Iepii de Mar-Apr 2010 (67) - La multi ani,Denisa!
Raspunsuri - Pagina 4
oanaiacovita spune:
Miria ce e mama macrisul ala? Ca oricum si denumirea mancarii imi pune mintea in pioneze.
Roxi (eu, pedofilul umblu pe acolo).
Si mai am o problema, UNA MARE. Sunt o groaza de fete in lista care nu intra nici macar sa multumeasca ca ne batem tastatura sa uram LML iepurasilor. Eu o sa prind un pic de timp candva si o sa fac curatenie. Toate avem copil, copii si gasim un pic de timp macar sa multumim.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
Un vot va rog:http://alimentara.libertatea.ro/OanaI
miria_cristina spune:
Fete, eu scriu cate o reteta, dar mai fug si prin bucatarie sa nu-i ard primele legume din viata lui.
SUPA-CREMA ANDIVE
Ingrediente:
1 andiva
1 cartof
1 lingura iaurt gras sau facut in casa
1 lingura suc de lamaie
1 lingurita zahar
Mod de preparare:
Se curata andiva, se da la o parte cotorul care e amar, se spala si se taie bucati. Se curata si se taie in bucati cartoful. Se pun bucatile de andiva si de cartof intr-o cratita cu apa rece si se adauga sucul de lamaie si zaharul. Se da in clocot, apoi se fierbe la foc mic aproape o ora. Dupa ce se ia cratita de pe foc, se paseaza totul, apoi se adauga iaurtul. Se dilueaza cu zeama in care au fiert legumele.
carmickey spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oanaiacovita Miria ce e mama macrisul ala? Ca oricum si denumirea mancarii imi pune mintea in pioneze. Roxi (eu, pedofilul umblu pe acolo). Si mai am o problema, UNA MARE. Sunt o groaza de fete in lista care nu intra nici macar sa multumeasca ca ne batem tastatura sa uram LML iepurasilor. Eu o sa prind un pic de timp candva si o sa fac curatenie. Toate avem copil, copii si gasim un pic de timp macar sa multumim. Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010) Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi! Cand cineva acolo SUS te iubeste... Un vot va rog:http://alimentara.libertatea.ro/OanaI |
azi esti suparata??
FILMULETE
POZE
mamica de Adelina 16.04.2010
annya9 spune:
La multi ani Denisaaaa!!! Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de puiul tau drag!
Am si eu o intrebare ... Raducu tipa mai toata ziua. Asa ii place lui. Nu tipa sa planga, tipa de parca-i place sa se auda. E normal?
In rest...noi dimi am papat branzica mixata cu suc de portocala si ingrosata cu cereale (burtica santoasa). La pranz papam supa pasata din tot felul de legume (morcov, pastarnac , patrunjel, telina, ceapa, cartof, dovlecel). Seara noi nu papam decat lapte, pentru ca suntem foarte grasuti, avem 8.300kg...mi se pare f mult pentru bebel de nici 6 luni.
Mami de Radu Alexandru (11.04.2010)
kaliakria - prima vacanta
www.youtube.com/watch?v=zs3Jhhq7ygU&feature=player_embedded#!" target="_blank">filmulet Raducu
www.youtube.com/watch?v=QnZoHyAKgG0" target="_blank">Raducu la 5 luni
miria_cristina spune:
MACRISUL este o planta, super buna prin continutul ei, inrudita cu stevia.
Eu o gaseam in piete, la tarabe, la Billa...
carmickey spune:
noi azi avem musafiri si zi de plimbare...
va urez o zi buna
spor la treburile casei...
FILMULETE
POZE
mamica de Adelina 16.04.2010
sensibila spune:
Miria - esti o dulce ca pui retetele. Din partea mea poti plz sa le pui pe toate. Si dacase poate sa scrii si de la ce varsta se pot da ar fi foarte bine.
Are dreptate Oana referitor la fetele care nu mai intra. Dar se poate si sa fie prinse in ceva, doamne fereste de o bola ceva la ele sau la pitici.
de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
miria_cristina spune:
SUPA DE MERE CU SMANTANA
Ingrediente:
-6 mere
-2 linguri faina
-100 ml lapte
-100 ml smantana
-2 linguri zahar
-2 l apa
Spala bine merele si taie-le in felii subtiri. Pune-le apoi la fiert in apa. Cand merele s-au inmuiat, adauga faina dizolvata in lapte si amesteca bine. Lasa oala la foc potrivit, ca sa fiarba usor, cam zece minute. Adauga zaharul si smantana si mai lasa cateva minute la foc mic. Faina se poate inlocui cu un galbenus batut cu smantana si diluat cu supa.
Ioanact spune:
ami asa sunt eu uneori.
Mai vrei sa ne intalnim? Iti dau PM cu nr de tel.
oanaiacovita cu banii de pe sterilet mergeti la munte si gasiti voi alta metoda de protectie.
oanka sigur ca-ti arat. Nu e mare lucru..incerc sa-ti explic si aici (daca vrei).
Deschizi poza(ele) (nu cea de pe picasa- acolo nici eu nu stiu) pe care o ai(le) in calculator si dai click dreapta pe poza - open with - microsoft office pictures manager - undeva sus ai Edit Pictures (dai click acolo) - in dreapta sus ai Home (dai click) - apoi export pictures iar jos ai original size (aici iti alegi cat de mica/mare sa fie poza - dai OK - Replace file si salvezi (in stanga sus ai save).
Sper ca ai inteles, daca nu iti arat cand ajungem.
Cu dezvelitul, eu procedez asa: ii pun paturica sub ea, in spate, ca at cand da din picioare sa nu se dezveleasca. Justina nu prea se foieste (numai cand vrea lapte) si nu prea se dezveleste, dar s-a m intamplat sa dea din picioare pana s-a dezvelit, si at asa fac.
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
miria_cristina spune:
PIURE DE SFECLA
(de pe la 5 luni)
Ingrediente:
- 1 sfecla mijlocie
- 1 cartof
- 1 felie de carne pui (cat o lingura)
- 2 linguri cereale
- 1 lingura ulei floarea soarelui
- putina sare, chimen dupa gust
Se fierbe sfecla, cartoful si carnea de pasare cu sarea si chimenul. In ultimele 5-10 minute de fierbere se adauga grisul si se fierb impreuna. Dupa fierbere se adauga uleiul si se face piureu cu mixerul.
A mea manca piureutul asta de ziceai ca se bat turcii la gura ei. Sa-l vad pe Catzianis cum o sa faca.