Ghiocei de Martie-Aprilie***259***

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Bianca, exact intr-o situatie similara suntem si noi cu Mirunica. Ne interesam dejace sa facem din martie incolo...sa o dam la cresa sau sa o lasam cu vreo femeie. Asta pentru ca nici una din bunici nu sunt disponibile sa stea cu ea, ambele fiind active in capmul muncii.
Mare bucurie e sa ai cu cine sa lasi copilul...vorbesc de o persoana de incredere. Novus, esti o norocoasa!

POVESTEA MIRUNEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nikoleta20 spune:

hello,tufete...
mai intru si eu din cand in cand si recunosc ca nu am mai citit de multicel...din lipsa de timp...ma mir cum de am reusit sa rezist...caci tin minte k o buna perioada de timp nici nu postam nimic pana ce nu citeam TOT ...chiar daca imi lua si cateva ore...trebuia sa stiu tot...sa fiu la curent cu ceea ce se dicutta...ce e drept,am si invatat multe de la voi si vreau sa vaq multumesc pt asta...

mario si cu mine suntem bine...pe 25 oct am prima infatisare in procesul de divort...sper sa fie ok si cu ajutorul lui sa trecem cu bine peste acest episod...
am o stare de melancolie...o fii de vina situatia de fata...vremea de afara sau orice ar fii...dar vreau sa ma apuc de citit din urma de la prima odisee...de cand eram gravii...sa imi aduc aminte de acea perioada...caci tare frumoasa a fost....

va pup si sper sa revin curand...poate pana fac bebeii 18 ani reusesc sa ajung la zi cu cititul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Eu nu stiu altii cum sunt dar in ceea ce ma priveste p emine am o problema. Copilul meu nu vrea dulciuri sau alte chestii ci vrea sucuri. A facut ravagii la minibar. Ieri m-a pus sa ii deschis cutia de Fanta (pe aia de Cola am ascuns-o), azi mi-a dat sticla de Granini.

Nu stiu daca v-am povestit, dar Vladimirescul este "alcoolic". INtr-o zi veneam cu el de la piata (mergeam pe jos ca in varut avea ace si ghimpi) si m-am gandit eu sa traversez strada sa nu ne mai oprim la inca un loc de joaca pentru ca i se face foame si apoi incepe si chiraie ca nu e masa gata. Si traversam. Mergeam noi pe trotoar cand il vad ca se duce tinta spre o carciuma. Pe acel trotuar e o carciuma/birt. Se urca pe un scaun, se aseaza la masa si ma asteapta. In toata carciuma mai era un nene care bea 50 de cognac si o bere. deci va imaginati ce tip de carciuma era.

Pana nu am luat un cico si nu l-am terminat de baut (impreuna, mai mult eu) nu am reusit sa plecam de acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Anaan, medicul lui monnvas parca lansase ideea cu pana la 7 ani, la asta se referise Anca. Stiu ca si eu m-am minunat. Ca noua chiar nu cred ca ne-a dat cineva atata vigantol...hmmmm...de-aia m-o fi durand un omoplat la schimbarea vremii, si asta de la 18 ani?

Uf, am uitat sa raspund in postarea aia luuuunga de aseara: pana la 2 ani 2pic/zi, asa stiu ca ne-au zis astia la pedi (uite ca se prescurteaza si la Targoviste/Bucuresti ), pt prevenirea rahitismului. Pe urma nu-ti mai pui problema de rahitism, dar sigur ca daca are copilul ceva deficit se (poate) da vit D&/Ca, in special in lunile de iarna, cand expunerea la soare e redusa... Nu va spun de cand nu am mai vazut soarele, cu raceala asta...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Eu nu stiu altii cum sunt dar in ceea ce ma priveste p emine am o problema. Copilul meu nu vrea dulciuri sau alte chestii ci vrea sucuri. A facut ravagii la minibar. Ieri m-a pus sa ii deschis cutia de Fanta (pe aia de Cola am ascuns-o), azi mi-a dat sticla de Granini.

Nu stiu daca v-am povestit, dar Vladimirescul este "alcoolic". INtr-o zi veneam cu el de la piata (mergeam pe jos ca in varut avea ace si ghimpi) si m-am gandit eu sa traversez strada sa nu ne mai oprim la inca un loc de joaca pentru ca i se face foame si apoi incepe si chiraie ca nu e masa gata. Si traversam. Mergeam noi pe trotoar cand il vad ca se duce tinta spre o carciuma. Pe acel trotuar e o carciuma/birt. Se urca pe un scaun, se aseaza la masa si ma asteapta. In toata carciuma mai era un nene care bea 50 de cognac si o bere. deci va imaginati ce tip de carciuma era.

Pana nu am luat un cico si nu l-am terminat de baut (impreuna, mai mult eu) nu am reusit sa plecam de acolo.

POVESTEA MIRUNEI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simplyana_m
Am citit si cate ceva despre achizitiile verbale ale copiilor. Hahaha! Superfunny!!! Noi din-alea n-avem. Inafara de "bapa", care e apa de baut, nimic inteligibil sau statornic...o tine 2-3 zile cu cate o "vorba" gen: acam: m!, care initial am crezut ca inseamna sa mancam, dar a disparut din vocabular, ca toate celelalte "formatiuni". Mai zice "ush!" cand vede musca sau "shitz!" cand vede pisica (nu miau, nu pis, si nu in poze, ci doar live). In rest, nici mama (decat la maaaare ananghie).
Suntem tot pirpirei, desi fatzuca s-a schimbat, cand il vezi in poze, zici ca din septembrie merge la scoala, dar numai mimica e de vina, in realitate e tare maruntel (n-am idee cate kg).

Noi nu ne expunem vocabularul... ca le cam stiti, ca ne-am tot laudat cand am invatat ceva. Acum am trecut la studiul gramaticii, mai exact al articolului hotarat (enclitic, bineinteles ), astfel vekiul "tete" a devenit "tetea".

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.
Ha, a adus huzband o pizza si guess what: lui Sophiphi nu-i mai ies masele, ca pizza n-a refuzat-o!

Mda... si Adela se deda la pizza, kiar in vremurile de cura maxima, acum cred ca o papa pe toata, nu fac!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

bianca dar de ce o tanti pe care nu a vazut-o niciodata?? gaseste bona si stai cu amandoi 2-3 saptamani sa o inveti de toate si sa se obisnuiasca si ranjila mic cu ea; eu asa o sa fac, o sa convietuim o luna cu bona inainte sa-i dau puiul pe mana; sa o invat tot, si sa fie "calita" pana plec eu la servici, deja sa aiba muschi la maini si spinare, sa fiu eu sigura ca mi-l corconeste cum trebuie; si asa o si "dezvat" de serialele si alte "nore pentru mama" la care se uita inainte
eu deja o sa incep sa "dau strigarea" de bona.... doar ca nu stiu in ce directie; parca-parca m-as orienta si la agentii, ca tare bine suna o bona cu pregatire psiho pt copil si cu niscaiva cursuri de prim ajutor la bord; nu mai zic de cele cu certificat de bona; adica stiu ca e doar un curs..... dar decat deloc, poate le-a intrat ceva pe o ureche si s-a fixat o ramasita inainte sa iasa pe cealalata.
eu la gradi clar nu-l dau; numai cand aud de la voi de bolile horror care nu se mai termina, si carcalaci combinati si retransmisi.... no way!!!!!! pentru ca stiu clar ca intelegere la servici nu as avea deloc sa stau cu el de cate ori e bolnav.... si plus ca mie-mi place ca e un copil chiar sanatos, care trece foarte usor peste boli (si acum a scapat intr-o zi de febra, cu imunostimulatoare si atat); ce patim la masele nu se pune, ca aia nu e boala;
si mai stiu ce am crescut, un copil extrem de calm si o jucarie pur si simplu; este energic foc, alergam toata ziua, ne lateste pe amandoi, dar in acelasi timp super cuminte si ascultator; n-a stricat absolut nimic in casa, nu scoate nimic din dulapuri/sertare.... asa ca eu zic ca bona n-ar trebui sa aiba mari probleme cu el; doar ca e greu sa gasesti o femeie "nescolita in babysitting" care chiar sa inteleaga ca nu vreau menaj.... ci doar bona, sa-l pazeasca nonstop la propriu si sa stea dupa fundul lui; efectiv vreau doar sa se joace cu el si sa-i dea mancare; atat!!!!!!!!!! nu vreau sa-l faca poet si sa citeasca la 3 ani!!!! nu vreau sa faca matematica si stiinte politice avansate!!!! vreau sa se dezvolte prin joc, prin cantecele amuzante si desenat pe pereti!!!!
si nu aveti idee cat e de greu sa gasesti o asemenea femeie

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA in septembrie

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus
SYMPLIANA, bine ai revenit !!!
Ce fain ai povestit de pe la ''voi'', cred ca o sa organizez o intalneala si acolo, ce zici ? mie imi place caldura , si berea normal

Vorbiti de mine?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anaan
Mada, da-le si fetelor linkul de la pozele tale, ca tare le-ar fi vazut si ele

Nu am terminat inca de urcat pozele, de-aia nu m-am prezentat cu linkul... E tare greu de pe eee si m-am lasat pagubasa, tre sa caut alta varianta.

Mergi la inceput