Gravidute cu tromobofilie - cap 4 -

Raspunsuri - Pagina 33

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

auzisem si eu de aceasta procedura dar din pacate nu la noi :(
sa speram ca nu va mai fi cazul ...

Citat:
citat din mesajul lui dara76

http://www.epidural.net/what-is-an-epidural-headache.htm

tot de la scurgere de lichid doare capul, in strainatate se practica sa-ti bage putin sange propriu, sa astupe scurgerea, dar la noi nu, nu stiu de ce

15+

*MTHFR C677T Homozigot*

in 24+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Atentie ca la nastere naturala provocata, daca nu e cu epidurala, e cam din greu, ca-s contractii continue, nu cu pauze, oxitocina aia introdusa provoaca asa contractii care nu se mai sfarsesc sa poti sa iei o gura de aer intre ele. Adica ma gandesc ca s-ar insoti mai bine nasterea provocata cu o epidurala.

Danezza, din cate stiam eu, in mod normal la epidurala ar fi fost mai rare durerile de cap decat la rahi-anestezie, dar se pare ca tu ai nimerit, din pacate :(.

15+

*MTHFR C677T Homozigot*

Mergi la inceput

da probabil dar .. nu mai conteaza acum. sa ajungem sanatoase la termen si vdem atunci ce si cum. Tre sa iasa si bebelul ala de acolo intr-un fel, nu?

in 24+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Culmea ca mie mi-a iesit homocisteina mica, 4,2 si tre' sa fie minim 5. Si se presupune ca mutatia mea face ca homocisteina sa creasca. Eu iau acid folic simplu, cu mici intreruperi, de aproape 2 ani (dinainte de conceptie, ca sa creasca fertilitatea) si am acidul folic 17, maxim e 18, oare acidul folic sa fi scazut atata homocisteina? Inseamna ca nici nu imi trebuie alte alea, daca el a facut singur asta.

15+

*MTHFR C677T Homozigot*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzieq spune:

Dara la fel am patit si eu dupa sarcina oprita in evolutie, am facut homocisteina si nu mai luam acid folic de vreo luna si tot asa mica mi-a iesit, sub limite. Explicatia medicilor a fost ca din cauza acidului folic, dar nu prea cred.

MTHFR C677T Homozigot
+24

Mergi la inceput

Intr-un loc gasisem ca homocisteina mica ar fi semn de diabet, dar nu stiu daca se verifica. Eu am precursorul diabetului, rezistenta la insulina, dar nu stiu daca are vreo legatura.

15+

*MTHFR C677T Homozigot*

Mergi la inceput

Intre timp mi-a iesit si deficit de vitamina B12, acidul folic e ok, dar B12 nu (am facut analiza inainte sa incep sa iau B-uri). E cineva care a facut cumva vreodata B12 injectabil? Sa-mi zica si mie cum e? :) Ca stiu ca separat asa nu prea exista decat injectabil.

15+

*MTHFR C677T Homozigot*

Mergi la inceput

eu am facut la sarcina p[ierduta ceva b-uri injectabile, parca B12, de 2 ori pe saptamana ..
de ce nu incerci sa ajuti mai mult prin vitmine? femibion si un complex de omega3+b-uri eu cred ca ar fi ok. zic si eu ....

in 25+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Pai iau femibion 2 si mi-am comandat de la now foods methyl B12.

15+

*MTHFR C677T Homozigot*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikoniko spune:

[quote]citat din mesajul lui dara76

Pai iau femibion 2 si mi-am comandat de la now foods methyl B12.

Dara, da-i inainte cu methylcobalamin. Eu il folosesc cu succes de vreo 4 luni si deja am peste limita b12, si voi face o pauza

Niko, mami de Alex(1995) si 14+ cu
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput