Fluturasi de martie-aprilie 2011 (43)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

roxy, nu am stat sa vad daca misca la fel de mult in fiecare zi, dar cand vreau sa vad daca e totul ok, beau un pahar cu apa, ma asez pe spate cu ambele maini pe burtica si inevitabil imi face semne cu manutele , cu piciorusele
Si inca ceva, nu ma ridic dimineata din pat pana nu o simt miscandu-se putin , asa imi incep ziua bine dispusa si astept cu nerabdare sa-i aud si glasciorul dimineata

Stiu ca spre safrsitul sarcinii, cand bebe se misca mai greu ca nu mai are loc, tb sa il simti miscand de 10 ori in interval de 1 ora. Cristi misca de 10 ori in 15 minute

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 20+ cu

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

da roxy si eu care spuneam de neprofesionalismul celor care spun un sex si apoi e altul....
eu mi-am dorit de la inceput fetita...dar acum ca mi-au spus baietel m-am obisnuit asa bine cu gandul, am strans lucrusoare, le-am dat pe toate ale iasminei , am gasit nume.....normal ca as fi dezamagita :(((

mamica fericita de printesa si baietzoi 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

madutza daaa, dimineata si eu la fel, ma trezesc mangai burtica putin si imediat imi raspunde.
azi dimineata iar m-am trezit pe la 5-6 si s-a trezit si bebelina si a inceput sa topaie de colo colo. de fapt, cred ca misca ea si in somn numai ca n-o simt eu.

S-a intamplat minunea mult asteptata20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui felicitas

Buna mamicutze nu am mai fost de ceva vreme pe forum. Ce sa-i faci gravidutze ocupate. Vreau sa deschid o dicutie ca toate cam suntem la jumatatea drumului adica 20 saptamani si cred ca nu numai eu imi pun intrebari de cum va decurge nasterea. Eu sunt la primul bebe si deci nu am experienta. Trei dorinte am de la bunul Dumnezeu in legatura cu nasterea 1)Bebe sa fie sanatos 2)Sa pot naste normal 3) Sa evit daca se poate epiziotomia .Cele care ati nascut si nu numai spune-ti va rog ce credeti despre epiziotomie si experietele voastre personale.
Mie nu imi prea surade ideea acestei manevre mai ales ca mama mea cel putin mi-a zis ca depinde foarte mult de cum esti cusuta mai ales la ultima nastere si ca iti poate afecta intr-un anumit sens toata viata daca nu e facuta bine.
Va pupik si o zi frumoasa sa aveti !
Madutza te rog sa ma treci si pe mine pe prima pagina dum 26.05.2010 si Dpn 1.03.2011. Ms anticipat.

parerea mea e ca e greu daca nu aproape imposibil fara epiziotomie..plus ca multi medici o practica din start, adica nu asteapta sa vada ce si cum..asta pentru ca exista riscul sa te rupi si refacerea si urmarile cum spuneai si tu esunt mult mai grele..eu nu am simtit urmari la epiziotomie, chiar daca eu m-am rupt mai mult decat a taiat doctorul pt ca era bb mare..

mami de Vlad 09.04.2009 si 18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

madutza, iubesc si eu Craciunul, sarbatorile, e o perioada speciala, parca pluteste surpriza prin aer, e nelinistea aia...nu stiu, imi place Din ianuarie iarna nu mai are sens pt mine....

Simona, mami de baieti David si Matei si 18+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

simo, gandesti exact pe sufletul meu deja incep sa-mi fac planuri: cand sa fac curanenia, ce meniu sa aleg, ce cadouri sa cumpar pentru fiecare Ziceam sa nu spun si sa tin pentru mine gandurile astea, sa nu credeti ca sunt nebuna...dar uite ca le-am zis

miki, inca nu v-au dat drumul la caldura? Off, dar ce au innebunit? La 3 grade cat ziceau ca e noaptea? Nu ai ceva electric sa incalzesti macar dormitorul?

Povestea nasterii

Poze

madutza, asa e..e groaznic..am electric dar n-am vrut sa fac diferente de temperatura intre camere pt ca Vlad alearga de colo colo..si ma gandeam ca nu sunt bune nici variatiile astea..

mami de Vlad 09.04.2009 si 18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris85 spune:

ciao fetelor,

stau in pat si tremur de frig, mai beau din cand in cand un pahar enorm cu suc proaspat de portocale si grepfruit (mi l-a pregatit sotul inainte sa iese pe usa din 3 portocale stoarse si un grepfruit)

Vroiam sa va intreb: vrea careva dintre voi sa faca aminocenteza? Eu parca as face..desi nu sunt sigura.. Sunt tanara, nu am in familie boli genetice sau alceva..dar problemele mele de sanatate ma cam lasa pe ganduri. Desi sincer va spun ca nu prea stiu ce vreau. Sotul spune sa fac ceea ce simt, la fel si ginecologul. Mai am timp sa ma gandesc pana saptamana viitoare, voi ce parere aveti? Daca va fi sa o fac, voi merge intr-un centru de specialitate si voi lua cateva zile inaintenun antibiotic ptr a preveni o eventuala infectie a lichidului amiotic..vom vedea

aaa azi sarbatoresc intrarea in luna 4 sunt foarte fericita

--------------------------------------------
Cristina, mama lui Giulia ( 21.09.2007)..si 14+

Mergi la inceput

cris, eu nu fac amniocenteza..bine nici nu mi-a recomandat dr, daca mi-ar recomanda as face-o. la tine nu inteleg ce legatura au pb tale cu amnio.. ti-a iesit ceva aiurea la DT sau TT? Si doctorul cum adik ti-a zis ca faci cum vrei? El ce parere are?

felicitas, din pacate nu te pot ajuta, eu am nascut prin cezariana, dar iti doresc sa ti se indelpinesca toate cele 3 dorinte. iti pot spune ca cea mai buna prietena a nascut normal, i-a facut epiziotomie, care s-a vindecat f frumos, fara sa afecteze viata sexuala. imi spune ca abia mai simte la mana unde a fost cusatura. Curaj!

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris85 spune:

felicitas epiziotomia este destul de des practicata, eu am cunoscut in spital dupa nastere doar mame care au fost supuse la epiziotomie..ma gandesc ca este foarte greu sa o eviti, altfel medicul va trebui sa repare o eventuala laceratie. Si eu am fost supusa la epiziotomie, a fost neplacut si dureros in primele saptamani pana la caderea punctelor, dar a trecut. Nu ma inspaimanta asa de tare

--------------------------------------------
Cristina, mama lui Giulia ( 21.09.2007)..si 14+

Mergi la inceput

Ally, eu ma bag la intalnire luni sau marti. oriunde vrei tu, ca sapt viitoare il duc pe cristi la mama, sa fac niste curatenie serioasa pe aici, si deci sunt disponibila la orice ora.

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

FETELE

SUNT DISTRUSA
ASEARA INTRE 7:30 SI 8 A MURIT TATAL MEU
DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA