Ghiocei de Martie-Aprilie***259***
Raspunsuri - Pagina 12

Bianca2503 spune:
Bianca2503 spune:
 @ DYANA,
- cunosc o mamica ce a avut 17 interviui cu potentiale bone de la 3 agentii. Imi spunea ca unele din ele numai psihologic nu erau testate ca la ce le debita mintea si scoteau pe gua o lluai tu om mare la fuga. Asa ca nu te baza pe agentie. Incearca dar nu lua de bun ce scriu aia in fise.
- alta mamica a testat bona 2 saptamani inainte sa lase fetita cu ea. Apoi bona statea pe banca si croseta iar pe fetita o tinea langa ea. Stiu asta ca mi-e vecina (mamica) si ma intreba cum se poarta bona cu copilul afara.
- as zice sa mergi pe rwcomandari.
Iar in ceea ce priveste gradinita  e clar riscul legat e boli si altele de genul, insa un copil are clar mai mult de castigat dpdv intelecual/social/samd daca merge la gradi.

Ilinca_M. spune:
Ilinca_M. spune:
 Adormit Phiphi "regulamentar" la 14 . Nimic in stomacel in afara de lapte-vaca-de-mine, 2 biscuiti si un sfert de covrig (altceva nu-i bun!!
. Nimic in stomacel in afara de lapte-vaca-de-mine, 2 biscuiti si un sfert de covrig (altceva nu-i bun!! ). Cred ca-i iese tura 2 de masele, prea seamana situatia cu episoadele ante-incisivi, ante-masele, ante-canini...
). Cred ca-i iese tura 2 de masele, prea seamana situatia cu episoadele ante-incisivi, ante-masele, ante-canini...
Denisamada, Novus si alte iubitoare de soare+bere, musai sa facem o intalnire cu ingredientele astea . Hai  c-am prins si eu gustul intalnelilor
. Hai  c-am prins si eu gustul intalnelilor . Si Novus, chiar ca super te-ai descurcat si cu serviciu si cu copil...si cred ca maica-ta se ocupa super de Alexandra, la cate stie si ce vocabular are!
. Si Novus, chiar ca super te-ai descurcat si cu serviciu si cu copil...si cred ca maica-ta se ocupa super de Alexandra, la cate stie si ce vocabular are!
Azi in parc fetitza aia de care v-am tot zis ca mi se pare precoce iar m-a uimit: a vazut pe jos o castana si a zis clar:"castana!", Sophiei i-a zis pe nume, cu maica-sa vorbeste in propozitii...e din 24 ianuarie. Avansata, nu?
Pana la urma am gasit un ghiocel mai la nivelul lui Sophiphi ca limbaj: Luca de simplyana! Nici Sophiphi nu zice "mama" decat in caz de fortza majora
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
17 luni
Manole forever
Sovata

Ilinca_M. spune:
Ilinca_M. spune:
 Nikoleta, sigur o sa ai noroc la prima infatisare, ca e chiar de ziua mea!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
17 luni
Manole forever
Sovata

Nikoleta20 spune:
Nikoleta20 spune:
 ilinca  ,sigur voi avea...tu esti o persoana foarte pozitiva...si sigur imi vei purta noroc...
,sigur voi avea...tu esti o persoana foarte pozitiva...si sigur imi vei purta noroc...
pup motata de phiphi...

mihaelacg spune:
mihaelacg spune:
 ziua buna si de la mine.
am doborat inamica. a adormit in 10 min cu usu in brate.de 2 luni nu-si mai suge degetelul si de vreo luna adoarme fara tzzitzi. adica ii dau sa suga, dar inainte de somnic. cere ea "mama tzatza" dar tot ea isi raspunde"tzatza buba".
la capitolul vocabular stam cam asa: mama, tata, tati, nana, nani(depinde cum are ea chef) apa, ti(lapte) ghi(lapte cu gris) caca,pipi(dar nu facem la olita)baboo(bravo) beibi(asta o stie din ultima melodie a andreei balan)baie, bebe,oaia, ou, mei(mar) bi(biscuite) ba(banana), pa(para).numeste de obicei anumite lucruri pe care le vede si le stie cu primele doua litere. plus de-ale animalelor am-am, mau-mau, miti?(e pisica soacra`mii) ga (gasca) muuuuu, si-alte alea.
 am-am, mau-mau, miti?(e pisica soacra`mii) ga (gasca) muuuuu, si-alte alea.
legat de bona, eu as aalege una care de ex. are experienta cu copiii. adica una mai tinerica nu persoane in varsta.si eu sunt in aceiasi situatie si tare nu stiu cum sa fac.
eu tare mi-as fi dorit sa fi stat 3 ani acasa. dupa 3 anisori e alta treaba, te intelegi bine cu ei, nu mai este atat de greu indiferent cu cine si unde-i lasi.
IMI DATI SI MIE UN VOT? VA MULTUMESC

novus spune:
novus spune:
 Am revenit si noi de la plimbare (acum 2 ore ce-i drept) a fost super, a iesit soarele si chiar mi-a fost cald 
Denisamada, Ilinca lasa ca vine primavara curand si iesim la plimbare prin lume 
Denisamada cum mai stati cu raceala ? multa sanatate va dorim 
Pe mine azi m-a durut capul rau de tot dar stiu motivul macar, vizita lunara a mosului 
Cu serviciul la mine chiar s-a aranjat de minune, sincer daca stateam 2 ani acasa puteam ramane in continuare ca nu mai aveau nevoie de mine la cate modificari s-au produs si se vor mai produce ; cu mama da, am mare noroc,are o rabdare cu Alexandra de numa', bine si smechera asta mica o face din priviri, mai nou s-a invatat sa ne cheme sa ne pupe : mami, putzi  ma topesc cand o vad 
Dimineata mi-a dat una peste mana cu incaltatorul si i-am zis ca ma doare, a venit sa ma pupe ca sa-mi treaca ...
Nikoleta, succes in noua viata !! sa gasesti linistea si fericirea 
Edit: la compania noastra tocmai s-a facut sindicat,ca pana acum nu aveam, ghici pe cine au votat reprezentant zonal colegii mei  ? ati ghicit :it's me
 ? ati ghicit :it's me  ! stiu ei ce stiu
 ! stiu ei ce stiu
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra  (03.03.09) 

Monnvas spune:
Monnvas spune:
 Tufete, sa ne lamurim cu Vigantolul.
Pedi al meu zice asa: exista o legatura intre fontanela si Vigantol, dar e secundara. Administram Vigantol nu ca sa inchidem fontanela, ci pt a fi siguri de calitatea oaselor - anume de densitatea lor, daca am inteles bine. Se poate sa se inchida fontanela si oasele celelalte (maini, picioare) sa ramana insuficient alimentate cu vit. D3.
Si eu is reticenta la dat chestii "profilactic", fara analize, dar odata ce am ales sa am incredere in pediatrul asta merg pe mana lui.
CRISTIAN (7.03.2009) 
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

mihaelacg spune:
mihaelacg spune:
 Niko, tinem pumnii sa fie bine la proces.
Cami, ca te-ai gandit la noi. hai sa-ti zic ce am pe foc, poate te inspire pe ziua de azi cu un meniu.fac bors de pasare de tara cu taitei de casa si felul doi o varza scazuta la cuptor acrita cu bors si rasol afumat feliat. Musai cu mamaliguta si ardei iute.
ca te-ai gandit la noi. hai sa-ti zic ce am pe foc, poate te inspire pe ziua de azi cu un meniu.fac bors de pasare de tara cu taitei de casa si felul doi o varza scazuta la cuptor acrita cu bors si rasol afumat feliat. Musai cu mamaliguta si ardei iute.
Desert nu fac azi. O las pe maine cand voi face multe minieclere sa iau si laa bucuresti.
Mariei ii fac chiftelute la cuptor din piept de pui cu cascaval, ou, un catel de usturoi si putina verdeata.alaturi ii voi servi si un piure de legume.
Eu inca ii fac mariei mancare separate. E adevarat ca-mi iaa mult timp, insa ei caut sa-I dau ceva mai bun decat mancam noi. Mie mi-ar trebui o tava mare de chiftelute sa ma satur, asa ca noi papam varzica ca-I maia ieftina.
Bors ii voi  da ca e super bio. 

Monnvas spune:
Monnvas spune:
 Fetelor, azi mi-am luat si eu inima-n dinti si am iesit cu piciul la cumparaturi. V-am zis ca nu avem masina, asa ca am mers cu tramvaiul pana la Unirea, piciul mi-a aratat toate semafoarele, uuuu, omuletul rosu, aaaa, omuletul verde...

Apoi a mutat toate scaunelele de proba prin Unirea, ne-am intors cu o salopeta de iarna (fas si polar) - de-aia cu bretele, nu combinezon - si cu niste ghetuto-pantofi, am mai gasit salopeta de fash pentru ploaie (un pic cam mare), nedublata, prin Muncii, am halit covrigi la metrou (ne-Monti). Piticul s-a comportat exemplar, s-a hlizit cu tantile de la magazin, la metrou ii ziceam "pasu' mareee!" si el tzop pe peron... ne-am oprit inca o ora in parc si apoi scandal la mersul acasa, ca ochise o fata de 5 ani si voia sa se duca cu ea
 Apoi a mutat toate scaunelele de proba prin Unirea, ne-am intors cu o salopeta de iarna (fas si polar) - de-aia cu bretele, nu combinezon - si cu niste ghetuto-pantofi, am mai gasit salopeta de fash pentru ploaie (un pic cam mare), nedublata, prin Muncii, am halit covrigi la metrou (ne-Monti). Piticul s-a comportat exemplar, s-a hlizit cu tantile de la magazin, la metrou ii ziceam "pasu' mareee!" si el tzop pe peron... ne-am oprit inca o ora in parc si apoi scandal la mersul acasa, ca ochise o fata de 5 ani si voia sa se duca cu ea 

Oricum, ne-am blindat pt ploaie, de-acum, multumita si lui NOVUSICA  iesim afara indiferent de vreme.
 iesim afara indiferent de vreme.
CRISTIAN (7.03.2009) 
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

mihaelacg spune:
mihaelacg spune:
 am sa vb si eu cu med meu de fam ca eu una i-as mai da ceva d3 pe timpul iernii.
tu fete, maria a inceput de aseara sa tuseasca de cateva ori in somn. acum doarme si iar a tusit putin. dar cand e treaza vad ca nu are nimic. ce sa-i dau eu? ii mai dau cateva pufuri de tantum verde, dar de tuse nu am decat niste ketonal si eurespal(de anul trecut ca atunci a racit putin).
am in casa doua ridichi negre. intentionam sa le scobesc putin si sa pun miere in ele, insa cica e pb cu nitratii din radacinoase. is cancerigeni
nu stiu ce sa fac