Iepii de Mar-Apr 2010 (67) - La multi ani,Denisa!
Raspunsuri - Pagina 6
sensibila spune:
Miria - esti o comoara
Da-ne tot ce vrei tu!
de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
dayanara spune:
annya a crescut mare raducu, tare scump cum sta el in bumbo
pe mine sa ma iertati, nu o sa scriu in fiecae zi meniul, din simplu motiv ca va fi in fiecare zi cam la fel, eu de exemplu ce.a scris rammy nu gatesc nici intr.o luna :)))
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
miria_cristina spune:
ROXANA - M-ai omorat cu intrebarea despre andive, ca nu stiu cum sa-ti raspund.
E o chestie lunguiata cu multe foi, ca prazul, varza....de culoare alb-galbui-verzui.... Te-am dat pe spate??
Nu stiu, fata, cum sa-ti explic.
Noi facem in casa des salata de andive. Se gasesc peste tot....
dayanara spune:
eu peste voi folosi
http://en.wikipedia.org/wiki/Hake_fillet
POZE
Ramy77 spune:
S-a trezit fii-mea cu chef de vorba, nu-i mai tace gura de vreo jumatate de ora...Doamne, imi vine sa o mananc, asa de dulce e cum povesteste pe limba ei...
Ma duc sa ma uit si eu la poze
miria_cristina spune:
MERLANUL este un peste slab, cu carnea alba si foarte dulce.
Il iau din magazinele mari, de oriunde.
Nocom spune:
Neata mamici,
M-am gandit si eu ca ar fi vremea sa vand din hainutele si accesoriile de bebe folosite de copiii mei, acum ca au crescut.......
Daca va intereseaza un patut gen tarc, saltelute de infasat, sterilizator, balansoar, hainute sau paturici, va rog sa intrati pe albumul nostru
Deocamdata am pus poze doar la hainute si jucarii, dar daca va intereseaza ceva nume, va rog sa ma contactati ori pe PM ori pe adresa de mail gasita in albumul cu poze.
O zi minunata va doresc!
dayanara spune:
miria merci, acum stiu despre ce e vorba, adica cele de aici, da e un fel de salata sunt foarte bune
POZE