Fluturasi de martie-aprilie 2011 (43)
Raspunsuri - Pagina 11
cris85 spune:
alina scuza-ma nu am citit bine mesajul tau, deci tu nuai face..off para sunt ametita de cap
--------------------------------------------
Cristina, mama lui Giulia ( 21.09.2007)..si 14+
strumphitza spune:
Fetele sa va trimit ceva soare de la Londra ? Brrr tare frig mai este am auzit... pai eu ce sa mai spun ca acusi fac o luna de cand dau drumul la centrala noaptea ?
Yasmi, sa vii cu vesti bune si mult mai multe decat ieri
Roxy , dar ce meniu ai tu acolo pentru mic dejun, sa nu incercati asta acasa
Simona, baga mami un concediu acolo ca aia de la munca sigur nu o sa iti ridice statuie daca vii ca o fata cuminte si silitoare la munca pana nasti
cris85, sper sa faci alegerea potrivita pentru tine
Madutza, deja te gandesti la si la , ce frumos si eu sunt topita dupa sarbatorile de iarna, mai ales ca eu mi-am petrecut copilaria si sarbatorile de iarna la bunici in nordul mooldovei si acolo ningea frumos si era numai miros de brad si cozonac in casa.... ce vremuri.... acum suntem toate surorile care incotro prin lume, rar ne mai intalnim toate... Craciunul asta o sa fie super special pentru mine, sper sa fie frumos si zapada la soacra ca acolo cica mergem
lalely, felicitari pentru bebe sanatos si voios sa de acum cred ca poti sa fii linistita ca l-ai vazut ce frumos ii bate inimiora
miki, bafta la eco azi si sa vii cu vesti bune
cami, condoleante si Bunul Dumnezeu sa il odihneasca in pace. Te pup
Sa imi termin si eu de baut lapticul cu nesquik si apoi cred ca ies pe afara ca e soare si bine si cine stie cand mai vad eu soarele de acum incolo? Poate la primavara ?
BB on board!!! 15+
Happiness_4_us spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cami_antonia FETELE SUNT DISTRUSA ASEARA INTRE 7:30 SI 8 A MURIT TATAL MEU DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA SOTUL A PLECAT DEJA ACASA SA II AJUTE PE AI MEI EU AM RAMAS CU FATA CA NU PREA AVEAM UNDE MERGE SI DATA FIIND STAREA DE GRAVIDEALA MI-A FOST FRICA EMOTIONAL VORBIND sa vedem daca mai ajungem la iasi offfffffff de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 13+ |
Condoleante si Dumnezeu sa-l odihneasca, iar tie sa-ti dea putere!
Mamica fluturasului Andrei si 20+
strumphitza spune:
Feteleeeee... unde sunteti? Dupa soba sa va incalziti ?
Aici soarele imi face bine de tot cu ochiul sa ies pe afara dar mi-e lene, abia am terminat biscuitii si lapticul... si am mai citit un pic din presa romaneasca online nu stiu cine m-a pus
Happiness, cam rarut dai pe la noi . Nu mai vii sa ne mai spui nimic ? Sper ca esti bine si bb din burtica face tumbe abia astept si eu sa il simt, dar mai am de asteptat, azi schimb semnatura... dar tot cred ca mai sunt vreo 2 sapt pana il simt
BB on board!!! 15+
strumphitza spune:
Ptiu ptiu ...sa scuip in san , ce m-am speriat
Eu toata concentrata scriam mesaj aici, liniste in casa si deodata aud tada da dadam... o muzica de saxonfon pana sa ma dezmeticesc ma uit spre usa de la intrare sa vad ce e , imi dau seama ca soneria mea e pe wireless si prinde posturi straine de prin vecini, deci o fi sunat cineva pe la vecini si eu le-am auzit soneria Pfff ca de mult nu mai sunase nimeni la usa
BB on board!!! 16+
madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui strumphitza Ptiu ptiu ...sa scuip in san , ce m-am speriat Eu toata concentrata scriam mesaj aici, liniste in casa si deodata aud tada da dadam... o muzica de saxonfon pana sa ma dezmeticesc ma uit spre usa de la intrare sa vad ce e , imi dau seama ca soneria mea e pe wireless si prinde posturi straine de prin vecini, deci o fi sunat cineva pe la vecini si eu le-am auzit soneria Pfff ca de mult nu mai sunase nimeni la usa BB on board!!! 16+ |
cand am inceput sa citesc mesajul, ma gandeam ca sunt colindatorii
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 20+ cu
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
madutza_bra spune:
Happiness, de fiecare data cand ma uit la prima pagina ma gandesc ce ascundeti in burtic tu si dinora.
Poate ai intrat sa spui, dar eu am ratat mesajul, asa ca iti spun acum : Felicitari pentru fetita!!!
Povestea nasterii
Poze
madutza_bra spune:
Incerc sa m abag si eu azi la un somn mic de dupa-amiaza..ca nici nu mai stiu de cand nu am mai avut asa ceva.
Pupici!
Povestea nasterii
Poze