Gravidute cu tromobofilie - cap 4 -

Raspunsuri - Pagina 34

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Musette_1982 spune:

Buna fetelor. Acum am reusit si eu sa va citesc din urma. Ma bucur pentru burticile care deja se gandesc la nastere si la marea intalnire.
Noi suntem inca micuti si suntem aparent bine insa eu nu prea pot face mare lucru din cauza durerilor de burtica. Iau nospa, utrogestan, dupahston si tot cardul de vitamine.
Voi ati avut dureri in primul trimestru? Sunt dureri de spate si de burtica ca la ciclu, dar asa.... ca in prima zi de ciclu. Daca ma asez in pat, in 15 minute ma mai lasa.
I-am spus medicului si mi-a spus ca mai apar la unele femei... Nu am fost foarte convinsa ca la intensitatea si frecventa sata, insa.

MTHFR C677T - homozigot si PAI 4G/5G - heterozigot.
2 avorturi spontane - 5s in 2010 si 4s in 2011
in 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

eu nu am avut dureri dar am auzit multe burtici ca se vaitau.
ma bucur ca esti bine!

in 25+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zsenia spune:

Buna fetelor,

Musette_1982,
Eu am avut dureri cum spui tu in primul trimestru si am luat duphaston pentru ele si am incercat sa ma menajez. Acum si eu am mai auzit si alte cunostiinte care nu au trombofilie si aveau asa dureri - deci sunt uzuale primului trimestru. Repaus, odihna, - e cumva si normal ca organismul de adapteaza la modificari in perioada asta.

Mergi la inceput

Multumesc mult pentru raspunsuri.
Zsenia, m-ai mai linistit un pic. Ai continuat sa mergi la serviciu in ciuda durerilor, nu-i asa. Eu stau cam 9 - 10 ore pe scaun, de aceea intreb. Nu i-am anuntat inca la serviciu dar i-as anunta saptamana viitoare, dupa ce implinim 10 saptamani. Ma gandesc ca daca mi-e rau, imi va fi mai usor sa ma invoiesc...
Danezza ce mari ati crescut! Cum o sa o cheme pe fetita?

in 9+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Musette_1982

nici mie nu-mi vine sa cred cum trece timpul
eu as vrea sa o cheme Eva, mai negociem la al doilea nume

Multumesc mult pentru raspunsuri.
Zsenia, m-ai mai linistit un pic. Ai continuat sa mergi la serviciu in ciuda durerilor, nu-i asa. Eu stau cam 9 - 10 ore pe scaun, de aceea intreb. Nu i-am anuntat inca la serviciu dar i-as anunta saptamana viitoare, dupa ce implinim 10 saptamani. Ma gandesc ca daca mi-e rau, imi va fi mai usor sa ma invoiesc...
Danezza ce mari ati crescut! Cum o sa o cheme pe fetita?

in 9+

Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzieq spune:

Musette si eu am avut dureri de spate in primul trimestru, chiar destul de mari si pana la urma mi-am dat seama ca le faceam de la statul pe scaun la servici, asa ca iti recomand sa faci pauze mari daca stai asa mult pe scaun sau sa gasesti un scaun mai comod.

MTHFR C677T Homozigot
+25

Mergi la inceput

Multumesc mult suzieq. O sa fac cumva ca la o ora sa ma tot ridic. Problema e sambata cand nu am fost la seviciu mi-a fost cel mai rau. Si nasoale sunt durerile de burtica si de ovar drept... desi la echo nu se vede nimic iesit din comun.
suzieq, tu si danezza imi dati cele mai mari sperante cand vad ca aveti aceeasi mutatie ca mine si cat de departe ati ajuns. Daca trec de trimestrul asta, 80% din emotii cred ca s-au cam dus - cel putin asa mi-a spus dr. U si medicul meu. Asa ca amr 3 saptamani.
Va pup.

in 9+

Mergi la inceput

Musette la fel ziceam si eu ca ma dor ovarele, dar mi-a explicat medicul ca asa le percepem noi ca si durere de ovare, de fapt este uterul care se mareste. Durerile de spate sunt acumulate, nu te doare neaparat de la ce ai facut sau cum ai stat sambata.
tu la ce medic mergi?

MTHFR C677T Homozigot
+25

Mergi la inceput

emotii vei avea pana la final .. si pitici pe creier dar .. trecem peste!

Citat:
citat din mesajul lui Musette_1982

Multumesc mult suzieq. O sa fac cumva ca la o ora sa ma tot ridic. Problema e sambata cand nu am fost la seviciu mi-a fost cel mai rau. Si nasoale sunt durerile de burtica si de ovar drept... desi la echo nu se vede nimic iesit din comun.
suzieq, tu si danezza imi dati cele mai mari sperante cand vad ca aveti aceeasi mutatie ca mine si cat de departe ati ajuns. Daca trec de trimestrul asta, 80% din emotii cred ca s-au cam dus - cel putin asa mi-a spus dr. U si medicul meu. Asa ca amr 3 saptamani.
Va pup.

in 9+

Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Sa treaca primul trimestru, apoi dublu test sa fie ok, sa inceapa sa miste, sa iasa ok morfofetala, nu misca prea des, astazi parca a miscat foarte putin ....
Cam asa a decurs pana in prezent la mine

MTHFR C677T Homozigot
+25

Mergi la inceput