Ghiocei de Martie-Aprilie***259***
Raspunsuri - Pagina 20
Bianca2503 spune:
Daca tot m-am ganditla Simplyana si chiar a aparut, acum mi-a venit in minte KEA.
Si am zis sa nu mai tin secret si sa strig aici.
ramona7575 spune:
Sper sa mearga computerul din pricina virusilor 

Fetelor, cele care ati avut prbl.cu putzica copilasilor da-ti si mie un PM cu nr.vostru de telf.sa va intreb cum ati procedat etc. Pleeeaseee !!!
Cred ca avem si noi prbl.. 

olishka spune:
Salutare!!!
Ne-am intors si noi de prin oras si m-am apucat sa fac de mancare la copilasi.
Sunt fara nici un chef, m-a enervat al meu barbatel zilele astea cum nu m-a mai enervat demult. Nu a facut nimic concret, doar chestii mici care ma scot din sarite si simt cum se umple paharul
Si am mai avut si o revelatie: cut te porti mai urat si esti mai imbufnata si cu figuri
cu barbata-tu, cu atat se poarta el mai frumos cu tine si incearca sa-ti faca pe plac si toate poftele. Insa cu cat esti mai buna, cu atat te baga in seama mai putin
Nu stiu altii cum sunt, dar al meu cam asa este si sper ca este doar o perioada caci mie nu-mi place sa fiu rea 
Olga, mamica lui David iepurasul 

alina.n spune:
Hallo,
noi azi facem un an si jumate asa ca va servim cu bunatati 
Dati-mi si mie idei ce faceti voi pe zilile astea urate cand nu poti scoate picii pe afara.
Pup gashca.
21+
ramona7575 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina.n Hallo, noi azi facem un an si jumate asa ca va servim cu bunatati ![]() Dati-mi si mie idei ce faceti voi pe zilile astea urate cand nu poti scoate picii pe afara. Pup gashca. ![]() 21+ |
Ne urcam in masina si via Mall
olishka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina.n Hallo, noi azi facem un an si jumate asa ca va servim cu bunatati ![]() Dati-mi si mie idei ce faceti voi pe zilile astea urate cand nu poti scoate picii pe afara. Pup gashca. ![]() 21+ |
LA MULTI ANI!!! Sa cresteti mari si sa fiti sanatosi!!!

aditapop spune:
Hello, fete!
Intreba cineva pe-aici (Mihaelacg, daca nu ma insel) ce site-uri de hainute mai stim. Va recomand unul super, cu haine din Irlanda, am comandat de la ei de 2 ori, sunt excelente hainele, iar raportul pret/calitate bate tot
magazinprichindel punct com
cine se uita, poate imi spune parerea, mie cel putin mi se pare super fain. Le-am scris acum sa mai adauge niste hainute de iarna, sper sa o faca destul de curand.
Multa sanatate ghioceilor virusati, mai ales Ilincai de Pisigri-sper sa scapati de branula aia chinuitoare
Alina.n MULTI ANI CU SANATATE si toate bucuriile din lume sa le traiesti alaturi de familie!
Noi suntem bine, Razvan a fost iarasi in week-end detasat la tara, din pacate si lui ii curge nasul si stranuta, sper sa fie numai atat....
P.S. Ramona, noi cu putza am rezolvat relativ usor, adica a tras dr. de 2 ori si gata! Razvan avea cam 1 an pe-atunci, din cate imi amintesc eu...
POZE NAZDRAVAN
olishka spune:
Alina eu am mare noroc cu Chitibus caci se joaca foarte frumos impreuna. Mai mergem in timpul saptamanii la Ikea la locul de joaca sau intr-un Mall, caciau si acolo multe locuri de joaca. Mai am prietene cu bebelusi si ne mai facem vizite, astfel mai schimba picii peisajul. Acum insa am tot stat in casa caci au fost raciti copiii de la munte.

novus spune:
Hello !!!
La Deva e o vreme supeeeerba asa ca va invit pe la noi si promit ca nu se plictisesc picii
!! Noi am stat azi afara vreo 3 ore, nici atunci nu intram in casa daca nu venea mos Ene pe la gene
Olishka, cred ca majoritatea barbatilor se incadreaza in tiparul asta, cred ca si din faptul ca daca noi parem ok si multumite la suprafata chiar daca mocnim pe interior ei nu se prea prind ca au gresit cu ceva
, serios, eu am experimentat asta cu Pisi al meu, ma enerva cu diverse chestii marunte uneori, eu stateam si ma consumam si el habar nu avea ce am eu
, asa ca mai nou i le spun direct la momentul cand se intampla, accentuand faptul ca percepem diferit lucrurile/situatiile si trebuie sa inteleaga ca pe mine chiar m-a deranjat faptul respectiv![]()
Alina,
sa cresteti mari si sanatoase !!
Ilinca, prajiturile aduse de tine au fost pe gustul meu , in special cele rotunde 
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Alina, noi daca e urat afara mergem la Real (nu de alta dar mall-ul e cam gol
) unde Alexandra alearga si isi consuma energia, intram si la Takko unde ii place ei sa se joace ascunsea printre haine si o astrag chestiile alea de securitate de la haine, le tot ia in mana si zice :ata nu, ata nu e super haioasa, deja e stiu vanzatoarele de acolo ca am venit la distractie ![]()
Si o a doua varianta :mergem in vizita sau chemam copii la noi 
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)