Ghiocei de Martie-Aprilie***259***

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Va pup, merg la , ca sunt moarta de oboseala.

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Daca tot a venit vorba de excursia de la munte, poftiti si o parte din pozele noastre :

http://www.flickr.com/photos/31088780@N05/

Fug la !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Citat:
citat din mesajul lui mihaelacg

mi-a zis ca e trimis mesajul dar nu-i.
am zis eu ca inca nu-s apta pt scris pe forum.mai bine imi iau un pahar cu vin rosu sa pun sangele la loc.

IMI DATI SI MIE UN VOT? VA MULTUMESC

Maria

Sugestie: scrie in words si apoi da copy/paste aci. Io asa faceam pe vremuri, pe alt forum, cand aveam mult de scris si imi facea netul figuri!
Ooof, acum am remuscari ca nu i-am dat vigantol la Sophiphi toata vara!!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
17 luni
Manole forever
Sovata

Nici eu nu iam mai dat vigantol Arianei cam din luna mai, dar nu am remuscari

purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Neata !!!

Poftiti la cafeluta, da' nu faceti galagie ca Alexandra doarme inca !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Novus, e super cafeluta!Umblu in varful picioarelor, sa nu trezesc ghiocelul!

POVESTEA MIRUNEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Neata din Bucovina!

Vigantol- eu i-am dat lui Vladimir pana acum vreo 2 luni pentru ca inca avea fontanela nu stiu cum. El a avut fontanela de 3/3.5 cm. Asa ca mi-a explicat pediatru ce si cum cu Vigantol si fontanela. Administrarea s-a facut in fucntie de EA. Cand s-a inchis mi-a zis sa nu-i mai dau.

Mergi la inceput

Tocmai ce vizualizez si eu din pozele de la munte...Sunt super!Si ce ghiocei mandri avem!

POVESTEA MIRUNEI

Mergi la inceput

Vigantol noi inca ii mai dam. Plus Fe si vitamina C.

POVESTEA MIRUNEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

PISIK NU CITI mesajul asta!!!

Fetelor, eu ma aflu la GUra HUmorului pentru un eveniment (pentru VW Touareg). Eu am venit, de fapt, ca m-a luat Robert. Ideea este ca pana sa am copil eu eram organizatorul sef si coordonam oamenii, ia Robert se ocupa de partea de productie si de traseu.

Tocmai ce m-am intors cu Vladimir de la micul dejun (lumea era deja afara la masini). Asa m-a apucat un dor, o stare de neliniste, o chestie pe care nu stiu cum sa o numesc. Ma uitam cum lumea era afara la cele 25 de masini, se pregatesc acum sa plece pe traseu si eu nu fac nimic....stau cu Vladimir in camera deocamdata si apoi ne plimbam prin imprejurimi.

Trebuie sa fac ceva pentru sanatatea mea mintala. Trebuie sa ma apuc de treaba. Desi sunt cam sucita si eu. Acum ca vreau sa lucrez, iar cand ajung la interviuri ma apuca gandurile si grijile...ca daca nu e bine sa ma duc acum, ca ce face Vladimir, cu cine il las si tot asa si multe ?????

Viata e GREU!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Buhuhu. Inca o noapte teribila. Trezit la 12 cu plans disperat, de neconsolat, incercat sa suga in timp ce plangea rezultat 2 muscaturi de-am fugit injurand in alta camera si am lasat-o cu tac'so pana m-am calmat eu, vreo 10 minute. Preluat copilu' alb de plans si plimbat prin casa, calmat numai dupa...oferirea unui pix!(scriitoare se face). Apoi de la 12.30 pana la 2.30 s-a uitat la Tom si Jerry (noua ei pasiune, descoperita datorita lui tac'su) Cat ii lasam T&J era vesela, radea de numa, se uita la noi sa vada daca si noi ne distram asa bine (deeeesiguur!) cand incercam s-o lungim, incruntare, strambat nasul, proteste. Am inchis calcul la 2.30 cu mici proteste dar tot s-a mai trezit apoi scancind/ miorlaind (calmat repede). E clar ca ori ii mai iese ceva masea (desi la ea n-a iesit nimic cu "tzipurituri") ori o doare burta de la mancat asa putin si numa prostii (gen pizza). Habar n-am, sper sa nu se mai repete ca o iau razna Ma ingrijoreaza si ca tot se ineaca, la orizontala fiind; de ex doarme si o trezeste cate-o tuse brusca, parca s-ar fi inecat. Of si vai.
Novus, merci ca m-ai lamurit cu Sovata si tata, era un mare mister pentru mine, nu auzisem in veci vorba aia;)))

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
17 luni
Manole forever
Sovata

Mergi la inceput