Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (125)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Joann, sanatate multa si tie si bebicilor, poate mai stau putin la mami in burtica, sa mai creasca

29+

Mergi la inceput

Ana, si tie . De la distanta, dar bine intentionati.

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Buna seara la barlog!

Am fost astazi la dr. dupa rezultat la analize si control, insa vestile nu stralucesc. Am streptococul B, pt care va trebui sa iau tratament, o usoara anemie, insa ce ma sperie cel mai tare bebe este jooos de tot si am cam multe contractii. Daca se mai repeta episodul cu contractii ritmice mi-a prescris dizepam, insa tare as vrea sa-l evit, sa nu fie cazul. Nu l-as "tranchiliza" pe bebe mic.

M-a avertizat sa nu ma apuce nasterea ca inca nu primesc prematuri la Polizu. Evident nu vreau sa nasc inca, ca o am pe Sofia acasa, n-am dormit nici o noapte despartite si nu stiu cum as putea sta internata mai mult decat 2 zile. Si nu mai am voie sa o ridic pe Sofia in brate (lucru aproape imposibil)

Victoria, mami de Anna Sofia, 34+ cu inimioara

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

raluca, eu stiu ca muraturile(cele pe baza de otet) dau un gust acru laptelui....acum poate sunt si superstitii....
ce sa zic.....eu sunt caz fericit! de mica nu am suportat muraturile,varza,fasolea,ardeiul....etc etc etc...am un stomac ingrozitor!

pot numara la pe ambele maini ce mananc!

Kitty

31+
Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria Marinoff !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

ana...acum am vazut ca suntem nascute in aceeasi zi si in aceeasi luna.....

eu ma lupt cu nasul care tot curge...

joann multa santate si nastere usoara daca se intamola.....asteptam mesaj de la tine...

33+ cu
si ingeras in ceruri

AMR 4 SAPT(pana la desfacerea firului=nastere)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syl spune:

Fetelor inebunesc. Ati este iar bolnavioara. Abia scapasem de tuse si muci( 3 saptamani am stat acasa) si acum mi-a dat-o de la gradi( dupa 4 zile de gradi) cu rosu in gat. Am fost astazi la Medlife la control si nu facea febra, n-a reusit sa vada decat ca e un pic rosu in gat desi la gradi doctorita cica are amigdalita umflata. Nu mi-a dat decat nurofen si oscilo si acuma pe seara a inceput temperatura. Imi vine sa urlu de ciuda, cum naiba am parte de asta asa des mai ales acuma cand sunt atat de sensibila.
Anul asta e a 4 oara de cand raceste din care de 2 ori cu rosu in gat. Ce sa mai fac sa-i intaresc sistemul imunitar? Am hotarat oricum ca o scot de la gradi iarna asta, nu se poate intr-o luna sa-mi vina acasa de 2 ori in asemnea hal, sigur se intampla ceva acolo. Toti copii tusesc, sunt cu mucii dupa ei...nu-mi convine. Si Ati e asa fragila cu inimioara ei....mi se rupe sufletul.Sunt fff trista

Syl, mami de Ati si acum 28+ Thomas Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Eu sunt varza...n-aveam chef sa scriu, dar am citit de muraturi ..eu chiar am pus-o pe mama sa-mi puna muuullteee borcane cu muraturi. Chiar ieri am tocat la varza, morcovi de m-au durut toate cele. Eu la Arianna doar la inceput, maxim o luna, am evitat anumite alimente. Dar apoi am bagat de toate. Se spune ca bebe care e obisnuit din burtica cu ele, accepta si laptele. Si asa e...ca sa nu va zic ca eu dc mancam usturoi, laptele era f dulce si aromat (da, l-am gustat ). Arianna acum mananca usturoi crud, gol..si ceapa. Ca eu sunt mare amatoare, spre disperarea husbandului.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 35+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Syl, sanatate multa micutei tale! Ar trebui sa stai de vorba si cu conducerea gradinitei, pentru ca tu o poti tine acasa pe Ati si s-o doftoricesti, o trimiti la gradi OK si sa ia de la ceilalti copilasi raceala. Nu e corect, trebuie impuse niste masuri de igiena stricta si de bun simt pana la urma. Toti parintii ar trebui sa incerce sa ia masuri sa aiba grija sa nu trimta copilasii raciti la gradi.
Sper sa treaca repede si raceala si febra si supararea.

29+

Mergi la inceput

Am uitat sa va povestesc ca azi am fost pe la Ikea si am cumparat cadita la bebelina, plus niste prosopele si o protectie pentru saltea. Asa-s de incantata de toate cele ...

Am trecut si pe la Domo, Bricostore si Carrefour sa ne uitam dupa calorifer cu ulei si dupa un congelator vertical, dar n-am gasit nimic sa ne satisfaca. Mai cautam.

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui Joy21

Buna seara la barlog!

Am fost astazi la dr. dupa rezultat la analize si control, insa vestile nu stralucesc. Am streptococul B, pt care va trebui sa iau tratament, o usoara anemie, insa ce ma sperie cel mai tare bebe este jooos de tot si am cam multe contractii. Daca se mai repeta episodul cu contractii ritmice mi-a prescris dizepam, insa tare as vrea sa-l evit, sa nu fie cazul. Nu l-as "tranchiliza" pe bebe mic.

M-a avertizat sa nu ma apuce nasterea ca inca nu primesc prematuri la Polizu. Evident nu vreau sa nasc inca, ca o am pe Sofia acasa, n-am dormit nici o noapte despartite si nu stiu cum as putea sta internata mai mult decat 2 zile. Si nu mai am voie sa o ridic pe Sofia in brate (lucru aproape imposibil)

Offf, Victoria, ce sa zic. Nasol cu Streptococul asta B dar sper sa dispara la tratament repede. Parca si la sarcina cu Sofia l-au depistat pe final, sau ma insel? Atunci a disparut repede, nu?

Gandeste-te la 2 aspecte bune:
- la spital in Ro stai numai 2 zile dupa nastere, aici stai internata minimum 5 zile, vorbim de nastere naturala nu cezariana. Nu stiu cum face fi-miu fara mine 5 nopti ca noi dormim imbratisati. Si la pranz si seara.
-in sarcina cu Luca in saptamana 32 a inceput sa imi creasca tensiunea la 14/8, ceea ce e ok dar e limita superioara maxima acceptata. Era ff cald, eu luasem multe kg (atentie mare la cate kg luati ca poate totul sa o ia razna in lunile 8-9 de la surplus de kg!!!! nu glumesc!!!!)daca iti amintesti cand eram noi in lunile 8-9, canicula, cumplit. Si a trebuit sa iau Diazepam, sa stabilizez tensiunea, a fost ok, o tineam la normal. Nu am avut ce face si nu cred sa il fi afectat pe Luca...Puteam refuza, eram deja in luna a8a asa ca...dar l-am luat.

O sa iti tin pumnii sa fie bine. Dar las-o pe Sofia cu bratele, eu nu il mai pot lua pe Luca decat f rar sa il consolez, in rest ma asez si il tin la piept, asta tot timpul, imbratisari non stop, dar jos nu il mai ridic. E f greu, nu se mai poate. Evita si tu, incearca sa te asezi cu ea in brate...

Olgutzika, merci frumos! Si multa sanatate!

Anes, JoAnn,sper sa treceti cu bine peste aceste momente mai grele si sa stea bebicii cat mai mult la caldurica!!!

Eva & Luca (08.09.2008) acum 28+ cu Noah (30. 12. 2010)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput