Sep-Oct 2010 - Bravo Clabuc! Hai Camy!(184)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns K.A.T. spune:

La multi ani, Mari!

La multi ani Sofia!

Donna si Klarisse bine ati revenit acasa!

_
Kristina, happy mama & Tessa May 50% mommy + 50% daddy = 100% love
Our baby girl so cuddly and sweet, our hearts filled with joy, our lives made complete. K+A=T

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

fistiq multa sanatate sotului! dar cum a ajuns in situatia asta? stiu ca te plangeai tu acum vreo 2 saptamani ca facuse cam mult efort...de la asta sa fie? cat despre colul matali a ajutat si dr sa ajunga sters asa mi-a facut si mie la baby si a doua zi m-am internat.

-----

O poveste cu Minuni - o roza si un fluturas dragalas

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

la multi ani, mari!!!!!

adriana&razvan-mihai 01.11.2004&calin-ioan 07.08.2010
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tutz spune:

Hai Clabuc!!!

Nastere usoara Camy81

La multe lunite SOFIA !!

LA multi ani Mari-Mariuk

Mari78, Mari-Mariuk - ia ziceti si mie o data, dar va rog frumos spuneti azi -maine, ca se pare ca nu ma mai apuca saptamana viitoare
Acum venim de la dr, am dilatatie 4 (de unde ?!?!?!?!?!) bebelina de 3600 gr gata pregatita sa vina pe lume. Colul ar mai trebui sa se subtieze (inca nu-i sters, dar cum zicea Fistiq - m-a cam violat tanti dr :)), si a zis ca nu rezist mai mult de cateva zile cu asa o dilatatie

Tutz 39w4d cu Julia

http://picasaweb.google.com/lantostunde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

kat, incet incet se regleaza toate.
la noi e crunt afara.te ia pe sus vantul.'azi am program de facut linii orizontale si verticale cu razvan.sper sa ne lase calin sa le si facem.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004&calin-ioan 07.08.2010
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Tutz cu dilatatie 4 tu esti acasa?! Ma mira tare! Nastere usoara!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Citat:
citat din mesajul lui maitreyi

fistiq multa sanatate sotului! dar cum a ajuns in situatia asta? stiu ca te plangeai tu acum vreo 2 saptamani ca facuse cam mult efort...de la asta sa fie? cat despre colul matali a ajutat si dr sa ajunga sters asa mi-a facut si mie la baby si a doua zi m-am internat.

-----

Slava Tie, Doamne!

Mai3, sotul meu neastimparat a facut hernie de disc. Face operatia acum pt ca altfel ar ramine cu sechele. Asta e, a carat diverse cu ocazia tevei sparte in baie si uite asa am ajuns aici... Incerc si eu sa vad partea buna in toate asta si anume ca ajuns la un doctor bun la timp. Era o prioritate operatia, chiar daca e cum nu se poate mai neprotrivit si se suprapune cu nasterea. N-am prea avut de ales, o sa ne descurcam. Inca sunt optimista si pozitiva. Sper sa nici nu am timp de depresia postpartum.

Cit despre controlul meu de azi... si eu cred ca s-a cam jucat pe acolo de a durut asa. Dar nu ma supar prea tare, oricum era timpul. Vad ca ma cam dor salele, dar tin si eu picioarele incrucisate, poate cine stie...

----------------------------------------------

cu BB Tudor intr-o burticuta de 40+
Mai e putin pina departe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Multumesc de urari! Sunt cea mai fericita azi! Nu ma streseaza nimeni cu vizite, doar la telefon ma gaseste lumea! Asta pentru ca se stie ca nu primesc vizite pana nu-i bebe botezat. Asa ca fac chef doar eu cu bebe, bem laptic, ne jucam si poate facem ceva de mancare mai terziu...Maine e zi mare, asa ca tortul il mancam maine (mi-l face sora-mea) si alt tort duminica la restaurant. Atunci dam si sampania!

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

nastasie si noi avea azi in program niste hartie creponata si niste biscuiti cu forme da sa videm si cand

tutz go girl!

wrapu' l-am luat de pe babyconfort.ro. vedeti la carucioare si scaune auto - sunt si marsupii. al meu e pe a 2-a pagina ultimul de jos. l-am avut si la baby. pun o poza in albumul bebelusilor.

nu ma lasa antivirusul sa scriu nici cu rosu, nici sa dau link, nic..

-----

Slava Tie, Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

tutz, esti sigura ca la asa dilatatie nu nasti azi?

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186

Mergi la inceput