Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (84)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

neata

irina ce de bunatati ne dai tu acolo ...multumim !

ioana asa este la elias nu te primeste daca nasti prematur ..inca este aceasta regula si nu inteleg de ce naiba nu fac ceva in privinta asta ..ori nu au bani sa investeasca ceea ce ma indoiesc , ori cred ca e vb de o alta responsabilitate destul de mare pt care na tb si un personal mai pregatit , sper sa nu gresesc ..

adriana ma bucur ca ti-au placut

patricia ma bucur ca lucrurile incep sa mearga catre finalizare , stiu ce inseamna si noi mai avem curtea si ici colo una alta si simt ca imi stau in cap ....

noi luam micul dejun.....aseara am facut un tort de biscuiti..sunteti invitatele mele ....savurez acum o bucata

bb ne-a facut o demonstratie dimineata la 6 ...facea tumbe serioase spre uimirea lui tasu
pupiceii

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

nu mi se pare chiar asa greu...bine.cand ne punem p treaba, parca vad k nu va mai parea asa usor

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 27+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

mda dau semne ca nu m-am trezit ... rectific in loc de patricia ...este raluca ....dau o ciocolata

aditza26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Ralu tocmai asta e problema, materialul... ca in rest, nu e nimci de facut, e doar o fasie; ins aconteaza mayerialul s afie asa si pe dincolo, sa respire, sa nu se incinga, din tot ce am cittit eu pe forumuri, aia era chichitza, sa gasesti materialul. Si eu vreau sigur unul! Dar sunt cam scumpe 2 mil si ceva!?!??!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Bebelu teoretic poti, desigur. Eu asa am facut cu primul meu wrap ca acum 5 ani aproape cand mi-a trebui mie, nu se "inventasera" in Romania si era peste 100$ sa comand de afara.
A iesit foarte bine, am facut si pentru toate prietenele, apoi am si vandut vreo cateva zeci de wrapuri facute de mine. Sigur, dupa aceea nu am mai avut timp de asta, oricum nu era cine stie ce afacere si intre timp au aparut fetele care fac din asta afacerea lor si chiar se ocupa.
Deci, cum spuneam, teoretic poti. Practic trebuie sa te informezi foarte bine ce vrei si ce iti trebuie pentru ca sunt multe feluri de materiale. Wrapurile originale (neelastice) se fac din tesatura oblica, ce este cica cea mai sigura la purtat. Cele putin elastice de regula din tricot de bumbac dar e bine sa nu fie prea elastic. Trebuie sa iti faci si un calcul cat te costa materialul in magazin plus surfilarea lui si cat te-ar costa un wrap nou cu certificare, ca sa nu cumva sa iesi in pierdere in caz ca il faci tu. Sunt totusi 5 m de tesatura.
In niciun caz nu trebuie sa aiba un metru latime, e mult prea mult. Cam 50-60 cm e suficient daca e si elastic pe latime, adica din 5m de material lat normal de 150, faci trei sau macar doua wrapuri la fel.

Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si www.youtube.com/watch?v=jioYwuky3tk" target="_blank"> Gruia (DPN ian.2011).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich
Dar sunt cam scumpe 2 mil si ceva!?!??!

Unde vedeti voi 2 mil si ceva, ca eu vad 150 RON cu transport cu tot.

Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si www.youtube.com/watch?v=jioYwuky3tk" target="_blank"> Gruia (DPN ian.2011).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Citat:
citat din mesajul lui inaioana

Citat:
citat din mesajul lui Lorich
Dar sunt cam scumpe 2 mil si ceva!?!??!

Unde vedeti voi 2 mil si ceva, ca eu vad 150 RON cu transport cu tot.

a pus cineva un link ieri.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

mersi mult Ina , ma pun p cercetat situatia si poate il fac eu
dc era ceva mai complicat, intelegeam sa coste asa mult, dar pt o bucata de material, mi se pare enorm. asa dc il facem noi, sigur iesim mai ieftin.

Adi vreau si eu o portie de tortulet.

ziceam k fac si eu azi. dar cine se duce p vremea asta sa cumpere ce e nevoie???
cumnata-mea abia se va duce cu catelu afara..dar sa ii mai zic k eu vreau tort si am nevoie de aia si cealalta

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 27+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

ralu iti dau , iti dau

aditza26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

neata fetelor!!

am sosit cu vesti de la eco! va spun asa, repede, ce am retinut, si dupa aia fug sa citesc din urma si sa va pun o poza de zici ca e trucata

deci e tot baietel, cu scrot, pootzica, tot arsenalul, DPN-ul iar s-a dat mai inainte (stiu ca nu e definitiv, dar zic si eu) de la 24 -> la 19 acum -> la 15 februarie...

are 420 grame, s-a agitat incontinuu ( si eu care nu-l simteam ), si-a tinut mai tot timpul manutele in fata capului, ca la box, dar a lasat-o sa vada tot-tot, nas, tibia, degetelele de la picioare, tot

a durat 50 de minute, dar mi s-a parut ca zboara timpul, mai ales ca ecografista era foarte blanda si ne explica absolut tot ce masoara si ce face...
urmatoarea e abia la 32 de saptamani
cred ca nu ma va rabda inima si o sa mai merg la una optionala, asa.

a, si avea cordonul in jurul gatului, esarfa, dar am inteles ca are tot timpul sa se desfasoare invers...

sa vedem.

va pupacesc pe toate si ma duc sa va citesc din urma

o zi frumoasa sa avem!

sanziana mami de flavia - 4 si cu felix de 20+

www.casuta-lui-ziki.blogspot.com/" target="_blank">

bebe

Mergi la inceput