Aspirante optimiste !Felicitari Lia,Luiza!!!(588)
Raspunsuri - Pagina 9
gabita_84 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui luiza77 Buna seara fetelor ...nu am mai intrat demult...dar am revenit cu vesti bune....am 3 teste pozitive la activ....in sfarsit dupa 5 ani am reusit sa raman insarcinata.....acum astept peste 2 saptamani sa ma duc la ecograf si sa imi spuna ca totul este ok......suntem foarte fericiti nici nu mi-a venit sa cred cand am vazut 2II.......speram ca bunul Dumnezeu sa duca pana la capat minunea asta. Va pupacesc pe toate |
felicitari!! astept si eu un test cu 2 liniute..
in iunie m-am lasat de anticonceptionale, pe care le-am folosit aproape 2 ani. Stiu ca e devreme, dar ca si voi, sunt f nerabdatoare..ori e autosugestie, ori intr-adevar ma simt ciudat, adica ma simt balonata de cateva zile in partea de jos a abdomenului, ma simt mai obosita ca de obicei, am niste dureri ciudate de cap,usoare ce e drept, dar eu nu am de obicei asa ceva, senzatie de febra interna...dar ceea ce e deranjant e senzatia de presiune asupra ovarelor, ma deranjeaza in momentul cand ma ridic/asez, cand merg repede etc. ati patit asa ceva?
camcris spune:
luiza felicitarii!!!!!!!!!!
i-ti doresc multa sanatate si sa duci cu bine sarcina la capat, iar bb sa stea cuminte pana la termen
luiza77 spune:
Incerc sa incarc si poza cu testele....imi cam prind urechile....sper sa reusesc.....ca si simptome...in afara de sanii tensionati si durerosi, altceva nimic momentan.....am vb cu doamna doctor si mi-a spus ca sarcina oricum este mica...doar 2 saptamani conform ovulatiei si de asta m-a programat peste 2 saptamani sa vin la ecograf.....sper sa fie totul bine...ne dorim atat de mult acest copil.....
luiza77 spune:
Da kitty...a doua liniutza este mai putin intensa, dar doamna doctor mi-a spus ca sarcina este mica si sa mai repet saptamana viitoare un test...dar mi-a spus ca chiar daca liniutza nu este asa de intensa ca prima este sigur sarcina.....
RaluCris spune:
mamaaaa, ce fete vorbarete aici......
lipsesc si eu un pic si voi ajungeti la pagina 9......
cami, condoleante, imi pare rau pentru pierderea suferita, trebuie sa fi tare pentru bebele tau, sa stii ca suntem toate laturi de tine
gabitza, bine ai venit, iti doresc sa ajungi cat mai curand la odisee
luiza felicitari, sa te ajute Doamne Doamne sa ai o sarcina usoara si sa faci un bebe sanatos, sa va bucurati de el
vreau si eu un de molipsire
pupici tuturor fetelor