Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (84)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Citat:
citat din mesajul lui danina

Mi-a venit sa rad cand am intrat despre ce se vb exact de crucioare. Inaioana eu mi-am dorit Stokke dinainte sa raman insarcionata si azi mi-am facut comanda ca dureaza 30 de zile.

Felicitari!Sa-l purtati sanatosi.
Da, dom'le, eu te inteleg perfect. It's a fashion statement!

Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si www.youtube.com/watch?v=jioYwuky3tk" target="_blank"> Gruia (DPN ian.2011).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Danina sa-l folositi cu placere...arata super bine
si mie mi-a atras atentia.dar cand am vazut pretu, mi-a cam disparut zambetu de pe buze

Laura la ce sector faceti cununia?

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 27+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Am fost si eu ieri la eco, au fost 3 doctori, un profesor si 2 rezidenti. Bebele e bine sanatos, are toate organele, manutele si degetutele la locul lor. A fost fain ca faceau curs pe mine, a durat o ora, intai ii punea pe studenti, apoi le arata profesorul cum se face si cum se masoara, au luat toate organele si le-au puricat, ii intreba de toate malformatiile posibile si imposibile. N-au gasit nimic, desi nu prea intelegeam termenii lor, am dedus eu ca e totul bine. Oricum mi-au zis la sfarsit si pe intelesul meu ca totul e perfect.
Am pierdut speranta ca bebe2 e bebe cumintel, cred ca Patrick e ala cuminte, bebele asta nu a stat o secunda locului, in primul rand l-am gasit facand yoga, cu picioarele deasupra capului. A zis doctorul sa-l inscriu deja la Ciruque du Soleil. L-au urmarit vreun sfert de ora sa ii prinda fata si nu au reusit, asa ca nu stiu cu cine seamana. Numai tumbe si giumbuslucuri prin burta mea, nu stiu cum de nu-l simt deloc.
Eu sunt cu probleme, ca intotdeauna, am placenta foarte jos inserata. Normal se fac numai 2 eco aici, la 12 saptamani si la 20, pe mine m-au mai chemat la 28, sa vada daca imi puns diagnostic de placenta praevia. Daca nu se ridica pana la 28 nu-i bun deloc. Mi-au zis sa fiu atenta, take it easy, sa merg de urgenta la spital daca am sangerari, insa sa nu ma sperii ca sunt frecvente in cazul placentei jos inserate.
Colul este cam scurt, numai 2.9 cm, abia l-au putut masura pentru ca aveam contractii continuu, nici nu e de mirare ca am contractii cu asa un bebe miscaret.
Deci… no more soccer playing for me.Ca ma certau fetele de la Odiseea lui Patrick, le spusesem ca luni am jucat fotbal, m-am dat pe tobogan si in leagan si-am alergat tot parcul. De-acuma ma gandesc de doua ori inainte de a face orice efort.

Fetelor care aveati placenta jos inserata ce-ati mai facut, s-a mai ridicat?

ZIKI - felicitari pentru vestile bune, si al meu are 415 g si nu sta locului o clipa si tot asa, nu-l simt deloc.

A, si a ramas tot baiat, 100% de data asta. I-am vazut si eu minunatie de bijuterii!

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si 21+ cu posibil
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Doloress felicitari!!!
hai stai linistita k se va ridica si placenta
Simo avea probl cu placenta, si s-a ridicat dar nu mai stiu la cate sapt.
oricum dupa morfo de trim 2 parca.
asa k nu e tarziu

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 27+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Doloress, cum i-ai convins sa-ti masoare colul? La eco? ca mie incuiatii astia mi-au zis ca nu-l pot masura decat la control cu sonda si nu se recomanda asta in sarcina . Cica se masoara numai daca ai mai avut probleme la o sarcina anterioara. Evident ca i-am intrebat ce drac fac daca sunt la prima sarcina, cum stiu daca am o problema? N-am primit decat un "daca sunt probleme vedem noi".
Acelasi lucru mi-au zis si cu analizele si cand mi-a facut endocrinologul hemoglobina, a iesit foarte naspa. Gineco s-a uitat ca vita in calendar si a zis "ia, uite ce mica e! si te simti bine???". II zisesem inainte ca sunt super obosita si boul mi-a raspuns ca "asa e in sarcina". Pai atunci ce naiba era sa fac???
Probabil ca se asteapta sa cazi pe strada si dupa aia iti fac astia niste analize. Bai, ce draci am...
In fine, mai vroiam sa zic ca in Olanda bebelusii nu au voie sa stea mai mult de 2 ore in scoica sau carutz care nu are fundul plat, daca intelegeti ce vreau sa zic. Cica e foarte rau pt. spate, nu ai voie sa-l culci in chestii care nu sunt perfect drepte. D-aia carutzul fara landou nu e recomandat pt. bebeii mici. Poti sa-l folosesti, numai sa nu stea acolo ore intregi. Cand ne-am luat scoica, ne-a zis si nenea ala de la magazin ca n-avem voie sa culcam bebeul in scoica (tot asa, sa nu-ti vina ideea s-o folosesti pe post de pat).

21 sapt

Mergi la inceput

Anka nu poti sa schimbi medicu??
normal k se poate masura colu. nu cu atata precizie cum e la eco cu sonda..dar e pe aproape. macar ai idee ce si cum. k nu e dif ff mare intre ele.dar se poate masura si cu eco p burtica.

incearca sa te linistesti k ii faci rau lui bb.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Dolores, se pare ca avem aceleasi probleme: placenta jos inserata, col scurt si contractii. Mie nu mi s-a ridicat de loc placenta de la eco de 12 sapt, atingand colul. Daca nu la tine nu il atinge, ai sanse mai mari sa se ridice. Oricum, pentru tot cumulul asta de factori de risc eu trebuie sa stau acasa, cat mai mult in pat si cu tratament cu antispastice si progesteron (Duphaston). Tie ti-au prescris ceva? Riscul de a sangera din cauza placentei praevia este mai mare daca sunt si contractii. Eu te sfatuiesc sa stai cuminte-cuminte si cu Dumnezeu inainte, ca nu e de glumit! Acelasi lucru am avut eu si la prima sarcina si nu am reusit sa o duc la sfarsit (s-a incheiat la 28 sapt). Nu vreau sa te sperii, doar sa te pun in garda. Dumnezeu sa ne ajute!

23+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

dolores....ma bucur ca bb este bine , in leg cu prb ta nu cunosc ...dar zic ca se va ridica si totul va fi bine , sa ai grija de tine

anka...sa inteleg ca nu esti in romania ?!tu iei vitamine ceva? cumnata mea este si ea gravida si este in spania a facut analize si i.-au iesit bine , ma rog se lupa cu o candida dar dr nu vrea sa ii dea nimik in afara de acid folic , fara vitamine fara nimik ...si are o amica gravida in 8 luni si la fel nu ia nimik , iar prima ecografie o face la 3 luni , are prg luna asta pe 20 deci ea pana acum nu stie cum merge sarcina , ce are in burtica ce nu are ...mi se pare aiurea total....... nu cred ca as fi rezistat psihic in locul ei

in leg cu carutul ...asa stiam si eu ....tb sa fie plat pt a asigura coloana bb ...acum na fiecare cum considera
noi momentan nu cumparam carut.....o sa cumparam probabil in primavara

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Anka pai nu le-am zis nimic, ei au facut singuri. Profesorul chiar cu asta a inceput. Le-a zis, deci primul lucru, masurati colul si va uitati la placenta, aveti 5 minute si a iesit, a mers in alta camera, la alti rezidenti, avea mai multi de supravegheat. Studentul, masoara el acolo 4.5 cm! Eu muream de bucurie. Vine profesorul dupa 5 minute si verifica, cica nu, nu e bine. Ai masurat si contractia. Si incepe o explicatie super complicata cum faci diferenta intre col si contractie, in timp ce uterul se contracta. Si zice, cica nu e de 4.5 cm,l-ai supra-evoluat, e de 2.9 cm. M-am desumflat de tot...

Cred ca am avut noroc ca era efectiv ca un curs. Am facut multe eco la sarcina trecuta, nici una n-a fost asa de complexa si cu mai multe explicatii. E un spital universitar, e plin de studenti si rezidenti. Si de nascut am nascut cu 2 rezidenti si doctorul meu.

Mai naspa a fost in sarcina trecuta, tot la spital, cand eram urmarita pentru diabet, ca mi-a facut control pe masa cu o gasca de rezidenti (cred ca erau vreo 5 care se holbau la doamna pasa a mea) Si erau si tineri si frumusei si barbati printre ei. Normal, m-a intrebat inainte daca sunt de acord, eu nu voiam sa par prea incuiata, normal ca am zis OK, trebuie si ei sa invete.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si 21+ Kevin
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

Aoleu Adita...mie-mi spui...numar zilele pe toate partile...va mai "fericesc" pe voi care urmati sa intrati in concedii. Eu tre sa merg la lucru pana pe 10 dec daca ma ajuta DUmnezeu...

Citat:
citat din mesajul lui aditzaC

eu cand merg la eco am doua intrebari : col si greutate , insa este f nasol atunci cand dr nu vrea sau nu stie sa citeasca ecograful
fetelor m-am plictisit numai stiu ce naiba sa fac .....vreau sa treaca si timpul mai repede sa vina decembrie sa avem primii boboci si sa ne vedem si noi buburuzele

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza26+

Mergi la inceput