Sep-Oct 2010 - Bravo Clabuc! Hai Camy!(184)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Fistiq multa sanatate sotului tau.Mai dar medicii astia nu se joaca cu colul cand e vorba de o sarcina de 40 saptamani,tzz,tzz.

Tutz uite ce am perntru tine !La ce ora mergi la spital?

37+ cu

http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paticut spune:

dap.. m-am intors.. am fost la gradi sa-mi iau printul.. trebuie sa ma laud..azi dimineata cand am ajuns in fata gradinitei.. mai mult la misto ii zic: "hai da-te jos si du-te singur!" se uita la mine cu o fata asa mirata si in acelasi timp serioasa foc ceva de genu:"tu vb serios?" dupa care spune : pai ma dau incet, ma uit d emasini si ma duc" - s-a dat jos din masina, a luat-o pas pas pe alee, a ajuns la usa gradinitei care era inchisa, a batut, i-a deschis educatoarea.. si dus a fost...am zis ca nu-i adevarat!! pai cu trei saptamani in urma plangeam eu si el de rupeam pamantul ... si iete ce baiat mare am eu!

sanatate Emei de Mari de Slobozia,

KAT - lasa fata draga .. trec toate si oboseala asta e perioada mai grea.. pe urma incet incet va reglati si cu papa mai des, si cu odihna mai multa...noi pupam fetele si pe tati

Alynta, Lorag -
wow mari - ce crestere a avut bebicu! excelent...mai ales in inaltime e fantastic..Bravo mamico!

hai Camy!!

si inca doua mamicutze isi vad puii azi!! hai fetelor, hai puilor!

Fistiq - sanatate muulta sotului si tie putere sa treceti peste zilele astea mai grele(si eu ma plangeam ca sunt depresiva)!!

Tutz: cu dilatatie 4 te-a trimis acasa??? si-ti spune si ca mai dureaza 2-3 zile?? eu tare cred ca scoatem motate azi si pentru matale!

paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/" target="_blank">Miron Petru si cu AMR 12 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mari-Mariuk

tutz, esti sigura ca la asa dilatatie nu nasti azi?

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186

Pai dr a zis ca e foarte probabil, dar nu e 100% sigur, deoarece a avut cazuri sa stea mamicile cu dilatatie 4 chiar 2 -3 zile fara sa nasca. Dar mi-a recomandta sa ma odihnesc ca la noapte poate voi avea alta "treaba"

Tutz 39w3d cu Julia

http://picasaweb.google.com/lantostunde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

Citat:
citat din mesajul lui maitreyi

nastasie si noi avea azi in program niste hartie creponata si niste biscuiti cu forme da sa videm si cand

tutz go girl!

wrapu' l-am luat de pe babyconfort.ro. vedeti la carucioare si scaune auto - sunt si marsupii. al meu e pe a 2-a pagina ultimul de jos. l-am avut si la baby. pun o poza in albumul bebelusilor.

nu ma lasa antivirusul sa scriu nici cu rosu, nici sa dau link, nic..

-----

O poveste cu Minuni - o roza si un fluturas dragalas

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

mai3, eu vreau cu inele ca sa-l am si pt sot.are acolo?e greu de pus?abia astept sa-mi iau.
o prietena a zis ca are unul fix dar ca nu e pt acum cand calin e mic.dar vad ca si al tau e fix.merge sau nu?
tutz,dilatatie 4 si acasa.cred ca azi scoatem motatele.
fistiq, trebuie sa te descurci.dar poate mai sta pana marti.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004&calin-ioan 07.08.2010
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Tutz - si nu ai contractii,nimic, la dilatatie 4? Cred ca ar fi trebuit sa te opreasca in spital, dar stie dr mai bine.
Sa ne tii la curent cu evolutia ta!

Valentina40w0d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

In albumul de la semnatura am mai pus poze cu bebe.

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

intra si vezi la pozi ca al meu e mai smecher si nu e cu noduri si il poate purta si husbandu

deci in pozi e Alexandra in wrap, da? am mers cu ea la mare la 10 saptamani asa ca buburuzo mergi cu ea linistita pe plajs. noi mai si veneam de la 500 km

-----

O poveste cu Minuni - o roza si un fluturas dragalas

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

A nascut Clabuc !

www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Da' chiar Tutz, cum ai ajuns la 4 fara contractii ?! Din ce au povestit fetele la dilatatie 2 erau in sala de travaliu si nu era chiar floare la ureche

----------------------------------------------

cu BB Tudor intr-o burticuta de 40+
Mai e putin pina departe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns K.A.T. spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Heloo,fetele!!
Noi mai rarut,ca eu cum prind o ora libera,cum bag un
Tanamera
Mari la multi ani!
Bun venit noilor mamici! Acomodare usoara!
A mea printesa papa cam la 3 ore. Si pe mine ma dor sfarcurile de-mi dau lacrimile cand ii bag tata-n gura!Dar papam numai laptic de la mami!
Sper sa ne mai revenim si noi din oboseala si sa vb. cu voi mai des!fetele si bebeii dulcei!

Ana de Maia Elena

Ana

_
Kristina, happy mama & Tessa May 50% mommy + 50% daddy = 100% love
Our baby girl so cuddly and sweet, our hearts filled with joy, our lives made complete. K+A=T

Mergi la inceput