La Dovlecelu' Vesel (7)
Raspunsuri - Pagina 24
![](images/user_woman.png)
liliac1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monique02 Am si eu o intrebare la ora asta, sa nu va distrati va rog. Ati vazut pe undeva de vanzare abtibilduri de pus pe unghii? Monica, mamica de Teodora (04.09.06) si de surioara Andreea (20.08.09) |
Eu am o butica aici la colt care are de-astea. Dar nu cred ca te ajuta raspunsul meu.
Voiam de fapt sa-ti zic ca se gasesc si la de-astea cu chinezarii. Unele sunt chiar faine de tot.
Liliana,
![](comoara.gif)
![](baietel.gif)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
raluk16 spune:
citat din mesajul lui monique02 Eu, eu, eu am oo ecologice. Cristina ti le donez daca imi dai o felie din tort. ![]() Monica, mamica de Teodora (04.09.06) si de surioara Andreea (20.08.09) |
![](radtare.gif)
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
raluk16 spune:
citat din mesajul lui MangaGirl doamnelor, nu va e somn. asa nu vreau sa fiu prima care pleaca....hai, spuneti-mi ca va e somn. ![]() ![]() MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski ![]() www.bebestepz.blogspot.com Micul nostru Foc a venit pe lume |
tu ar trebui sa functionezi inca cu ora de acasa...
Mai, daca raspund in contra timp, socotiti si voi ca e o ora de cand doarme junioru...
hepilica spune:
noapte buna dragelor.
va anunt ca eu nu donez niciun ou din oole mele, chiar de-ar fi vorba de tortul torturilor sau ispita ispitelor. le tin acolo la cuibarel numai pentru mine.
fug sa ma cuibaresc .
---
mami de minunata si cuminte
(22.09.2009)
Multumesc lui DD.
liliac1 spune:
Ralukule are sens s-ti mai zic ce crd eu despre tine?? Ca tu nu existi de fapt, ca asa perosana plina de marinimie si bunavointa eu n-am vazut in viata mea in carne si oase.
Sar'mana pt informatii. Le savurez...dar daca nu s-au lipit chestiile astea cand era flacau mic, acum nici atat. Eu doar va admir pe voi
(vreau sa observi ca am scos floarea speciala)
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) &
Radu-Mihai (21.10.2009)
D'ale Andrei
Vremuri
raluk16 spune:
citat din mesajul lui monique02 Am si eu o intrebare la ora asta, sa nu va distrati va rog. Ati vazut pe undeva de vanzare abtibilduri de pus pe unghii? Monica, mamica de Teodora (04.09.06) si de surioara Andreea (20.08.09) |
Nu
![](icon_smile_big.gif)
Voiam de fapt sa te citez ca sa iti multumesc de pontul cu c&a si ca ai si cautat poze cu exemplificarile frumoase
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
happy_uka spune:
eight
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for
Nihil Sine Deo
liliac1 spune:
Sa stiti ca eu stiu sa scriu si tastatura mea e perfect functionala...dar mi-au inghetat mainile asa ca mananc litere la greu. Schiuzmi!
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) &
Radu-Mihai (21.10.2009)
D'ale Andrei
Vremuri
raluk16 spune:
citat din mesajul lui Fragutza Raluk, si slingul ala cu inele e usor de folosit, dupa ce te obisnuiesti cu el ![]() Si eu tot doo mi-am luat, am fost la Diana sa le probez. Pentru puiul tau |
avantajul capitalei... ai sling.ro, ai KFC
![](icon_smile_big.gif)
Sa le folositi sanatoase! Abia astept sa-mi ajunga...
happy_uka spune:
citat din mesajul lui hepilica noapte buna dragelor. va anunt ca eu nu donez niciun ou din oole mele, chiar de-ar fi vorba de tortul torturilor sau ispita ispitelor. le tin acolo la cuibarel numai pentru mine. fug sa ma cuibaresc ![]() --- mami de ![]() ![]() Multumesc lui DD. |
![](floare.gif)
_
![](auto2.gif)
![](smiley_shopping.gif)