Fluturasi de martie-aprilie 2011 (43)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

viss nici de acum nu voi sta toata ziua cu "castronul sub nas" dar voi incepe sa mananc mai serios.oricum graficul ramane pe frigi dar nu voi mai fi asa stricta cu mancatul.

mamica fericita de printesa si baietzoi 20+

Mergi la inceput

ma pun si eu la un film cu sotzioru' meu....

somnic pufos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IONY_82 spune:

Fetelor am plecat la plimbarica
V-am pupacit..
O seara placuta tuturor

fericita 19+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Fetele, cine mai are, dati-mi si mie link catre site-ul acela care imi arata cate kg ar trebui sa am in functie de cate luni de sarcina. Chiar cred ca incep sa o iau pe aratura cu mancatul.
multam

12
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

am ajuns si eu acasa...
citesc si revin

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 17+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

bb_yasmi eu am alta logica: fiecare bb se dezvolta in felul lui,nu potzi compara 2 gemeni,dar 2 fratzi...dc iasmi a avut 350 la 21 sapt dupa echo si bb are 290 la 20 s pai e perfect normal diferenta intre sapt 20 si 21 este de 60g dupa site-ul desprecopii...mie una mi se pare mai grav ca e sarcina prea jos si colul scurt,adiq fara ridicari in brate de copil,fara mers mult pe jos,fara stat mult in fund,fara curatenie in exces
pe foaie nu ti-a scris lungimea colului?eu la Maria l-am avut de 3,3 apoi de 3,8 si la sfarshit de 4,1 ...la mine a tot crescut!acum am de 3.17 dar cred ca o sa creasca iar,asta dc ma lasa Maria sa respir

Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

anaxena la iasmi am avut la 20+1 zi 350 gr iar la bb2 la 20 fix 292 gr. nu mi-a spus lungimea colului ci doar ca imi face control la masa sa imi spuna dar eu nu am mai vrut si control.

acum am gasit pe site-urile straine ca la 20 sapt ar trebui sa aibe 300 gr.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

anaxena la iasmi am avut la 20+1 zi 350 gr iar la bb2 la 20 fix 292 gr. nu mi-a spus lungimea colului ci doar ca imi face control la masa sa imi spuna dar eu nu am mai vrut si control.

acum am gasit pe site-urile straine ca la 20 sapt ar trebui sa aibe 300 gr.

asta incercam sa-ti spun si eu!!ca se dezvolta diferit...poate zic doar poate la iasmi ai ovulat mai devreme..dc copilul are exact cat ar trebui sa aibe la 20s si nu e in urma de unde griji?si apoi si ecografele au eroare
mie colul mi-l masoara la echo

Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

buna dimi

dau un ceiuc fierbinte ca e asa frigut,...... si fii'mea de o saptamana cere la zoo.....in wk asta nu mai scapam.....si e asa frig....

Mergi la inceput

KMY LA MULTI ANI CU SANATATAE!!!! SA FII IUBITA BURTICUTZO, SA AI O SARCINA LA TERMEN SI UN BB SANATOS, FRUMOS SI PAPAICOS!!!!! ITI DORESC TOT BINELE DIN LUMA!!!

Mergi la inceput