Aspirante optimiste !Felicitari Lia,Luiza!!!(588)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns april_25 spune:

Felicitari, Luiza!
Sa ai sarcina usoara si bebe sanatos la termen!
Dumnezeu ne arata inca o data cat de mare este si ce minuni poate sa faca!

Eu sunt foarte fericita! Am fost aseara la doctor! Avem 7 saptamani si 5 zile (+-7 zile), iar bebe are 13mm si inimioara bate cu 152 batai pe minut . Urmatoare intalnire o avem la dublu test, peste 4-5 saptamani.

Bunul Dumnezeu si Sfintii Parinti Ioachim si Ana m-au ajutat, sunt 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

doctorul din iasi se numeste bogdan doroftei si am primit referinte despre el de la un amic medic in care eu am incredere.
daca dai cautare pe google cu numele lui iti apare pag lui de la clinica. bogdandoroftei.ro.

sapt vitoare ma duc si eu la dr meu da sincer tare ma bate gandu sa vin pana in iasi mai ales ca nu e chiar la capatu pamantului sunt doar 406 km din buc

aspiranta la bebik

www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul

Mergi la inceput

a si din cate am inteles dr doroftei da consultatii si in suceava.

aspiranta la bebik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Iubitele melela toate, ma gandesc sa merg pana in oras sa cumpar cate ceva. azi ma apuc sa fac o salata de vinete, ca m au apucat poftele de la o prietena de a mea care a facut o salata saptamana asta si sa fac si ardei copti. Nu au gustul celor gatite in Ro, dar asta e!!!
Oricum, va prind pe toate la o discutie cand vin!!!
LUIZA77 multe felicitari pentru vestea nemaipomenita pe care ne ai dat o!! Ma bucur mult pentru tine!!
Cami Antonia te inteleg perfect ca treci printr o perioada foarte grea din viata ta! Condoleante si sa fii tare! Imi amintesc de mama mea. Si a descoperit cancer la san cand avea doar 39 ani si a murit in 2008 in Noiembrie la doar 53 ani. E foarte trist cand iti mor parintii!!!
Sunt alaturi de tine cu tot sufletul!!

MHegarty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Buna fetele! felicitari Luiza! Sa-ti dea Dumnezeu sarcina usoara si la termen!
Kittymultumesc! Nu-mi fac f. multe sperante, ce o vrea Dumnezeu!
fetele

http://lt2m.lilypie.com/rhiBp3.png
" este darul lui Dumnezeu, rodul iubirii si viitorul umanitatii"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Bellasamoyd multumesc din suflet pentru recomandare. Am aajung si eu pe la el, cu toate ca nu am fost NICIODATA la un ginecolog barbat!!! Sunt cam rusinoasa!!!
Daca ajungi prin decembrie, dupa 26, poate ne si cunoastem!!
Daca mergi mai repede, iti doresc multa multa bafta si astept sa mi spui si mie cum a fost la el!!
Recomandarile sunt foarte importante!!

MHegarty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

april am prins si eu cativa pupici de molipsire

bella, katy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

Katy ai terminat cu preparatele pentru iarna?

eu mai am sa fac compotul de gutui, in rest cam gata, asta daca numai imi vine vreo idee intre timp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

Citat:
citat din mesajul lui pinuta

, dar v-am citit toate mesajele.Nu am noutati, asa ca stau si va urmaresc.Cu fiecare luna care trece sunt tot mai convinsa ca ma indrept spre adoptie. Dar ma bucur din inima pentru cele care reusesc. Cred ca e minunat sa tii in mana un test cu II .

nu trebuie sa-ti pirzi speranta, am avut o colega la facultate care avea o sora infiata mai mare ca ea, parintii ei vazand ca nu reusesc sa faca un copil au infiat o fetita si dupa o perioada a ramas gravi. i-ti dai seama ca minuni se intampla peste tot

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihahegarty

Bellasamoyd multumesc din suflet pentru recomandare. Am aajung si eu pe la el, cu toate ca nu am fost NICIODATA la un ginecolog barbat!!! Sunt cam rusinoasa!!!
Daca ajungi prin decembrie, dupa 26, poate ne si cunoastem!!
Daca mergi mai repede, iti doresc multa multa bafta si astept sa mi spui si mie cum a fost la el!!
Recomandarile sunt foarte importante!!

MHegarty

inainte de dr puia nici eu nu mai fusesem la ginecolog barbat da crede-ma sunt mult mai tari decat femeile, au mana mult mai usoara nici nu simti consultul. e adev prima oara e mai nasol da trci repede peste mai ales daca e un dr.bun.

sper sa ajung inainte de dec nu vreau sa stau atat.
si tu daca vrei sa mergi pe 26 trb sa suni inainte sa nu fie dr in concediu, ca doar e craciunul

aspiranta la bebik

Mergi la inceput