Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (84)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyleeks

apropo de carucioare...va-ti gandit la varianta sh? sora mea a luat unu de pe un site de licitatii super calumea si rezistent la 150lei acum 1 an

Eu am si caruturi si patut deja, dar ma tenta sa iau un Stokse Xplory evident SH (ca nou e 1000Euro) asa, de fitza ca mor dupa ele. Desigur ca ar fi tichie de margaritar asa ca cel mia probabil nu o sa arunc banii pe asa ceva, nici 3-400 E cat e SH.
Daca as fi la primul copil, asta as lua.
In orice caz, cel mai bun sfat pe care il puteti primi este sa fie usoooor si manevrabil. Restul de imbunatatiri chiar nu conteaza. Noi suntem foarte multumiti de www.happybaby.ro/Grillo.htm" target="_blank">Brevi Grillo si avem si de vara pentru bebe mare tot de la Brevi dar modelul B Fly.

Adriana, cosuletul il puneam pe unde se nimerea sa imi fie la indemana, de regula pe canapea, in patul ei cu totul si chiar pe jos.

Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si www.youtube.com/watch?v=jioYwuky3tk" target="_blank"> Gruia (DPN ian.2011).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Ina dar tu unde locuiesti, in Bucuresti?

Asta e avantajul cosului ca il cari cu tine peste tot, si il pui oriunde

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 26 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

baby ..f misto carutul

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza26+

Mergi la inceput

Acuma stam in Ploiesti, dar la anul din primvara-vara ne mutam la loc in Bucuresti.
Oricum suntem la Bucuresti toata ziua, sotul meu lucreaza in Bucuresti, 99% dintre prietenii nostri sunt acolo asa ca...nici nu stiu ce sa raspund la intrebarea asta.

Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si www.youtube.com/watch?v=jioYwuky3tk" target="_blank"> Gruia (DPN ian.2011).

Mergi la inceput

A, inca ceva, ca am observat acuma: pe Brevi Grillo scrie ca e recomandat de la 6 luni, dar e o prostie, merge de la inceput, noi l-am folosit cu succes la amandoi copii de la nastere. Zic ei asa pentru ca nu are landou, dar nici nu aveti realmente nevoie de landou. My two cents.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

ca veni vb de carucioare..
asta care l-am primit eu, se lasa pe spate...dar nu perfect k landou..e un pic inclinat. sa zic la 15grade..are ceva? sau pt nou nascut trebuie neaparat sa fie perfect drept??

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 27+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

ca veni vb de carucioare..
asta care l-am primit eu, se lasa pe spate...dar nu perfect k landou..e un pic inclinat. sa zic la 15grade..are ceva? sau pt nou nascut trebuie neaparat sa fie perfect drept??

Nu are absolut nimic, tocmai asta spuneam si eu. E foarte ok.
Eu cred ca e chiar mai bine, ca se recomanda si patutul sa fie un strop inclinat, in caz de varsaturi sa nu le inhaleze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

mersi mult Ina..
tipa care mi l-a dat a zis k se poate folosi de la inceput..dar eu aveam in cap k trebuie sa se lase perfect jos.
si chiar ma necajisem k trebuie sa iau altu doar pt cateva luni, care sa aiba si landou

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 27+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Hello burtici
EU azi apar cu intarziere, ca am avut un pic de umblat cu actele pt cununia civila. m-am cam saturat de birocratia asta.

Roxx talpa la un bebe nou nascut e cam cat degetul aratator.
EU modelele incerc sa le descifrez pe cele de pe garnstudio.com(singura problema e ca sunt in engleza si uneori imi mai prind urechile. Uite maine am in plan sa ma apuc de o pereche botosi si am sa fac si poze ca sa intelegi mai bine.Poti sa ma intrebi oricand orice. Daca stiu iti raspund.
Ziki felicitari pt vestile bune de la eco.
Ralu ia un dicarbocalm/rennie pt arsuri si iti trece. Eu tot timpul am arsuri daca beau sucuri(acidulate sau neacidulate), asa ca m-am dat pe apa carbogazoasa(aia plata imi da dureri de stomac) E aiurea de tot cua arsurile uneori simti ca iti ai foc gatul nu alta.

Ce harnicute ati fost azi. Acu ce am terminat si eu de citit.
va pupacesc si o zi cat mai frumoasa in continuare.

Laura

26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Mi-a venit sa rad cand am intrat despre ce se vb exact de crucioare. Inaioana eu mi-am dorit Stokke dinainte sa raman insarcionata si azi mi-am facut comanda ca dureaza 30 de zile. Mi-am luat varianta mov, ca am zis eu ca astept Baby Expo sa mai vad variante de carucioare, dar tot la asta imi statea gandul si daca tot eram in zona pt petrecerea Dianei, am mers pe Decebal si hotarata mi-am facut comanda.

La patut inca mai prospectez piata....nu m-am hotarat daca sa fie pliant sau din lemn.

27+ cu bb si Paula-Diana (20.10.2004)

Mergi la inceput