Fluturasi de martie-aprilie 2011 (43)
Raspunsuri - Pagina 12
ailed_dota spune:
cami, condoleante!
ai grija de tine si de bb!
o sa fie greu, dar tb sa fi puternica , pt ca bb simte tot ce simti tu....
cred ca sunt in asentimentul tuturor ca suntem toate langa tine (cu sufletul)
ai grija si la frig si la nesomn....
mami de de 7 ani si ingeras si 14+
Happiness_4_us spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madutza_bra Happiness, de fiecare data cand ma uit la prima pagina ma gandesc ce ascundeti in burtic tu si dinora. Poate ai intrat sa spui, dar eu am ratat mesajul, asa ca iti spun acum : Felicitari pentru fetita!!! Povestea nasterii Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 20+ cu Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png |
Merci mult!
Nu am anuntat ca nu credeam ca intereseaza pe cineva.
Strumfule te tare! O sa vina curand vremea cand o sa o simti pe bblina. Ai sa vezi ce frumos este!
Mamica fluturasului Andrei si 20+
antguess spune:
mai fetelor, sunt de o puturosenie ingrozitoare.....am lasat dc.com sa ma duc pana dincolo sa ii fac lui fi-miu doua sandwichuri, si eram hotarata sa ma apuc de spalat si de niste ordine prin casa
m-am dus in bucatarie, am facut sandwichiurile....i le-am dat lui dani....am dat drumu la apa sa se inmoaie vasele sa le pot baga in masina......m-am uitat un pic in jur...am oprit apa....m-am dus in hol sa bag rufe la spalat...le-am bagat....si am venit inapoi in pat :)))
cum e posibil sa fiu atat de lenesa...imi vine sa ma bat
mai stau 10 min aici pe forum..si dupa aia PROMIT ca ma apuc de treaba:))
de dimineatza zic ca fac ceva si...nimic:d
Mamica mandra a lui Dani si 14+
viss spune:
buna, fetelor. ciudata perioada asta: dc nu mi-as vedea burta in oglinda- eu care nu ma prea uitam in oglinda inainte..as zice ca nu sunt gravida.sunt fresh.vars doar o data pe sapt- de ex. ieri ca am fost la spital= servici( or avea bebicii alergie la medicina - seamana cu tati)..si in rest, nimic.nu stiu dc sunt bine, dc traiesc..mai am 10 zile pana la eco,asa ca treb sa ma comformez cu starea asta ciudata ..
madutza- multumesc ca te gandesti la mine. citesc, dar cu o sila..problema e ca mai si uit ce citescma enerveaza ca e groaznic de frig, nu pot citi decat in plapuma, peste care azi am pus si o patura, dar treb sa tin cartea, si-mi ingheata mainile rauiar dc beau niste lapte cald sa ma mai incalzesc, ma apuca asa o moleseala, de as toarce ca o pisica sub plapumioara..acum, mi-am pus dresuri sub trening, 2 bluze, sosete flausate, si vreo 3 ore evit patul, n-am alta solutie
15 SA+
IONY_82 spune:
Lalely felicitari ptr vestile bune de la eco -iti inteleg emotiile
Happiness felicitari ptr fetita
Cami_antonia condoleante Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! imi pare rau -te rog incearca sa stai linistita(desi e greu) sa nu-l afecteze pe bebe
te imbratisez
fericita 19+ cu
strumphitza spune:
Madutza, colindatorii?? ?? Nu inca , mai tarliu Pana la colindatori or sa-mi vina copilasii cu Halloweeennnnnnuuuuuuuu sa ma sperie, buhuhu ... as spune continuarea aici dar mi-e ca imi iau avertisemnt de la moderatori, deci mai bine nu
Antquess, cred ca e de la vreme lenea asta ca si aici dimineata era gri si mohorat si imi era lene sa ma dau jos din pat, ma tot lungeam pe sub plapuma
Happiness, pup you back si la coditze unul si mai mare Hai ca poate totusi la odiseea noastra nu or sa fie mai multi baieti decat fetite, poate facem un egal
Acum sa va mai spun una buna de tot , ca eu cand am ridicat scrisorile din posta m-a pufnit rasu` si radeam de una singura pe hol
Al meu barbat e putin insarcinat , de ce spun asta ??? pai azi mi-a mai venit o scrisorica pe numele barbatului cu felicitari pentru sarcina el se tot inscrie pe situri pe la diferiti furnizori de mobilier , hainute si alte chestii pentru bebe si pe toate le trece pe numele lui Cred ca i-au plecat neuronii la plimbare ca daca tot e insarcinat
BB on board!!! 16+
antguess spune:
lol strumphitza:)))
tare..si al meu iubit e un pic insarcinat, il apuca greata asa
azi, a gasit dl meu o verigheta sub bara de la masina, a luat-o si m-a sunat sa imi zica ce a gasit. dupa ce am inchis tel a pus-o pe deget sa vada cum ii sta ( m-a cerut acum vreo 2 sapt)
cand a vrut sa o scoata..ghinion!!! nu mai vroia sa iasa, o verigheta f incapatanata...s-a chiuit saracu sa o scoata...pana la urma a reusit
o fi un semn?:)))))))
Mamica mandra a lui Dani si 14+
strumphitza spune:
antquess, pai ia sa faca bine si sa se pregateasca de nunta
Eu am visat azi noapte ca urcam niste scari si am gasit un lantisor de aur cu un medalion ... ce-o mai fi si asta ?? Tot spun ca plec pe afara dar mi-e lene cred ca e foarte frumos acum in parc, ia sa ma duc eu sa vad cum e si poate ma duc pana in centru sa il intampin pe barbat cand iese de la munca, sper azi la 5 sa iasa si nu pe la 7-8 , ca doar e vineri
Gata, m-am carat... ma duc sa ma imbrac si plec sa aerisesc bubulina
See ya laters
BB on board!!! 16+
stefyapost spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cami_antonia FETELE SUNT DISTRUSA ASEARA INTRE 7:30 SI 8 A MURIT TATAL MEU DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA SOTUL A PLECAT DEJA ACASA SA II AJUTE PE AI MEI EU AM RAMAS CU FATA CA NU PREA AVEAM UNDE MERGE SI DATA FIIND STAREA DE GRAVIDEALA MI-A FOST FRICA EMOTIONAL VORBIND sa vedem daca mai ajungem la iasi offfffffff de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 13+ |
condoleante!! Dumnezeu sa-l ierte!! ai grija de tine si de bebicul tau!!!
cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 18+
roxy_s spune:
fetele eu am fost la plimbarica si acum am venit inghetata. este un frig....
cami condoleante. Dumnezeu sa-l odihneasca! imi pare tare rau. ai grija de bebe mic.
strumphitza ce-am mai ras. pai tu vorbesti de meniu? toata ziua clatite si alte bazaconii??
happiness ce mai faci? eu am crezut ca nu mai intri ca te-ai suparici pe noi. iti doresc sa ai o bebelina cuminte si sanatoasa si sa stea in burtica pana la termen.si sa intri mai des
bb_yasmi hai ca te asteptam cu vestile. din nou
alina.n, antguess
iony cum de ai intrat tu ziua sa ne scrii? ca de obicei numai noaptea te vedeam pe aici
S-a intamplat minunea mult asteptata20+