Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (125)
Raspunsuri - Pagina 19
crisis81 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sugubina Chiar care e treaba cu muraturile dupa nastere? Strica gustul laptelui? Fetele cu colacu ala de cap pt bebe, se gaseste doar in afara? Ca nu am coraj sa comand de pe site din strainatate. PE la magazine online din Romanica nu ati vazut? sugubina 31+ cu Puficele |
Nu te sfatuiesc. E vre-o 40 lire unul. Deci cel mai bine ia din China. Vine destul de greu, dar vine si e ieftin.
E ma chinui inca sa recuperez cele 8 pagini scrise de cand am plecat de acasa azi.
Si am niste contractii care dor tare rau pe la mijloc....pe la vertebra mea cu probleme

Cris
mami de Teodora si
36+ cu
Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
crisis81 spune:
Intrebare: Contractiile mele dureroase pot fi de la faptul ca doar ce am baut si eu prima mea cana de ceai de zmeur?
Si aseara am avut, au trecut cu 2 no-spa dar erau de la nervi si suparare.... cearta cu iubitul....acum avem vorbitorul stricat.
Cris
mami de Teodora si
36+ cu
Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
yarrina spune:
JoAnn dar ce s-a intamplat? De ce una din fetite sufera? Ma rog sa mai stea la tine in burtica.
fericita!! 31+
si 
celesta spune:
| citat din mesajul lui anes Dragelor, va scriu din spital, din pacate! M-a internat dr. de miercuri. Noaptea anterioara internarii a fost horor: contractii, dureri de birta si spate, infectie urinara, colica renala. N-am inchis un ochi! A doua zi, m-au apicat frisoanele, aveam temperatura. Am plecat la spital, 38,5 C. M-a internat la maternitate sectorul septic. Am zis ca pana nu vine rezultatul la urocultura, sa nu-mi dea antibiotic. M-au pus pe perfuzii cu antispastice se antitermice. A scazut temperatutra, dar crestea dupa ce trecea efectul lor. Ieri noapte mi-a crescut temperatura la 39 C desi imi facusera pe vena prima doza de Amoxiplus. Am niste dureri de spate, de rinichi si a zonei de sub coaste, groaznice si nu pot sa stau in nicio pozitie. Nici culcata, nici in sezut, nici pe stanga, sau pe dreapta. Ma doare si zona din dreapta sub coaste din cauza sarcini, tin minte ca si la rEMUS MA DUREA, DAR ACUM ESTE MAI PUTERNICA, ASOCIATA CU CELELALTE DURERI...! BB este bine, s-a agitat f. mult pt. ca s-a intors iarasi cu capul in jos (este cam acrobat, Remus a ramas cu capul in jos toata sarcina). Colul incchis desi nu foarte lung. Ma ingrijoreaza fapul ca deja sunt la a 4-a "cura" de antibiotice in sarcina asta si destul algocalmin! Cred ca l-am intoxicat pe bb! Azi mi-a schimbat antibioticul, mi-a dat Ceftriaxona. Stau pe pat in fund si abia ma tin de dureri de spate si coaste! Cand imi scade temperatura transpir de ud totul de pe mine! Nu pot sa dorm si cu o noapte inainte haladuiam pe holurile maternitatii. Duminica este ziua lui Remus si aveam invitati, tort. Am rugat-o pe dr. sa ma invoiasca, prin urmare maine dimineata plec acasa, vin la tratament si dorm noapea acasa. Revin duminica noaptea in spital. poze Mami de Remus , o minune!(10.10.2008) 28+ |
Multa sanatate si putere de vindecare! Doamne ajuta! Suntem alaturi de tine cu sufletul si urari de bine

35+
celesta spune:
| citat din mesajul lui ralucaspm Buna, fetelor ! Nu am apucat sa citesc capitolul asta, dar va scriu pt ca nu stiu cat mai apuc. Aseara, pe la 8:30 m-au apucat contractii dureroase la 2-3 minute. Tot speram ca or sa-mi treaca, dar dupa o ora de asteptare am sunat-o pe dr. Mi-a spus sa mai iau 2 Mg (dupa ce mai luasem 2) si un supozitor cu voltaren si daca mai am dureri peste noapte sa merg la maternitate. Nu aveam cu cine sa las copiii acasa, iar Iorgos mai face si febra de ieri dimineata, deci ar fi fost greu sa-i trezim sa-i luam cu noi. Din fericire, pe la 1:30 mai m-au lasat durerile si am adormit. Astazi de dimineata m-am dus la control. Bebe e bine. Marti ma duc la alta eco si apoi, daca nu se mai intampla nimic rau, peste 2 saptamani incep injectii cu cortizon. A mai facut cineva injectii cu cortizon ? Sunt dureroase ? Imi e tare frica ca o sa nasc prematur. Dar macar sa ajung la 34 de sapt. Nu am pregatit nimic, hainute, bagaj... Dr. mi-a spus sa stau numai culcata pe o parte. Acum mai stau un pic pe scaun pt ca deabea am mancat si daca ma culc imediat imi e si mai rau de la stomac. Raluca cu Ioanna , Georgios si 31+ ![]() |
Da, eu am facut, is dureroase, dar e o durere suportabila si trebuie sa suporti numai de doua ori si gata
Hai curaj, Doamne ajuta sa fie bine cu tine si bb!

35+
celesta spune:
| citat din mesajul lui ana_o Pup burticile! ![]() Celesta, cum te simti? Am visat c-ai nascut, am scris intr-o postare trecuta. Da, romantica cerebrala. Dar romantica.![]() JoAnn, multa sanatate si ganduri bune din partea noastra! ![]() Dana, sunt indragostita de camerele lui Lucas! ![]() Ana 36+, viitoare mami de , David CiprianAMR cateva saptamani... |
Cum sa ma simt?.. dureri de simfiza de umblu ca o rata cracanata, ma vait ca o baba la orice asezare si ridicare, constipatie cronica, vai mama mea
Stau cuminte insa si-mi doresc sa vina micuta atunci cand crede ea ca-i pregatita, nu dupa starea mea fizica...Am citit postarea cu visul tau, chiar vroiam sa-ti scriu ca vai si amar de el daca trebuie sa-l anunt eu prin telefon ca am nascut
35+
Madanic spune:
| citat din mesajul lui Hera25 MSymo ce as rade sa-i stric hainele sotului. Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008 si 33+![]() |
Eu folosesc uscatorul la maxim de cand sunt aici (bine cred ca ar arata foarte ciudat sa imi intind rufele pe terasa
Astia au uscatoare mamut.
Nu am transformat niciodata chiloti sotzului in tanga, parol.
O singura data am reusit performanta de a minimiza o bluza dar am fost batuta in cap ca pe eticheta scria sa nu o pun la uscator.
Madalina
mami de
Isabella Andreea si
35+ 
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo
AMR 3 saptamani dar mai sigur 5
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"
Madanic spune:
| citat din mesajul lui ramonik1986 Referitor la intorsul lui bebe cu capul in jos am citit undeva dar credeti-ma ca nu mai tin minte pe unde ca il ajuta daca mamica se aseaza stand "in patru labe"..o sa ma mai documentez sa vad daca mai gasesc vreun articol in care sa spuna despre asta. 33+ ![]() |
Eu stiam ca statul in patru labe il intoarce din pozitia de back-labour (adica sira spinarii a lui bebe e la sira spinarii mamei), asta nu te opreste sa nasti natural insa este o nastere mult mai grea cu dureri mai intense.
Pozitia breech (capul in sus si picioarele inspre col) este mult mai dificila pentru nasterea naturala. Desi chiar si asa pe aici multe mame incearca nasterea naturala. O moasa specializata poate sa iti intoarca copilul chiar la nastere, insa exista metoda pelvic-rocking de care ne-a zis Alinuscha intr-un capitol anterior.
Madalina
mami de
Isabella Andreea si
35+ 
Madanic spune:
| citat din mesajul lui crisuletzul raluca, eu stiu ca muraturile(cele pe baza de otet) dau un gust acru laptelui....acum poate sunt si superstitii.... ce sa zic.....eu sunt caz fericit! de mica nu am suportat muraturile,varza,fasolea,ardeiul....etc etc etc...am un stomac ingrozitor! pot numara la pe ambele maini ce mananc! Kitty 31+Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria Marinoff !!! |
La muraturi nu mi-a pus nimeni popreala. Doar la varza, fasole, usturoi si ceapa. De ardei verde nu stiu, dar nu mancam oricum.
La Isabella au inceput crizele de colici dupa ce am papat sarmale.
Aici astia zic ca daca ai mancat in sarcina chestii din grupele astea bebe e obisnuit deja asa ca nu mai face reactii dar eu nu garantez.
Lapte, branza si alte lactate nu ti se interzic decat daca copilul prezinta indicii de alergie la ele (lactose intolerant sau alergie la proteine).
Madalina
mami de
Isabella Andreea si
35+ 

Remus , o minune!(10.10.2008)
Georgios si 
pentru ca au o