Iepii de Mar-Apr 2010 (67) - La multi ani,Denisa!
Raspunsuri - Pagina 3
sensibila spune:
OanaI a primit: 9 kilograme carne.
Miria - asa e am uitat sa zic, ca pateul e facut dupa reteta ta !
La multe lunici iepurasilor : Felix Manuel de Alice_, Cristian Patrick de rmkristine Irina de Ami_84, Eliza Valentina de CoriMami, Asteropi Ioanna de Asteropipan !
La multi ani sanatosi mamicii honeybaby, alaturi de minunea ta Maya Rebecca care sa iti aduca numai zambete in fiecare zi din viata ta !
de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
kossir spune:
LA MULTI ANI DENISA.
Sa fii sanatoasa, fericita si sa aveti o familie mereu la fel de frumoasa ca acum
si pe Maya frumoasa si smecheroasa.
oanaiacovita spune:
Ia sa va urechiesc si eu, cele care puneti poze noi de ce nu schimbati data albumului????
Edit->Album properties
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
Un vot va rog:http://alimentara.libertatea.ro/OanaI
oanaiacovita spune:
Si daca va intrebati cum de ajung primele, e pentru ca sunt eu buna si schimb data.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
Un vot va rog:http://alimentara.libertatea.ro/OanaI
miria_cristina spune:
MAZAREA se da de pe la 6-8 luni, in functie de cat de devreme a inceput diversificarea.
VELOUTE DE PRIMAVARA (dupa 5 luni)
(preparare: 15 min./fierbere: 25 min.)
Ingrediente:
50 g de mazare
50 g de morcovi
50 g de fasole verde
5 frunze de macris (daca gasesti)
1 frunza de patrunjel
un cubulet de unt
Se spala legumele. Se curata morcovul si se taie in rondele fine. Se taie frunzele de macris. Se desface fasolea verde taindu-se varfurile pastailor. Se fierbe totul in 1/3 l de apa timp de 25 de minute. Se lasa putin la racit, se pune in mixer si se adauga cubuletul de unt.
dayanara spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oanaiacovita Si daca va intrebati cum de ajung primele, e pentru ca sunt eu buna si schimb data. Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010) Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi! Cand cineva acolo SUS te iubeste... Un vot va rog:http://alimentara.libertatea.ro/OanaI |
eu chiar m-am intrebat , dar am uitat sa intreb si aici
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
Ioanact spune:
Buna, fetele!
Am vazut aseara poze cu Joy, seamana cu mami, perfect. Mai ales ochii.
Ca tot am intrebat daca bebeii vostri scot aerul, deoarcere Justinei daca nu o ridic sa scoata aerul (ea papa lapticul culcata) nu m papa, ori cand termina si m are de scos aerul, maraie intr-un fel ca ar deranja-o si at o ridic si apoi adoarme linistita.
In schimb la Ioana nu-mi aduc aminte sa fi scos aerul de pe la 2 luni..acum, depinde de organism. Numai ca mi-a rupt mainile sa o tot ridic la fiecare 50 ml de lapte, (si la apa/ceai la fel) si iar sa o asez, iar papa iar ridicat..cred ca are 8 kg.
Cand face 6 luni nu pot sa o cantaresc, cand venim de la Iasi.
ellanik da! Unde o pui acolo sta, nu se da nici pe burta, invers nici atat.
Nu, nu..stiu cum e..am avut-o pe Ioana super energica si imi imaginez cum e Geo.
atb off..si voi bolnaviori. Bine ca a trecut!
LA MULTI ANI, DENISA!
Sa fii sanatoasa si mereu fericita alaturi de sot, de puiul vostru scump - Maya si de toti cei dragi tie!
LA MULTE LUNITE SI ANISORI, sarbatoritilor de azi: Irina, Eliza Elisabeta, Asteropi Ioanna, Felix Manuel si Cristian Patrick !
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
carmickey spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oanaiacovita Si daca va intrebati cum de ajung primele, e pentru ca sunt eu buna si schimb data. Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010) Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi! Cand cineva acolo SUS te iubeste... Un vot va rog:http://alimentara.libertatea.ro/OanaI |
ok....m-am conformat..azi am pus poze...
nu am stiut nu prea sunt priceputa in ale calculatorului,noroc cu fi-miu care ma ajuta...:))
o zi buna
FILMULETE
POZE
mamica de Adelina 16.04.2010
honeybaby spune:
Hellooooo
Multumim pt urarile de ziua Mayutzului si pt urarile de ziua mea.Multe pt voi.
revin ca nu ma lasa Maya, imi tot fura mouse ul
PS: Nu am cazut in butoi, dar din supestitie nu am vrut sa scriu la cap 66
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
miria_cristina spune:
OANA - Am votat, dar am uitat sa-ti spun.
SENSIBILA - Fugi, ca-ti dau avans si dupa te prind eu!!
N-am orgolii culinare, ca oricum n-am inventat eu reteta, eu doar am aplicat-o cu succes, deci o recomand.
Eu am orgolii numai la barbati.