Ghiocei de Martie-Aprilie***259***

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Bianca, si io eram hotarata sa stau pana-n 25 aprilie, dar de cand s-a ivit situatia asta de voi fi nevoita sa ies din CIC (pentru a primi bursa) ma simt si eu surescitata si plina de emotie si nerabdare in a-mi relua serviciul. Nu ca m-as plictisi vreo clipa cu Phiphi, dar parca abia astept si sa reiau lucrul cu elevii mei dragi, sa enervez ceva lume prin cancelarie, sa barfesc si sa ma distrez cu alti colegi...sa merg si la cursuri blabla. Bine, eu sunt fericita ca munca mea e de asa natura incat nu voi lipsi mult de langa Phiphi, probabil voi avea cate-o zi cu 3-4 ore, alta cu 5-6...dar mai mult nu.

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
17 luni
Manole forever
Sovata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Buna dimineata, fete cucuiete!

Novus, buna cafeaua de la tine!

Azi l-am lasat pe Andrei sa doarma pana acum - mai nou il trezesc la opt - ca n-aveam nici eu chef de trezit, asa ca parca vad ca iar doarme de amiaza pe la cinci, insa sunt zen about it, ca doar e week-end!

Bianca, si pe mine ma incearca tot mai des sentimentele de care vorbesti, si asta in contextul in care eu lucrez, practic, trei ore pe zi, cred ca sa mai stau un an acasa as lua-o razna. Probabil ca imi va iesi pe nas serviciul cand l-oi incepe, dar acum ma simt cam frustrata din punctul asta de vedere.

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Ilinca, si Gulia a avut cateva nopti de genul asta, insa nici in zi de azi n-as putea sa explic exact de la ce i se tragea . Rabdare multa!
Deci si pe tine te-a apucat dorul de scoala...cred ca suntem doua nebune, ca in rest, in invatamant, tare se mai poarta prelungitul cic-ului cu un an. Nu stiu, eu personal n-as putea sa-l fac pe Andrei bolnav cu acte ( fara a fi in realitate bolnav ), ca sa stau acasa, dar recunosc ca sunt situatii si situatii (nimeni cu care sa fie lasat copilul etc.) asa ca nu judec, doar constat. Cand o sa incepi serviciul?

Bianca, de ce sa nu citeasca Pisik postarea ta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Aici e o vreme supeeerba, acu' jumate de ora erau 0 grade , mai stau pana la 11 si ies la cafea cu Alexandra

Ilinca, naspa noapte ati avut , o fi ceva dinti la orizont!!

Bianca si alte fete care aveti ganduri din astea, eu ce pot sa zic cu mana pe inima ca desi vin obosita la 14 taman pe cand Alexandra se trezeste si e fresh, imi convine de minune faptul ca merg 6 ore la job

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Tot referitor la intorsul la munca, cred ca eu sunt super relaxata si datorita faptului ca sta mama mea cu Alexandra si e ca si cand as fi eu cu ea , clar conteaza mult si acest aspect
Una peste alta la mine s-au aranjat lucrurile de minune, mama s-a pensionat exact cand promisesem eu ca ma intorc, am reusit sa nu intrerup alaptatul chiar daca am inceput lucrul la 6 luni, asta si fiindca Deva e un oras mic si mama venea in plimbare pana la mine la lucru, sunt singura in birou si nu era o problema sa o alaptez acolo pana a fost cazul, am un program lejer si flexibil

Mergi la inceput

Anaan, tocmai a ajuns omu' de la curier, mersi mult !! Alexandra personal l-a receptionat si verificat

Mergi la inceput

Noi iesim afara !! cica sunt 2 grade ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Mi-au inghetat picioarele!Am crezut ca se mai incalzeste astazi si nu m-am orientat la o incaltaminte mai adecvata...si nu mai vine ora doua sa pot pleca acasa...

POVESTEA MIRUNEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Bianca, de ce sa nu citeasca Pisik postarea ta?

Pen'ca domeniul in care lucreaza PISIK este vizat direct de acest eveniment. Si jobul ei este asemanator cu ce fac eu si nu vreau sa o supar sa ii aduc aminte de job.

PISIK, iertare! Te-am inteles perfect atunci cand vorbeai de dorul de jobul tau si sper sa nu iti trezesc sentimente care sa te cufunde in butoiu' ala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

NOVUS, chiar ca la tine s-au aranjat toate.

Problema mea e mama, ca sa zic asa. Si nu ca as avea ceva cu ea, dar mama are 50 de ani asa ca faza cu pensionarea pica. Nu am cum sa ii cer sa renunte la job sa stea cu Vladimir. In plus, ea lucreaza intr-o banca, adica de la 9 la 18.

daca putea mama sa stea cu Vladimir eram si eu linistita ca oriunde as fi si orice as face Vladimir e happy si bine ingrijit.

De soacra nu se pune problema pentru ca nu e nici Robert de acord sa il lasam pe Vladimir pe mana ei.

Asa ca imi raman 2 variante: bona si gradi.

Si sincer, cred ca Vladimir s-ar adapta mai repede la gradi, printre copii, decat sa stea toata ziua cu o tanti noua pe care nu a mai vazut-o pana atunci.

Mergi la inceput