Fluturasi de martie-aprilie 2011 (43)
Raspunsuri - Pagina 14
kmy_black spune:
e bine daca ai impresi ca nu creste deloc, k pe mine azi d-na asistenta m-a intrebat cate kg am luat de knd is insarcinat(mentionez ca am 12 sapt +4 zile) si knd i-am spus k in jur de 5kg, cik prea mult, incearca sa te moderez la mancare,dar euuna manac asa de putin si rar k al meu sot din knd in knd imi spune : inteleg k tie nu iti este foame dar lu bebe i-ai dat ceva d emancare azi! adevarul k deja arat de parca as avea 5 luni de sarcina, chiar 6
kmy
stefyapost spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxy_s stefy ma bucur ca ai vazut bebelina si mai ales ca este bine si jucausa. pai ai luat putine kg , ce te tot plangi? ca nu este deloc mult, ti-am zis ca nici nu arati ca ai fi pus atatea. S-a intamplat minunea mult asteptata20+ |
nici putin nu este...dar nu-i extraordinar de mult...sa vedem cum ma comport luna asta cu kg...
si este mare deja...nu mai putem face poza intreaga...ne pozem pe bucati...asa de mari suntem
cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 18+
madutza_bra spune:
Am dormit si eu vre-o 30 de min
scrish
yasmi, miki, hai cu vestile de la eco !!!
mandreeac , cum te mai simti?
PS: si eu tot 6 kg am pus pana acum.
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 20+ cu
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
roxanda80 spune:
buna burticute.ce mai faceti?
eu fac bagaje si printre picaturi mai trag cu ochiul la ce mai spuneti.chiar daca nu scriu atat de des,va citesc in fiecare zi.
cami sincere condoleante.Dumnezeu sa-l odihneasca in pace.
mami de baietel si16+
roxanda80 spune:
ard de nerabdare sa ajung acasa sa-mi vad printisorul.sunt curioasa cum va reactiona la vederea noastra(nu ne-am vazut de aprox.6 sapt).in cazul in care nu mai intru azi si maine:kmy iti doresc"La multi ani!"multa sanatate tie,bebelusului,si celor dragi.
va pup pe toate
mami de baietel si16+
madutza_bra spune:
roxanda, drum bun!
Povestea nasterii
Poze
Deea99 spune:
helou burtici!!!
recunosc ca nu am apucat sa va citesc..
am dat cateva pagini in urma dar nu prea pricep mare lucru
Condoleante Cami!!!alte cuvinte de incurajare nu cred ca isi mai au rostul...te inteleg ce i in sufletul tau
Yasmi nu prea m-m prins ce-i cu eco de azi...azi sper sa vii cu ce ti-ai dorit tu sa afli
Strumfy, tu ma invitai la Londra...pai ce sa mai caut la Londra...a venit Londra la mine...e un frig aici de nu se poate...cu centrala data drumul si ziua si noaptea parca nu ma mai incalzesc...bine nu merge la cote mari..e pe minim dar totusi
eu sunt tot aeriana...nu dorm..capul ma doare ..acum vad ca m-a luat durerea fix dupa urechea dreapta...ma gandesc ca poate oi avea tensiunea mica sa mare
azi dimi am reusit sa dorm vreo 2h...dar tot nu imi revin...
acum m niste gogonele de pus si am venit putin sa va citesc crezand ca ma mai relaxez , dar degeaba
Marti imi ies si mie analizele si miercuti imi vad si eu bebele...asa nerabdatoare sunt
la kg vad ca crescusem la 65 iar azi dimi am avut iar 64....pe o parte ma bucur ca nu ma mai dospesc asa ca la inceput , insa ma ingrijoreaz totusi ca de ceva vreme nu am mai luat in greutate...si nici burta nu mi se pare ca a mai crescut
pupici pt toate burticile
------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
in asteptarea unei (sper ) alte fitzoase 17+
madutza_bra spune:
deea, si eu am avut o perioada cand parca nu mai crestea burta. in 2 sapt cred ca o sa explodeze si la tine. acum la mine parca creste in fiecare zi
Povestea nasterii
Poze
stefyapost spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madutza_bra deea, si eu am avut o perioada cand parca nu mai crestea burta. in 2 sapt cred ca o sa explodeze si la tine. acum la mine parca creste in fiecare zi Povestea nasterii Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 20+ cu Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png |
si la mine la fel...in fiecare dim parca e si mai mare...dar imi place..dac-as creste doar in burtica ce bine ar fi....ca de burtica-s tare mandra si as iesi la burtica goala sa vada toata lumea ce minunatie am eu...
cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 18+