Gravidute cu tromobofilie - cap 4 -
Raspunsuri - Pagina 41
danezza spune:
Toni, fruntea sus ca bebelina e bine. asa cum ti-am mai zis, chiar daca e mai mititica sa nu te stresezi prea mult, da? crestea ea :)
sabina, te asteptam cu mult drag aici! 
in 27+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot
MeAlex spune:
Dara, am gasit si eu explicatia aceea, doar ca nu inteleg: eu am "rezistenta la proteina C activata" ok, dar la fundeni Proc.Global iese prost...ce naiba sa inteleg? ca ar trebui sa repet analiza, nu
?
Sabina, mult noroc la dr. Avram, sa ne povestesti cum a fost. Cred ca voi ajunge si eu la ea, dar asta daca voi ramane gravida.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060
5ab1na spune:
cine stie cand imi voi mai urca fundul in tren sa merg pana la bucuresti. a fost foarte greu. la dus cuseta a fost cum a fost. la intoarcere pt ca am prins un tren de 7 si 10...am ajuns la 3 fara 10 dimineata la iasi.
din cauza asta am fost nemultumita in primul rand de uscatescu: daca eu zic ca sunt din iasi, ca am nevoie de o reteta ceva scris negru pe alb cum ca am nevoie de clexane ala din prima zi de stimulare cum sa-mi raspunda ca ea nu poate prescrie de acum??? sa revin in prima zi de stimulare. de ce? n-am prins ideea de ce?
Musette_1982 spune:
Sabina, nu stiu clexane-ul, dar eu fragmin am putut lua si fara reteta. Mie, in Timisoara nu mi-au dat reteta pana nu am adus testul beta hcg la sange pozitiv. Dar mi-am cumparat cu banii jos de cum a iesit testul la sange pozitiv. Am ajus la hemato abia dupa 4 zile de la test - ca asa putea fi gasita doamna respectiva - , si cu hemoragie si iminenta de avort ca imi recomandasera o doza prea mica. Dar asta e alta poveste. Mi-au dublat doza, mi-au dat reteta compensata 100% si hemoragia s-a oprit in alte 3-4 zile. Acum avem alte problemute dar speram sa treaca si astea.
In ultima instanta cumpara-ti tratamentul fara compensare in prima perioada, pana ajungi la ea. Farmacistii elibereaza anticoagulant fara reteta in TM. Sunt sigura de asta pentru ca noi am umblat in mai multe farmacii pana am gasit una care elibera medicamente pe bonuri cadou, si anume Dona.
MTHFR C677T - homozigot si PAI 4G/5G - heterozigot.
2 avorturi spontane - 5s in 2010 si 4s in 2011
in 10+
MeAlex spune:
Sabina, are dreptate Musette, peste tot poti cumpara anticoagulant fara reteta. Poti face asa, cumperi cateva fiole si apoi obtii si scrisoarea medicala. Nu iti da scrisoarea pentru ca se da doar pentru gravide...Oricum, poate e mai bine sa mai cauti un hematolog mai aproape de tine...
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060
dara76 spune:
Sabina, daca esti din Iasi, te poti adresa Medcenterului de acolo, din cate am inteles dna dr. Avram ia legatura cu toti medicii din reteaua medcenter si la Iasi stiu ca vazusem hematolog. Adica toate cazurile lor am inteles ca ajung la dansa, insa o poti si intreba. Poate nu prinzi din prima la tel, dar poti insista si daca nu, cand poate, suna dansa inapoi, chiar daca nu te cunoaste.
Musette, tin pumnii sa treaca problemele.
Toni, nu stiu, nu ma pricep, nu-s expert, dar parcul nu e prea mare? Adica nu e prea mult efort dintr-o data pt. tine gravida?
17+
*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G/5G; heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot; Aspenter 1/zi*
5ab1na spune:
fusei in seara asta la doctorul meu gineco. a zis ca-mi da el scrisoare pt clexane. ceva de genul prin spital si apoi prin medicul de familie. ce ziceti merge?
Musette_1982 spune:
Cu scrisoare medicala de la el, medicul de familie iti poate compensa 50% inainte de sarcina. Merge.
MTHFR C677T - homozigot si PAI 4G/5G - heterozigot.
2 avorturi spontane - 5s in 2010 si 4s in 2011
in 10+
5ab1na spune:
multumesc musette.
sa vad si eu ceva de la statul roman ca m-am saturat sa cotizez la asigurari si sa nu beneficiez de nimic. si asa, la medic poti sa dai ca daca e sa mori mori si daca-i dai bani.
in fine. voi lua legatura si cu dr avram pt a fi sigura ca sunt sub urmarirea unui hematolog.
tonirro spune:
Am ajuns acasa. N-am avut nici azi o zi buna. Cand eramd eja pe drum spre clinica sa facem ecografia, am fost sunati ca d-na dr. nu mai poate face nici o consultatie azi. Am insistat, pentru ca veneam de la cuca macaii si ne-a preluat un alt doctor. Ce sa va spun...de data asta bibica este mai mica cu 14 zile
. Craniul si creierul sunt in continuare singurele dezvolatate pentru 24 de saptamani. In rest, abdomenul este de 22 saptamani si membrele undeva intre. Bineinteles nu se poate stabili o cauza. Poate fi trombofilia, poate fi varsta mea (adica uterul meu batran
)...Asa ca am vorbit cu dr. meu si joi sunt la spital cu toate analizele si ecografiile in dinti, sa vedem ce optiuni avem. La telefon a zis ca probabil o sa-mi suplimenteze vitaminele. Asa ca m-am oprit eu la o farmacie si mi-am luat o cutie de Elevit pe care am s-o incep maine dimineata. Poate macar pofta de mancare imi da. Am sa renunt la Femibion 2 care sincer, nu m-a fermecat cu nimic, si trec pe Elevit. Ia vreuna dintre voi Elevit? Vad ca fata de Femibion are mai multe vitamine si minerale printre care si ceva calciu si fier. Incerc si asta. Incerc orice. Am scris mult. Scuze...sunt cam daramata. Revin cand imi aranjez creierii.MTHFR C667C heterozigot, MTHFR A1298C heterozigot, Factor II heterozigot; Tratament Clexane 0,4/zi, Femibion 1, Magne B6, Acid folic + complex B, Cetebe, Aspenter 1/zi,