Iepii de Mar-Apr 2010 (67) - La multi ani,Denisa!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

Vazut poze de iedut Theo cum sta el in fundulet si scoate limba la mami,bebe Geo in vizita la animalute cu mamica lui tunsa secsi , Rares zambaret de Irinabobetoti sunt frumosi si dulci si si...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

ROXANA - Eu peste am folosit mai multe specii, dar asa era reteta aia. Nu inseamna ca nu-l poti inlocui, daca vrei.

Papanasi ii mai dadeam Damianei.
Vinata umpluta. Si asta ii placea mult.
Diverse tarte. Ei ii placea cu spanac.
Pui cu piersica
Ciulama (pentru bebei)
Musaca (pentru bebei)
Budinci
Ratatouille D-asta imi place filmul de desene animate in mod special.

Cand le vreti imi spuneti.

Eu imi amintesc ca ii pregateam asa de gustoase mancaricile fii-mii de ajunsesem sa le fac in cantitate mai mare ca sa mancam si noi. Multe erau pe post de garnitura si mai tranteam o friptura separat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Miria - plz pune cand poti si ai chef maipune retete ca ne sunt de folos.

Eu o sa plec acasa si mai ales in weekend nu intru, asa ca urez de acum sarbatoritilor din weekendul asta :

La multe lunici iepurasului din data de 9 : David de Erina !

La multe lunici iepurasilor din data de 10: Deyan de Anca_iary, Sasha Yan de bebesasha, George Vlad de camilecu !

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

cu ce a pus miria, daca eu stau pe parcurs sa ma ocup, sa o intreb etc, pe cuvant ca am diversificarea asigurata pe 2 ani, fara gluma, mie nu.mi trebe mai mult...de fapt chiar si asa e mult

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

User-ul OanaI a primit: 5 kilograme carne, 15 bucati ou

Mama ce zi am..si incepuse asa ca un normala...Ultima data va spuneam ca l-am adormit pe bebe. A dormit 20 de min si s-a trezit cu fatza la cearceaf. Cu el in brate, intr-un moment de inspiratie pun mana pe tevi. Calde!!! Si eu aveam caloriferele inchise!!Imi dau 2 palme, il pun pe bebe urlator in patut si incep sa deschid robinetii. Cand vad ca la dormitor curge apa! Cum am fost inspirata sa iau nr de tel a lu nenea de la RADET care ne-a bransat, il sun si il rog sa treaca pe aici. Vine omu si zice: aaa..pai nu e de la ce am facut eu..e de la dop, sa vina meseriasu care vi l-a pus, ca nu e mare lucru, pune niste calti si gata. In timpul asta Ericutu tipa de zici ca il taia cineva. Zic dom-le, sunt singura cu copilu, meseriasu nu e din Buc..nu ma puteti ajuta dv? Nu..sa vina meseriasu!!!
Ce ma enerveza si mai mult e , ca desi bransare a fost gratuita, am zis sa fiu fata buna si i-am dat si eu acolo 1mil, ca sa fie mai atent..sa vina in caz de ceva...Si veni vidi vici... .

Efectiv m-am pus pe si i-am sunat pe ai mei sa vina de la tara din seara asta (veneau maine, ca ne ducem noi la o nunta in alta localitate, si sa stea cu bebe).
Asa ca acum am 2 griji: sa golesc ligheanu ..si sa calmez bebe maraici!

Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)

Mergi la inceput

SENSIBILA - Pun. Cand mai vreti ceva si se nimereste sa stiu reteta o scriu.

WE placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2anke spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanaiacovita

Miria ce e mama macrisul ala? Ca oricum si denumirea mancarii imi pune mintea in pioneze.

Roxi (eu, pedofilul umblu pe acolo).

Si mai am o problema, UNA MARE. Sunt o groaza de fete in lista care nu intra nici macar sa multumeasca ca ne batem tastatura sa uram LML iepurasilor. Eu o sa prind un pic de timp candva si o sa fac curatenie. Toate avem copil, copii si gasim un pic de timp macar sa multumim.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Un vot va rog:http://alimentara.libertatea.ro/OanaI

Cu riscul sa te supar Dupa cum vezi eu scriu aici f rar din cauza ca nu am timp, abia apuc sa va citesc si cand am citit tot, apare ceva si nu apuc niciodata sa scriu. Mie personal mi se pare prea mult sa felicitam iepurasii la fiecare luna implinita, poate din cauza ca eu sunt la al-2-lea, nu mi se pare asa de important. De aceea eu nu prea urez, numai asa pe general. Cand implinesc 1,2,3... ani, da, sunt de acord . Si din aceleasi motive nici nu apuc sa multumesc, desi sunt cam aceleasi fete care ureaza intotdeauna, dar sa stiti ca nici nu astept. Sper sa nu va suparati

Apropo La multi ani honeababy!!!

Anca cu
Melina Isabel (28 Martie) si Lucas

Mergi la inceput

GOGOSI DE CARTOFI

Ingrediente:

250 g cartofi
10 g unt
10 g branza rasa
1 galbenus

Cartofii copti se curata de coaja, se zdrobesc bine si se amesteca cu unt, branza si galbenusul
de ou. Se asaza gramajoare pe o tava unsa, se presara schweitzer ras si se coc la foc iute.

Este o reteta simpla si tare gustosica.
V-am zis eu foloseam genul asta de retete pe post de garnituri pentru noi.
Ca nu puteam si nici nu-mi venea sa ma muncesc pentru o cantitate prea mica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

2anke nu ma refer la fete care scriu, desi scriu mai rar. Sunt fete care de cand au anuntat ca au nascut nu au mai dat pe aici. Si zau, ca un multumesc nu costa nimic, si nici nu ia mai mult de 1 min.

Vazut poze cu Rares, tare scumpic e.
Uite cum apar albumele in fata.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Un vot va rog:http://alimentara.libertatea.ro/OanaI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

am vazut si eu poze noi cu rares! ce mare e, doamne saracutul imi aduc aminte prin ce.a trecut nou nascut fiind

si iedutul lui ate, tare frumusel cu prietenul lui de plus

anke nu la tine sau la alte fete care scriu rar putin dar scriu! stim de ele, sunt insa nume in lista de care eu habar nu am nu le asociez cu nici-un mesaj, nici macar nu stiu ce bebelusi ai, fata sau baiat

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput