi ne-am complica f mult tinand-o acasa, in sensul ca nu prea avem ce face cu amandoi, cu cine ii lasa, dar... o solutie am gasi...

Mergi la inceput
Mergi la inceput